- Konu Sahibi BinbirRenk
- #14.601
ben çıktım kızlar hoşçakalın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basenlerimi ve üst bacaklarımı kapatacak şekilde gömlek ya da tunik arıyorum ama bulamıyorum. O bölgelerim çok kötü, bir şekilde kapatmam lazım. Nasıl yapsam acaba?eyvahedigeldismile
Uploaded with ImageShack.us
Uzun hırkam var. Şu tunik tarzı bir şey istiyorum ama bulamıyorum işte. Nerede satılır ki bunlar? :uhm: Birkaç büyük beden yerine gittim ama orada da hep şekilsiz çuval gibi şeyler satıyorlar. Tamam büyük beden olabilirim ama bu kadar da özensiz kıyafetler yapılmaz ki! Hem büyük beden hem de estetik üretim yapabilirler ama maalesef yokBu büyük beden elbise diye satılan şeyleri giydikçe kendimi nine gibi hissediyorum.
[URL[/IMG][/URL]
Uploaded with ImageShack.us
Uzun hırkam var. Şu tunik tarzı bir şey istiyorum ama bulamıyorum işte. Nerede satılır ki bunlar? :uhm: Birkaç büyük beden yerine gittim ama orada da hep şekilsiz çuval gibi şeyler satıyorlar. Tamam büyük beden olabilirim ama bu kadar da özensiz kıyafetler yapılmaz ki! Hem büyük beden hem de estetik üretim yapabilirler ama maalesef yokBu büyük beden elbise diye satılan şeyleri giydikçe kendimi nine gibi hissediyorum.
şimdi gördümm resmi tamam
canım hepsi burada .com dan bak thinkplus marka olanlar 42bedenden başlıyor
bence içinde begenecegin şeyler oldugunu düşünüyorum
incele tümünü
ama büyük beden arama
nasılsa kilo vereceksinn
Bugün yediklerin yerinde, sorunlu olan bir şey yok
Kına geç vakitlerde olduğu için verdikleri kuruyemişin kalorisi ne olursa olsun harcanamayacak, o yüzden canın çok çekmezse yeme. Canın yemek isterse de içinde fındık ya da bademleri seç, sadece onları ye :1hug:
canım kahvaltın hep aynı
neden degişiklikler yapmıyorsunn
canım ya zaten el kadarsınn birde kuruyemişin grnı sormaaaa:mymeka:
canım yürüyüşten geldim saat 1 buçuk olmuştu hemen yoğurt yedim aradan 1 saat geçti elma yedim. hiç boş bırakmıyorum miğdemi akşama da sebzeli birşeyler yiycem aç kalmıyorum hep ara ara ağzıma birşeyler atıyorum..güzel canım ama akşama kadar sadece yoğurt meyve olmaz sebze yemeği, çorba ekle yiyerek kilo ver aç kalma. kuruyemiş yemene tek şartla izin veriyorum bol bol oynayacaksın kaydirigubbakcemile3:içelim:
kızlar birşey daha soracağım lütfen yardıme din :sinifsinif:
ben adet olamıyordum 50 gndür,doktora gittim bana verdi ilaç,6 gün kullan sonra gelir 10 gün içinde dedi..
ya bu bana kilo felan aldırmaz dimi
evli değilim
Pko teşhisi mi kondu? Verilen ilaçlar kilo aldırıyor. Ben de adet olamıyordum, doktora gittim. Doktor kilolarımdan kaynaklandığını ama diyet ve sporla kilo verdiğim için ilaç yazmayacağını söyledi. Kilo verdikçe düzene girer, ben sana ilaç verirsem kilo alırsın motivasyonun bozulur, dedi. Ama mutlaka kilo vermeliymişim. a.s
Ben İstanbul'dayım. Devlet hastanelerinde ya diyetisyen yok ya da ta 2 ay sonrasına randevu veriyorlar. Maalesef gidemiyorum mafoldumben Ama bir çaresini bulup gitmeye çalışacağım çünkü kendi başına epey zor oluyor.
Sen şu an ne durumdasın? Boy, kilo, hedef nedir?![]()
ilaç zaten hiçbir eczanede yokmuş,aman almim kilo felan.. bu düzenleyiciymiş her genç kıza veriyorlarmış. ama ben sıkıntıdan,stresten,ani kilo kaybından,egzersizlerden kaynaklandığını düşünüyorum.. zamanla düzene gircek inanıp bekliyorum