- Konu Sahibi BinbirRenk
- #12.821
öyle oldu vala :kedi: ya bu ara ne oldu bana anlamıyorum. başıma ağrılar giriyor uykudan ama açamıyorum gözümü
canım kışında öyle oluyodu sanki sana kansızlıkmı ne çıkmıştı sende bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle oldu vala :kedi: ya bu ara ne oldu bana anlamıyorum. başıma ağrılar giriyor uykudan ama açamıyorum gözümü
tamam canım kolay gelsinkızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var halledeyim
canım sen iyileşte zaten çok yememişsin bence bi börek fazla gibi bilmiyorumkismilegeçmiş olsun dilekleriniz için sagolun kızlarrŞeniz
dün o durumda bizde iftara başka yere gidecektik ya sırf söz verdigimiz için gittikk ve yediklerimm
çorba
4parça köfte patatess
3kaşık mantı:kedi:
ufak biparça tatlı yemem dediysemde zorladılar bende yedim
1tanede börek yedimm
güle güle Nesibe kolay gelsin. benim de katlanacak çamaşırlarım var ve dolapları düzeltmeliyim... ama çok sıcak mayışıyorum sürekli
canım sıcaklar insanı mayıştırıyorr
ondan olabilirr
ama sen zateenn uykucuyydunnnnnkaydirigubbakcemile3
canım kışında öyle oluyodu sanki sana kansızlıkmı ne çıkmıştı sende bilmiyorumkismile
canım sıcaklar insanı mayıştırıyorr
ondan olabilirr
ama sen zateenn uykucuyydunnnnnkaydirigubbakcemile3
evet canım ilaç kullanmıştım ikişer kutu , bitince gel demişti doktor ama ben kendimi iyi hissedince bi de sınav falan gitmedim. yine hortladı galiba benim kansızlık![]()
canım çok ufaksa tatlı bence çok takmahaticem evet tatlıyıda yememem geekti böregidee
ama oldu olan bugün telafi günüüüü
nesibe güle güle canımm
evet canım ilaç kullanmıştım ikişer kutu , bitince gel demişti doktor ama ben kendimi iyi hissedince bi de sınav falan gitmedim. yine hortladı galiba benim kansızlık![]()
canım iftardan önce tartılıyoruzhaticemm napıyımm yedimm gitti
kızlar tartılma işini nezaman yapıyoruzz
ben kaçırdım msjlardan galibaaa
Zambakım, kestaneşekerim söz gidicem bi ara doktora. hiç merak etmeyin :1hug: canlarım benim
Zambakım, kestaneşekerim söz gidicem bi ara doktora. hiç merak etmeyin :1hug: canlarım benim
hiç ihmal etme enyakın zamanda git sakınnn:mymeka:
hiç ihmal etme enyakın zamanda git sakınnn:mymeka:
bak yaa yine patakladı :dilcikar: ben şimdi naptım ama yaa
bak yaa yine patakladı :dilcikar: ben şimdi naptım ama yaa
süpeerrr ikili geri döndüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol:delikafadulden
döndü canım da olan yine bana oluyo kafamçokkarıştı beynim döndü vala bu sıcakta pataklanmaktan..
ben bi yere gidecektim ne diye gidecektim :uhm: bak yaa vura vura öldürdü bütün hücrelerimi sempatiksalakcinni
döndü canım da olan yine bana oluyo kafamçokkarıştı beynim döndü vala bu sıcakta pataklanmaktan..
ben bi yere gidecektim ne diye gidecektim :uhm: bak yaa vura vura öldürdü bütün hücrelerimi sempatiksalakcinni