• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

slm kızlarrr

zambakcım sen de süperr vermişsin seni de tebrik ederimm canımm

nafcım sen de harikasın

bu hızla giderseniz süper.. biliyosunuz ben yaklaşım 2.5-3 kiloyu tam beş haftada verebildim!!

çiselcim 1-2 kg oynayabiliyo.. önüne bak sen.. sabah akşam ya da bi kaç gün kilom oynamış diye derdetme.. hele tuvalete çıkmak ister büyük ister küçük olsun çok farkettiriyo.. o yüzden akşam tartılma..

kızlar bana gülceksiniz ama ben çıplak tartılıyorum
ve sabah aç karna
tuvalet olayından sonra

özge niye karardınn almıcaksın sen verdiğin kiloları şekerim karamsarlık yapmaa

sağol olalacım zemuszemus zemuszemus

bende öyle tartılıyorum genelde duştan sonra :kedi: :kedi:

mp3 çalar geldiinde sabahın köründe bimdeydim.. şimdi teknik serviste maalesef..

armutluya yakınsanız böyle şeyler orda daha zor bitebiliyo.. almanların yılbaşı kurabiyeleri gelmişti bi kere çok beğenmiştikk.. onları bulabilmek için bim bim dolaşmıştık çok komikti.. en son da armutluya gitmiştik raflar kurabiye doluydu..

kızlar alıntı ve smiley yapmaya üşeniyorum (utandım smiley) bu aralar kusura bakmayın

ben senin yerine de smiley yapıyorum canım bolca :lepi: olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile4

kısa zamanda 500 gr tebrik ederim canımopuyorumnanaktan
akşama kadar hepimizin kilosu 1 kilo artıyordur canım sende bi sorun yok yediğimiz içtiğimiz şeylerden kaynaklanır en güzeli sabah tartılmak kesin kilo odur
ben ilk zamanlarda moral olsun diye sabah tartıya gecelikle çıkıyordum tartı eksik çıksın diye:roflol::roflol::roflol::roflol:
sonra kilo verdikçe güvenim de yerine geldi ve artık günlük elbiselerle çıkıyorumhihoyyythihoyyyt

hahaha alemsin canım yaa neyse kilom 70 ozaman o oynayan 1 2 kilo yediklerim içtiklerim

slm kızlarrr

zambakcım sen de süperr vermişsin seni de tebrik ederimm canımm

nafcım sen de harikasın

bu hızla giderseniz süper.. biliyosunuz ben yaklaşım 2.5-3 kiloyu tam beş haftada verebildim!!

çiselcim 1-2 kg oynayabiliyo.. önüne bak sen.. sabah akşam ya da bi kaç gün kilom oynamış diye derdetme.. hele tuvalete çıkmak ister büyük ister küçük olsun çok farkettiriyo.. o yüzden akşam tartılma..

kızlar bana gülceksiniz ama ben çıplak tartılıyorum
ve sabah aç karna
tuvalet olayından sonra

özge niye karardınn almıcaksın sen verdiğin kiloları şekerim karamsarlık yapmaa

gülmeyiz tatlım bende ilk zamanlar gecelikle tartılıyordun efil efil:1:
ilk ayda 2 kilo verebildim moralim bozulmuştukafamçokkarıştısonra eşim beni motive etti her ay 2 kilo versen 10 ayda 20 kilo yapar ki o kadar vermenide istemem dedi bende 4 ayda 8 kilo verdim ve formuma kavuştumkaydirigubbakcemile2
canım sende moralini bozma vereceğin kilo az olduğundan yavaş veriyosun
mp3 çalar geldiinde sabahın köründe bimdeydim.. şimdi teknik serviste maalesef..

armutluya yakınsanız böyle şeyler orda daha zor bitebiliyo.. almanların yılbaşı kurabiyeleri gelmişti bi kere çok beğenmiştikk.. onları bulabilmek için bim bim dolaşmıştık çok komikti.. en son da armutluya gitmiştik raflar kurabiye doluydu..

kızlar alıntı ve smiley yapmaya üşeniyorum (utandım smiley) bu aralar kusura bakmayın

bende az önce bimden maskara ve parlatıcı aldım çok güzeller bu saate kadarda bitmemiş üstelikbayanssulusmile

ayyy kupamı almadan gitmeyeyimm çok teşekkürler canımmm sağol :hooray: :hooray: :hooray: nice kupalara inşallahh :dance: :dance:

Nafff kupanı kutluyorum canım hayırlı olsunalkisalkisalkis:nazar:
Bu arada çaktırmadan kupaları teker teker götürüyorsun.
Evinin en nadide köşesine koy. İlerde ipincecik olduğunda KK hatırası olarak bakarsın:lepi:

Ayrıca kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum.a.s.

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................71.5...............................71.3..........................68... .........250 gr vermiş

zambak3......................86.3...........................77.............................................................70............

oyelken........................79.9..........................70.7............................................................65...........

nesibe26........................75............................71.3................................71........................68...........yok

ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........tatilde

naf..................................73...........................69.2...............................68........................60...........1 kilo 200 gr vermiş

melisdeniz......................65............................62.3...............................61........................60..........kilo bildirimi yapmıyor

neşeli45.........................85.9..........................................................................................68.........

olala..............................54.6..........................52.4...............................52.......................51.5.........400 gr vermiş

cigsel2010......................71.6...........................71.6............................71.1......................63............500 gr vermiş

ssdemet.........................91.3...........................89.3............................89.3.......................................verememiş

ben bu hAFATa bildirim yapamdım dogruuzemuszemus

kızlar bim e gider misiniz
bu gün güzel kozmetikler varbayanssulusmile
ben baktım hatice golden rose .2.2 tl almadım:)kaydirigubbakcemile5çünkü rujların çogu kırıktııbilmiyorumkismile
[herkeze iyakşmalrrzemuszemus

selamm (:
ben ilayda,ben de katılmaya karar verdim direk üye oldum..
aslında sizin yorumlarınızı ve verilen kiloları okudukça heveslendim..

ben 16 yşnda bi lise öğrencisiyim (:
170 boyuma,61-63 arasında değişen kilom var..
en az bir 55 olmak istiyorum
boğazımı tutuyorum mesela diyet ekmeğinden 1 dilim yiyorum her öğün..
yağlı yemiyorum,tuzlu yemiyorum
3 gündür bu böyle..
Yeşilçayı da günde 3 defa içmeye başladım
Annemin zayıflama kemerini de günde iki kere kullanmaya başladım..hadi hayırlısı (:

Son düzenleme:
Back
X