• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

:roflol::roflol::roflol:KİMMMM PATİSMİİ YEMİYYCEKKK
BUNAAA BÖYLE GÜLERİMMMM:roflol::roflol:

ONUN CANI ŞİMDİ YEMEK İSTEMEZZ HELE Bİ KAYNANASI GİTSİNN İŞTAHII HEPTEN ACILIRRlülülülülülülülülülülülü

bak yaa başladı bile :)))
yok canım benim kaynanamın üzerimde yarattığı sinir duygusal açlığımı kamçılıyor aksine :kızgın:
o gitsin yemicem

tabi canım sen zambakın eline düştüğündede hep beraber güleriz artık:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ciciler maşallahınız var bu hafta :roflol:
benim henüz tuzum kuru nasılsa :)) bol bol gülebilirim size :)))))
elime düşmene az zamannn kaldıııııı:jeyyar::jeyyar:
naniknaniknaniknanikkız bencede bu hafta ceza komik olacak herkes cezalı düşünsene:roflol:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inş. canımkaydirigubbakcemile5

ben geldim ama sen gitmişsin :1no2:
kız sen antalyadamısınkafamçokkarıştı
erikli falan biyerler diyodun ben istanbul civarındasın sanıyodumCADIARZU

haticemm kupayı melise verdikkkkk
cezayı vermiyelimmi peki şimdiiiii öylemii diyorsunnn:uhm:

Selam kızlar nasılsınız? Tatilim bitti :( ama çok üzülüyorum hiç dönmek istemedim. Sudan hiç çıkmadım diyebilirim. Gelir gelmez merak içinde tartıldım. Kilo artışı yok çok şükür. Ne çok yemiştim aslında kaydirigubbakcemile3. Yüzerek ve gezerek toparladım herhalde kendimi. Kilo verdiğimi çok hissettim ordayken. :lepi:
Tablonun durumu kötü evet hiç böyle olmamıştı bir zaman sonra bıkkınlık da geliyor . Neyse gelir geçer toparlanılır her hafta verilecek diye bişey yok. Hiç olmamış gibi yapın devam kaydirigubbakcemile4

Hoş geldin tinkerbellcim.olumunekankayizsmile Hem tatilin iyi geçmiş hem de kilo almamışsın daha ne olsun. Tebrik ederim:lepi:.

oyyyyyyyy çokk teşekür edrimmm canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ilk kupammm:utangac:şimdi daha azimli oldunn--mm kuapmıı alıyorummmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Meliscim tebrik ederim kupanı.alkisalkisalkis:nazar: Hedefine gelmişsin nerdeyse. Hadi hayırlısı. Bu arada tablonun vahim durumu da sayende kurtulmuşsüprizzzzz

Merhaba hanımlar:3:
Oooo geleneksel zambak patis atışmaları başlamış deseneaklinialirimsmile
Ben de arkadan geçmişi okuyarak geliyordum pek iç açıcı değil şimdilik. Haftaya çok iyi olacağının işareti diyelim artık da olumlu düşünelim olumlu olsun:hulya:

günaydın kızlarr opuyorumnanaktan
günaydınnn kuzucukkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bend dün akşam döndüm tatildenn...
2 kilo almışım bende artık sıkı yönetime geçiyorum kızlar
düzenli hayat oh ne rahat sloganıylakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin gülümm aklinialirimsmile bence de lazım düzenli hayat benim de metabolizma sapıtıyor yoksaaa kaydirigubbakcemile3

ollmazzzzz
cezadan kaçamazsınnnnnnkaydirigubbakcemile3
şöyleee rahat rahat biceza vermemm lazımm amaaaaa:roflol:

tablonun son halini göriyimde o ara bende cezalarınızı düşüneyimm bakalımmmm:jeyyar::jeyyar:
sen ve nesibe cezayıı kesinn alacaksınızznaniknaniknaniknanik
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlarr hepimizz haftaya çok çokk vermiş oluruz inşallahh
öylede hissediyorumm haftaya tablo bomba gibi olacaakkkk:lepi:
amiiiinnnn ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

Selam arkadaşlar.30 yaşında 3 yaşında bir kız çocuğu sahibi çalışan bir anneyim.10 gün önce diyetisyene gittiğimde 91,300 kg dım.Bugün itibari ile 89,300 kg ım.Ölçümlerimde verdiğim 2 kilonun 1,7 si yağdan gitmiş.memnunum tabi. boyum 1.60. diyetisyenim ideal kilomun 65 civarı olduğunu söylüyor .boy kilo oranına bakıldığında fazla gibi görünsede diyetisyenim çok haklı çünkü 65 kilonun altında olduğum zaman afrikalılara dönüyorum.bence herkesin sağlıklı olduğu ve göründüğü bir kilo vardır.6 senelik evliyim evlendiğimde 52 kiloydum.yıllar içinde doğum kontrol hapı ,sigara bırakma doğum falan derken şiştikçe şiştim.kendiyle ve hayatla barışık biri olarak asla kilolu olmayı kafama takmadım...takii kızımı kreşten almaya gittiğimde yaklaşık 4 yaşında olan kızımın arkadaşının aaaaa senin annende amma şişko demesine kadar...kızım küçücük yaşında hiçtde değilll benim annem en güzel diye beni savunana kadar.çocuğuna çok düşkün bir anneyim ben.ve şu yaşıma gelene kadar öğrendiğim bişey varki çocuklar çok acımasız.ileride çocuğumla dalga geçileceği düşüncesi,kızımın benden çekineceği ihtimali beni delirtti.çünkü devir imaj devri ..ben çocuğumu ne kadarda bu durumlardan uzak tutmaya çalışsamda içinde yaşadığımız çağ böyle malesef.
bende karar verdim.sağlıklı bir şekilde formumu bulmak için bir çaba içine girdim.kızım en büyük motive kaynağım.sağlıksız diyetleri diyet haplarını ve saçma sapan diyet yöntemlerini tercih etmiyorum.hiç bişey sağlığımdan daha önemli olamaz 90-60-90 olmak bile...
bu yüzden bu topik dikkatimi çekti.inşallah güzel paylaşımlarımız olur.daha topiği okumadım birazdan okuyup daha çok fikir sahibi olucam.
bu arada hedef kiloma 1 mart 2011 tarihinde düşmeyi planlıyorum
hoşgeldin tatlım
henüz çok gençsin.. kızının verdiği motivasyonla başlasan da aslında en büyük hediyeyi sağlığına vermiş olacaksınn.. fazla kilo yaşlılıkta eklem problemleri, kalp damar hastalıkları, şeker vb bi dolu hastalığa davetiye çıkarıyo.. sevdiklerimizle uzun süre birlikte olmalıyız di mi ama alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis haklısın şimdiki çocuklar çok ceyar :olmaz:

girdim denize ya inanmazson biraz önce antalya da yağmur yağdı kaydirigubbakcemile3
geldik öğle uykusu uyuyorlar bizimkiler bende pc ye geçtim napim kaydirigubbakcemile4
selaaam özgeeee aklinialirimsmile

naniknaniknaniknanikkız bencede bu hafta ceza komik olacak herkes cezalı düşünsene:roflol:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inş. canımkaydirigubbakcemile5

ben geldim ama sen gitmişsin :1no2:
kız sen antalyadamısınkafamçokkarıştı
erikli falan biyerler diyodun ben istanbul civarındasın sanıyodumCADIARZU
bu hafta melis hariç herkese ceza verelimmm laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae adaletli olsunnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
toptan yıkılıyoruz ne de olsaaa :delphin: :delphin: :delphin:

Selam kızlar nasılsınız? Tatilim bitti :( ama çok üzülüyorum hiç dönmek istemedim. Sudan hiç çıkmadım diyebilirim. Gelir gelmez merak içinde tartıldım. Kilo artışı yok çok şükür. Ne çok yemiştim aslında kaydirigubbakcemile3. Yüzerek ve gezerek toparladım herhalde kendimi. Kilo verdiğimi çok hissettim ordayken. :lepi:
Tablonun durumu kötü evet hiç böyle olmamıştı bir zaman sonra bıkkınlık da geliyor . Neyse gelir geçer toparlanılır her hafta verilecek diye bişey yok. Hiç olmamış gibi yapın devam kaydirigubbakcemile4
tinkerbell hoşgeldinnn opuyorumnanaktan tatilinin süper geçmesine çok sevindimm kaydirigubbakcemile5

son bir buçuk kilomm kaldııı benimmmm..:3:
tebrikler meliscimmm :hooray: :hooray:

kızlar melis 1 kilo 300 gr vermiş bu hafta ve kupanın sahibi olmuş:teytey:

tebrik ederim melisdeniz a.s. buda kupannn:hooray:
:içelim: :içelim:

bak yaa başladı bile :)))
yok canım benim kaynanamın üzerimde yarattığı sinir duygusal açlığımı kamçılıyor aksine :kızgın:
o gitsin yemicem
çok felsefik olmuşşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaynanan bu konuyu takip etse neler hissederdi acaba diye düşündümm bi an sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

oyyyyyyyy çokk teşekür edrimmm canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ilk kupammm:utangac:şimdi daha azimli oldunn--mm kuapmıı alıyorummmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim meliscimm nice kupalara inşallah :hooray: :hooray:

hoşgeldin tinkerbell opuyorumnanaktan tatilinin güzel geçmesine ve kilo almamış olmana sevindim canım a.s. :nazar:

binbirrenkcim hoşgeldinnn
canım maleseff bizler malum günde oldugumuz için bildirim yapmadıkkk
ama haftaya tablo süper olucakkkk:lepi:

haftaya bomba gibi olur inşallah olumunekankayizsmile

sanırım sende çıktın canım bende kaçıyorum görüşürüz opuyorumnanaktan

ben de cevap gelmeyince başka işlere daldımm ancaa geldimm olsun şekerimm boshayallersmile

nasısısın ne var ne yokk :hulya:

Back
X