Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

platesimi yaptım geldim kızlar yansın yağlar...kaydirigubbakcemile2
ben biraz kahvaltıyı geç yapıom canlarım ya 12 gibi...akannehir

canım kahvaltını erken yapmaya çalış ki metabolizman hızlansın, 12 ara öğün saati. 2 küçük mandalina yicem, öğlen misafirliğe gidicem inş kalorili bişey yoktur puffbilmiyorumkismile

herşeyden az az yersin cnm gözün kalmasınn...kendmizi çok kasmayalım yoksa eziyet oluoo...evet haklısın cnm erken yapmam lazım ama 9:30 yada 10 gibi anca kalkabiiliom o sırada da ceviz suyu içiom plates başlıo spor yaptıkdan sonra hemen yemim diom eee 12 gibide eşim gelio onu bekliim dşom derkennn zman böle geçiooo...

herşeyden az az yersin cnm gözün kalmasınn...kendmizi çok kasmayalım yoksa eziyet oluoo...evet haklısın cnm erken yapmam lazım ama 9:30 yada 10 gibi anca kalkabiiliom o sırada da ceviz suyu içiom plates başlıo spor yaptıkdan sonra hemen yemim diom eee 12 gibide eşim gelio onu bekliim dşom derkennn zman böle geçiooo...

kalkar kalkmaz ceviz suyunu iç yarım saat sonrada kahvaltını yapmaya çalış talım, bende sabah kalkmakta zorlanıyorum. Geçen gün 10 dk spor yaptım her yerim tutulmuş durumda, bölgesel hareketleri 10ar sayılık yapıyorum yarından itibaren poşet bağlayarak yapıcam daha iyi terler. bide yürüyüş arkadaşı bulsam kendime yalnız yürümeye üşeniyorumboshayallersmile

evet arkadaş olunca yanında daha hevesli koşuyorsun yalnız hiç bir şey yapmak sarmıoyor koşmak da...içiom cnm cnm kalkınca da işte dedğim gibi pek uyduramıyorum....bakalım ceviz suyu 1 haftada ne kadar etki edecek...

Benim sabah vaktim olmuyor, ceviz suyunu içer içmez kahvaltı yapıyorum. Sorun olur mu? :uhm:

Selam kızlar, bir kaç gündür bakamadım topice. Bu arada 7 Günde 3,5 Kilo kitabını bitirdim. Kimse okuyup boşuna zaman kaybetmesin. Yapılacak şey değil. 7 gün boyunca sürekli sebzelerin ve meyvelerin suyu çıkarılacak içilecek başka hiç bir şey yenmeyecek. Bir hafta sonunda hemen yemek yemeğe başlayamıyormuşsun çünkü vücut kabul etmiyormuş ve hep bu sulara devam etmek gerekiyormuş vs.. Faydalı bir bilgi yoktu kısacası kitapta arkadaşlar.

saol cnm bilgi verdiğin için...
yanıda meyve felan götürebilirsin dolunaycım...hani azda olsa atıştırmak lzaım...

yarın tatrtılırsın cnm kilo bildirimi oluomuş cumalarıı...baya iyisin aslında cnm kilonda yok bence...çok çok ideall...

hımm....ecznelerde atrtılarbilirsin cnm...yani bi öneri...
bu akşamda kimsecikler yok ya kızlar nerdesiniz aşk olsunnn yalnız bırakıosunuz benii ağlarım ama...mirmirmirmir

iyi geceler kızlar
pek gelen olmamış bu gün
yarın bildirim günü
tartılmayı unutmayın şekerler
listeye ekleyeceğimsengözlerimebaksanab

aç karınamı tartılacaz? valla regldenmi bilmiyorum ama aç karına60,5 tok karna 62 oluyorum nerdeyse puff:bbo: ben ne zamna 50 li rakamları görücem :sinifsinif:

Back
X