Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

slm fıstıklar..bende geldim..diyetime de başladım..bu sefer bırakmk yok malesef 68 olmuşum :( sabah aç karnına tartıldım..

sporuma gelince sabah 7.44 km yürüyüş yaptım

gün boyu yediklerimide akşam toptan yazıcam :)

hoşgeldin canım tabloya ekliyorum senide cumadan cumaya bildirim yaparsın değilmi?

çok güzel spor yapmışsın canımvereliniortak

bende bildirim yapayım ne yazıkki 71 geldim yani 300 gr akannehir

aslında 2 gün önce tartıldığımda 70.5 görmüştüm ama ramazan şişkinlik yaptı bende:kedi:

iftarda yediklerim
1 hurma 2 bardak su çorba salata 2 dilim ekmek kıymalı yumurtasız menemen 4-5 tane üzüm

2-3 saat sonra 2 porsiyon meyve

sahurda yediklerim
1 bardak süt 1 tatlı kaşığı bal -kaymak peynir zeytin domates salatalık 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla 2 dilim ekmek ve 1 bardak vişne suyu az şekerli

Son düzenleme:
ahhhh bu eşler yok mu kafamçokkarıştı
sürekli kalorili şeyler alırlarşakkıdı
menün güzel şekerim tatlıyıda yakmak için durma spor yap
en azından telafi edersinkaydirigubbakcemile2

Bunu birçok kişiden duyuyorum canım. Tam her şeyi düzene koyarsın haydaaa adam elinde baklavayla gelir.kaydirigubbakcemile3 yesen bir türlü yemesen bir türlü.
Allahtan eşim tatlı sevmez de böyle sürprizler olmuyor bizde.
Zaten getirseydi kendine yedirirdim ceza olarak.:1:

çizelgeye göre 200 canımda aslında bu hafta 71 kiloydum
yani 800 gr gitmiş

Tebrik ederim canımkaydirigubbakcemile5 Çok güzel kilo vermişsin.
Artık çok az kalmış hedefine. İnşallah ramazan bitmeden korumaya geçersin.:lepi:

slm fıstıklar..bende geldim..diyetime de başladım..bu sefer bırakmk yok malesef 68 olmuşum :( sabah aç karnına tartıldım..

sporuma gelince sabah 7.44 km yürüyüş yaptım

gün boyu yediklerimide akşam toptan yazıcam :)

Slm pofu. Hadi hayırlı olsun başlangıcınkaydirigubbakcemile5
yalnız yapmaktansa grupla daha iyi motivasyon sağlanıyor.

Başlangıç olarak kilo veremediğini ve diyetteyim fikrini unutmalısın, verdiğine konsantre olmalısın.
Diyet insanı gerginleştirir ve sık sık bozarsın.
Beslenmemizi düzenliyoruz sadece.
Ara öğünleri de atlama canım. Mutlaka 2-3 ara öğünde meyve, salatalık vs. yemelisin.
Sen burada yazdıkça yanlışlarda müdahale edilir zaten ve zamanla düzenini belirlersin.
Sporun çok iyi tebrikler.vereliniortak

evet evet buna katılıyorum ''DİYET''kelimesi geçtiği anda normalden daha fazla yiyesim geliyo :D

yok atlamam akşam ayzıcam hepsini parça parça olmasın diye yazmıyorum

sporu aslında biraz daha arttırmayı düşünüyorum sabah-akşam olarak 2 tane toplamda 10km den fazla olur

Slm pofu. Hadi hayırlı olsun başlangıcınkaydirigubbakcemile5
yalnız yapmaktansa grupla daha iyi motivasyon sağlanıyor.

Başlangıç olarak kilo veremediğini ve diyetteyim fikrini unutmalısın, verdiğine konsantre olmalısın.
Diyet insanı gerginleştirir ve sık sık bozarsın.
Beslenmemizi düzenliyoruz sadece.
Ara öğünleri de atlama canım. Mutlaka 2-3 ara öğünde meyve, salatalık vs. yemelisin.
Sen burada yazdıkça yanlışlarda müdahale edilir zaten ve zamanla düzenini belirlersin.
Sporun çok iyi tebrikler.vereliniortak

bende bildirim yapayım ne yazıkki 71 geldim yani 300 gr akannehir

aslında 2 gün önce tartıldığımda 70.5 görmüştüm ama ramazan şişkinlik yaptı bende:kedi:

Yazık deme canım hiç yoktan iyidir.
yeni düzene alışmak var, bir de artık son kiloların.
ben hep anlatırım ya:1: çok mücadele verdiğim için son 3 kiloda resmen kendimi kampa aldım artık. başkası olsa en az 6 kilo verirdi belki de:hulya:
Sen spor yapıyor musun akşamlarıbilmiyorumkismile yazmamışsın da.

evet evet buna katılıyorum ''DİYET''kelimesi geçtiği anda normalden daha fazla yiyesim geliyo :D

yok atlamam akşam ayzıcam hepsini parça parça olmasın diye yazmıyorum

sporu aslında biraz daha arttırmayı düşünüyorum sabah-akşam olarak 2 tane toplamda 10km den fazla olur

Bence bir saati geçirme derim. Değişik kasların çalışması için değişik sporlara da zaman ayırman için.

-----------------------başladığı k---------------geçen haftaki---------------şuanki kilo------------------hedef kilo

hatice1..................84............................71.3.................................71...........................68... .........300 gr vermiş

zambak3...............86.3...........................76.................................................................70.........yok

nesibe26................75............................71.1................................70.3........................68...........800 gr vermiş

haticc22................59.8...........................59...................................59..........................57.........

ssdemet................91.3..........................88.7............................................................................

pofu.......................68.............................68...................................68..........................58........yeni

arzuco..................................................................................................................................yeni

Son düzenleme:
yalnız ben bişey sorucam tablo nerde??
yaptım canım
Yazık deme canım hiç yoktan iyidir.
yeni düzene alışmak var, bir de artık son kiloların.
ben hep anlatırım ya:1: çok mücadele verdiğim için son 3 kiloda resmen kendimi kampa aldım artık. başkası olsa en az 6 kilo verirdi belki de:hulya:
Sen spor yapıyor musun akşamlarıbilmiyorumkismile yazmamışsın da.

haklısın canım ama insan daha çok olsun istiyor :sinifsinif:
canım 10 dakika kadar yaptım ama onu saymadığım için yazmıyorum:kedi:
Herkese iyi günler, güzel bir hafta sonu dilerim.opuyorumnanaktan

sanada canım güle güle:3:

Back
X