Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım patisim benimm seni nekadar çok sevdigimi bikez daha anladımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oysaki o kötü kadın büyük hatice bana ceza vermek için seni bekliyorduuunaniknanik

kız burda kötü kadın müzeyyen tiplemesi sensin tatlım bu haftalık ben üstlensemde

ne dersen de ceza alacaksın tatlımŞeniz seni sevdiğim için vereceğim cezayıŞenizŞenizolumunekankayizsmile

Sen de hoş geldin canımopuyorumnanaktan nasılsın?
Senin intenete girip KK ne girememenin nedenini ben de merak ettim.
Artık sorun yok sanırım bugün girebilmişsin.:3:
iyiym canım, sen nasılsın ? :1hug: evet şimdilik bi sorun yok bakalım
den tatlım bakalım beğenecekmisin

iyi canım 700 gr vermişsin tebrik ederima.s.

kesin deneyeceğim tatlım ama eşim bu sabah işten gelirken ne getirdi bilin bakalım :)))
su böreğii cokacimcoook sabah sabah o sıcacık börekleri yememek benim için imkansız olurdu herhalde, cezama razıyım :a015:

Selam kızlar Şeniz

bildirim yapamadım kusura bakmayın ama en son kilom 54.8 felandi
fakat ne yazıkki bu hafta biraz fazla kaçırdım bilmiyorumkismile
ayrıca hasta oldum yani almış olabilirim.
bildirim yapamadım kusura bakmayın ama yarın yapmaya çalışırım bizim evdeki tartı bozuk olunca böyle zorluklar oluyor işte kafamçokkarıştı
tabloda hala 57 kiloda görüküyorum onu da değiştirirsen çok mutlu olucam kestaneşekerimm opuyorumnanaktan

canım arada yapılan bildirimleri kaydetmiyodum ama seninkini yazayım
bu hafta regl dönemin olduğu için bildirim yapmıyorsunyerimseniben
hadi gene iyisin o kadar kaçamak sonrası ceza almıyorsun şakkıdı

Herkese merhabaopuyorumnanaktan
Henüz kupa töreni olmamış ama pofu garantilemiş. Tebrik ediyorum canımalkisalkisalkis hayırlı olsun.:nazar:
Kilo veren, almayan herkesi de ayrıca kutluyoruma.s.

Kimse zambak a ceza vermek istemiyorsırnaşık şeyçünkü dönüşü muhteşem olacak:1:
Aslında ceza denilen şeyler herkesin yararına ama adı kötüyerimseniben

Katılır mısınız bilmem ama önerim ceza denmesin de mesela ek spor densin adına. Bir de yiyecekle ilgili ceza olmasın diyorum. Çünkü genelde insan o zaman daha çok istiyor.aklinialirimsmile

Sizlerin fikirlerini de alalım lütfenhihoyyyt

sağol canımkaydirigubbakcemile5
kesinlikle katılıyorum bu hafta ne tatlılar istedi canım bilemezsin:lepi:

iyiym canım, sen nasılsın ? :1hug: evet şimdilik bi sorun yok bakalım

kesin deneyeceğim tatlım ama eşim bu sabah işten gelirken ne getirdi bilin bakalım :)))
su böreğii cokacimcoook sabah sabah o sıcacık börekleri yememek benim için imkansız olurdu herhalde, cezama razıyım :a015:

afiyet olsun tatlım kaç dilim yedin merak ettimsempatiksalakcinni

-----------------------başladığı k---------------geçen haftaki---------------şuanki kilo------------------hedef kilo

hatice1..................84............................71...............................70.7..........................68... ......300 gr vermiş

zambak3...............86.3...........................75.4...........................75.6..........................70..........200 gr almış

nesibe26................75............................69.9............................69.8..........................65...........100 gr vermiş

haticc22................59.8...........................57.9............................57.9.........................55..........verememiş

pofu.......................68.............................65.9............................65.........................58..........900 gr vermiş

patiska..................85.3...........................84.8............................84.1.........................70..........700 gr vermiş

melekkız026..........57..............................57..............................................................50........bildirim yapmıyor

nuraksoy...............72...............................72.............................71.5.........................60.........500 gr vermiş

gelelim ceza işine bu haftanın cezası zambakıma ve haticeme gelecek

ben ceza vermekten pek hoşlanmasamda vereceğim

evet cezanız ortak ve hergün 20 dakika yürüyüş yada 2 mil leslie yapılacak( tabi arkadaşlarda onaylarsa)

:roflol::roflol:

iyigeceler canımmmmmopuyorumnanaktan

abartmak kelimesi az kalmışş kuzummmm
Çok üzgünüm çoook
ceza almıyorsun kilo bildirimi yapmadıgın için ama hangi ara yedin bunlarııı ben sadece çikolatayı hatırlıyorummm:mymeka:

canım dün arkadaşlarla dışarı çıktık ,
dondurmaları da annannemin doğum gününde yedim, birikivermiş kaydirigubbakcemile3
ilk dayağımı da yemiş bulundum canım senden kaydirigubbakcemile
:1:
ama bugün öldüm , önce ütü yaptım sonra odamdaki bütün dolap ve çekmeceleri boşaltıp silip ayırıp yerleştirdim.
sonra annemle odamdaki eşyaların yerini ve halıları değiştirdik.
sonra iki kere odamı ve koridoru süpürdüm, öldüm bittim ve kendi cezamı çekmiş bulundum kafamçokkarıştı sengözlerimebaksanab

Bugün yediklerim
sabah
sütle nestle nesfitin meyveli gevreğinden yedim, çabuk olsun diye,
öğlen
tavuk dürüm yedim fakat ev yapımıydı ve bayağı küçüktü.
ara
bir yeşil elma yedim.

ama akşama iftara davetliyiz ama abartmamakta kararlıyım , bu hafta yeterince abarttım zaten kaydirigubbakcemile3

hiçte karşı olma canım onun iyiliği için veriyoruz haftaya kilo versin diye

kız orta yoluda bulsan zambak acısını çıkaracak hepimizden benden söylemesisempatiksalakcinni
haklısın Haticem Zambak her şekilde çıkaracak ta ben yine de bi umut işte ona yaranmaya çalışıyorum :roflol:
afiyet olsun tatlım kaç dilim yedin merak ettimsempatiksalakcinni
canım dilim olarak bilmiyorum. kesilmişti çünkü minik minik ama toplasan 2 dilim olmaz herhalde. kendimi tutmaya çalıştım çünkü :utangac:

haklısın Haticem Zambak her şekilde çıkaracak ta ben yine de bi umut işte ona yaranmaya çalışıyorum :roflol:

canım dilim olarak bilmiyorum. kesilmişti çünkü minik minik ama toplasan 2 dilim olmaz herhalde. kendimi tutmaya çalıştım çünkü :utangac:

kız zambak:oklava::oklava::mymeka: bütün topiği korkun sardı:1::roflol:

iyi gene sabah yedin 2 dilimide geçmediysen bence zararı yok ama yinede bilemem
zambakım ne deraklinialirimsmile

kız zambak:oklava::oklava::mymeka: bütün topiği korkun sardı:1::roflol:

iyi gene sabah yedin 2 dilimide geçmediysen bence zararı yok ama yinede bilemem
zambakım ne deraklinialirimsmile
Ahhh haticemmmm kızzz bu korkuda olmasaa patisin hali ne olur yoksaaakaydirigubbakcemile3
gelelim ceza işine bu haftanın cezası zambakıma ve haticeme gelecek

ben ceza vermekten pek hoşlanmasamda vereceğim

evet cezanız ortak ve hergün 20 dakika yürüyüş yada 2 mil leslie yapılacak( tabi arkadaşlarda onaylarsa)
tamam canım anlaştıkkkkkkaydirigubbakcemile5
kız burda kötü kadın müzeyyen tiplemesi sensin tatlım bu haftalık ben üstlensemde

ne dersen de ceza alacaksın tatlımŞeniz seni sevdiğim için vereceğim cezayıŞenizŞenizolumunekankayizsmile
biliyorumm canımm ben o cezayıı çoktan hakettimmm:1no2:
tamam canım ben dondurma cezası vermiyorum
sonra binbirrenkin dediği gibi canın daha çok istiyor
ben bugün bir güzel dondurma yiyeceğim akşama zambakı düşüne düşüne:1::1:

yedinmi kuzummm beni düşüne düşüneeeekaydirigubbakcemile3
Herkese merhabaopuyorumnanaktan
Henüz kupa töreni olmamış ama pofu garantilemiş. Tebrik ediyorum canımalkisalkisalkis hayırlı olsun.:nazar:
Kilo veren, almayan herkesi de ayrıca kutluyoruma.s.

Kimse zambak a ceza vermek istemiyorsırnaşık şeyçünkü dönüşü muhteşem olacak:1:
Aslında ceza denilen şeyler herkesin yararına ama adı kötüyerimseniben

Katılır mısınız bilmem ama önerim ceza denmesin de mesela ek spor densin adına. Bir de yiyecekle ilgili ceza olmasın diyorum. Çünkü genelde insan o zaman daha çok istiyor.aklinialirimsmile

Sizlerin fikirlerini de alalım lütfenhihoyyyt

canım bence adı ceza olarak kalsınn
ek spor deyince adı yumuşuyor sankiiişakkıdı
ama yiyecek yasagı olmasın tamam

diger kızlar ne der bilmiyorum ama ben ve ceza kelimesii çok güzel yakışıyorrsırnaşık şey

akşam yediklerimmm
2kaşık taze fasulye
ve soslu makarnaaa miktarını bilemedimmmmcokacimcoook
2parça turşu
yarım bardak fanta

büyükk hatiticemm çizelgenide degiştirmişşsinn
2.700grcugun kalmışşş hedefineee
ohh ne güzelllllolumunekankayizsmile
benimm daha çok varrrakannehir

ama bu ramazan kilo almadımm yaa çok ama çok mutluyumm yoksa iflah olmazdı vallaaa halim

Back
X