Herkese selamopuyorumnanaktan
Zambakcım motivasyonun yüksek olduğuna sevindim. Umarım sonucunu en iyi şekilde alırsın.
Meyva konusunda hatic22 nin dediği gibi ölçülü olmalıyız diyorlar uzmanlar ama ben de bu ara meyvaya çok düştüm. Özellikle incire hiç dayanamam. Şurda kaç gün daha yiyeceğiz diyorum. yerimseniben
Hatic22 leyleği havada görmüşsün canım.olumunekankayizsmile Tatilden tatile geziyorsun maşallah. mersin de söylediğin yerleri geçen yıl gezmiştim. Cennet-cehennem çok büyüleyici başka bir alem gibi. Tarsus, Adana ve güneydoğuya gitmiştik 1 hafta gezdik. yorucu ama çok güzeldi.
Hatice1 hafta sonu yazdım ama hepsi silinmişalsanaalsanasmile Başka bölümlerde de yazmıştım uçtu gitti. Dekorasyonu değişmişsin yeni düzeninde güle güle oturun canımolumunekankayizsmile Ben de nedense hiçbir şeyin değişmesini sevmem.:sinifsinif:
Eylülcüm umarım sağlıkla kavuşursun eşine. Günlerin yaklaşmış artık şafak sayıyorsunkaydirigubbakcemile2
Özgecim umarım güzel bir tatil yapıp iyi bir moralle dönersinkaydirigubbakcemile5
Nafcım buralardayım

ama yazmaya pek fırsatım olmuyor. Ramazana kadar denizin tadını çıkarayım diyorum.yerimseniben Araya ev işierini sıkıştırıyorum. Gece de yürüyüş derken gün bitiyor. Koca günler yetmiyorkaydirigubbakcemile3 Kışın kısa günlerde daha çok zaman buluyorduk :hulya: