Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım kabızlık sorunu benim 1 numaralı sorunum ceviz suyu bana öyle bi etki yapmadı aksine rahatlattı ama senin bünyen kabul etmediyse bilemem, kabızlığın çözümü yürüyüş zaten.Bugün geç kalktım 11 de gözümü açtım kahvaltı yapmak istemedim dünden fasülye vardı azcık ondan yedim onun öncesinde 2 kupa ılık su içtim, eşofmanları giyip yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum evde oturmakla olmaz bu iş. yarım kilo vermişim o bile iyi bukadr hamur işinebilmiyorumkismile:mymeka:

bi kaçgündür benimde var kabızlık sorunum
ceviz suyundan mı oldu acaba diye düşünüyordum
yeşil çayda içiyorum
önceden olmazdı düzenliydi tuvalete çıkmam
:sinifsinif::sinifsinif:

evet kızlar bu hafta aldığım kiloları attım ve kandi kiloma geri döndüm
bu hafta beni saymayın haftaya bildireyim çünkü bu hafta 1 kilo verdim
çabuk alınan kilolar çabuk veriliyomuş

olsun canım haftaya yaparsın
hem bu haftada iyi hemen vermişsin aldığın kilonuvereliniortak

evet diyetisyenim verdi kabızlık sorunum olduğunuda biliyor, canım sürekli ılık su iç ve yürüyüş yap:teselli:
3 lite ılık su içiom gğnde cnm hafta sonu yürüyebiliyirum anca canm benim ilgin için saol...:1hug:

bi kaçgündür benimde var kabızlık sorunum
ceviz suyundan mı oldu acaba diye düşünüyordum
yeşil çayda içiyorum
önceden olmazdı düzenliydi tuvalete çıkmam
:sinifsinif::sinifsinif:

demekki bize yaramadı cnm ya bıraksakmı bilmiom ki...sen kaç gündür kullanıosun cnm...

3 lite ılık su içiom gğnde cnm hafta sonu yürüyebiliyirum anca canm benim ilgin için saol...:1hug:

demekki bize yaramadı cnm ya bıraksakmı bilmiom ki...sen kaç gündür kullanıosun cnm...

canım bilemiyorum ki bu gün 4. günümdü
ayrıca tartım bozuldu tartılamıyorum bi kaç gündür etkisini bilemiyorum
ben bırakmakda istemiyorum belki zamanla düzelir diye
biraz daha deneyeceğim
ben bide ilaç kullanıyorum antibiyotik acaba omu kabızlık yaptı diye düşünmüştümkafamçokkarıştı
bide bi topikte okudum kimisi ishal olmuş kimisi kabız
belki bünyeden bünyeyede değişiyordur tatlımkaydirigubbakcemile5

kızlar yürüyüşe çıkamadım üşendim 10 dk egzersiz yaptım, akşam yürürüm artık..
öğlenki menümü yazayım: 1 kase domates çorbası kaşar rendeledim azcık, 1 etimek ve küçük 1 havuç. ama şunu anladımki yürüyüşsüz kilo vermek çok zor kaydirigubbakcemile

katılıyorum arzucum yürüyüşsüz gerçektan çok zor...plates yaparken ebru şallıda kilo vermek istiosanız hafta sonları muhakkak yürüyün diyor...sositososito

canım kabızlık sorunu benim 1 numaralı sorunum ceviz suyu bana öyle bi etki yapmadı aksine rahatlattı ama senin bünyen kabul etmediyse bilemem, kabızlığın çözümü yürüyüş zaten.Bugün geç kalktım 11 de gözümü açtım kahvaltı yapmak istemedim dünden fasülye vardı azcık ondan yedim onun öncesinde 2 kupa ılık su içtim, eşofmanları giyip yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum evde oturmakla olmaz bu iş. yarım kilo vermişim o bile iyi bukadr hamur işinebilmiyorumkismile:mymeka:

Canım diyetisyen kontrolünde olduğun için merak ettim sadece.
BMI 20-25 arası normal sayılıyor. Seninki çizelgede yanlışlık yoksa 20 görülüyor . Neden 17 ye indirmeye çalışıyorsun.
Bu durumda seni koruma programına alması gerekmez miydi?fisfisfis

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlaropuyorumnanaktan
Anladığım kadarıyla kilo vermede genelde bir durgunluk yaşanıyor.
Bir uzman ''metabolizma parmak izi gibidir, herkesin farklı işleyişi vardır'' demişti.
Birine iyi gelen yardımcı ürün diğerine farklı etki yapabiliyor.
Sağlıklı beslenmede önemli olan karbonhidrat, protein, vitamin, yağ, kalsiyumu iyi dengelemek önemli.
Yavaş yemek, bol su, spor, yemekleri azaltmak, salatayı bol yemek şart diyoruz.
Yine de aksaklık oluyorsa ödemi atmak için ayda bir 2 günlük detoks uygulamayı öneririm.

Canım diyetisyen kontrolünde olduğun için merak ettim sadece.
BMI 20-25 arası normal sayılıyor. Seninki çizelgede yanlışlık yoksa 20 görülüyor . Neden 17 ye indirmeye çalışıyorsun.
Bu durumda seni koruma programına alması gerekmez miydi?fisfisfis

diyetisyen ideal kilomun 57 olduğunu söyledi ama 57ykende ben etli butlu hissediyorum kendimi 52 kiloya inmek kendi tamamen kendi istediğim:sm_confused:

Merhaba arkadaşlaropuyorumnanaktan
Anladığım kadarıyla kilo vermede genelde bir durgunluk yaşanıyor.
Bir uzman ''metabolizma parmak izi gibidir, herkesin farklı işleyişi vardır'' demişti.
Birine iyi gelen yardımcı ürün diğerine farklı etki yapabiliyor.
Sağlıklı beslenmede önemli olan karbonhidrat, protein, vitamin, yağ, kalsiyumu iyi dengelemek önemli.
Yavaş yemek, bol su, spor, yemekleri azaltmak, salatayı bol yemek şart diyoruz.
Yine de aksaklık oluyorsa ödemi atmak için ayda bir 2 günlük detoks uygulamayı öneririm.

merhaba canım hoşgeldin
sanırım detoks şart vücudun temizlenmeye ihtiyacı var
çok durgun bu günlerdeguclubacismile

.............Başladığı kilo................geçen haftaki kilo.........şu anki kilo..................hedef kilo
hatiç22 ................ .. 59.........................58.8.......................58.8......................55 ....verememiş
zambak3............... 86.3........................75.4........................76.4.....................70......verememiş
patiska .............. 85..........................84.8........................81.1.....................70......yok
nesibe26 ............ 75..........................69.9........................70.5.....................65........verememiş
nuraksoy ........... 72..........................71.0........................71.0....................60
pofu ......... ... 68.........................65.0.........................65...................58..........yok
melekkız ............. 57..........................57.............................57.......................50 .......yok
elif_86 ............ .... 74.4.......................73.0.........................73.0................67 ......YENİ
nıghtvinglover ....... ..92.. .....................91............................91........................70........YENİ
arzub ......... ..... 71..........................61............................60.5..................... 52yeni

Haticem senmi veremedinn

merhaba canım hoşgeldin
sanırım detoks şart vücudun temizlenmeye ihtiyacı var
çok durgun bu günlerdeguclubacismile

Sağol haticim.olumunekankayizsmile
Madem regl dönemindesin geçince bir duruma bak ondan sonra yaparsın bence.
Mevsim geçişlerinde bünyemizin uyumsuzluk süreci de olabiliyor.

slm herkese
dün gireedim misafir vardı
3 4 tane cips ve 6 7 tane fındıktan başka kaçamak yapmadım
bu gün kepek ekmeğine domates salatalık koydum okulda yedim avuç içi kadar bi ekmekti
ara bir avuç kelops yedim
öğlentavuk ızgara göğüstü
bi kaç çatal rus salatası ve yeşillik soda
ara bir ema yarım dilim kepek ekmeği
akşam yğsız yoğurda domates salatalık doğradım ydim
canım yemek istemdi
ben pek su içemiyorum reglim yaklaşınca oluyo böle ama yine de 3 4 şişe içiyorum
şimdide 2 si bi arada içiyorum

evet canım regl olduğumdan mıdır nedir tartım hiç oynamadı aynıyım bu haftada

canım yeaa ben sabh tartıldım
70 le 71 arasında 1 kiko olmamış amane diyeyim ki dijital değill
bide haftaa regli olcamm
zayıfladığımı biliyrum çünkü kıyafetlerim falan değişti göbekten yüzümdende belli sen istersen 500 gr yaz ortalam a
haftya yada bi kç güne tekrar bildirim yaparım

1 haftada 1.4 kg vermişim, aferin bana :dance: Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim a.s.

.............Başladığı kilo................geçen haftaki kilo.........şu anki kilo..................hedef kilo
hatiç22 ................ .. 59.........................58.8.......................58.8......................55 ....verememiş
zambak3............... 86.3........................75.4........................76.4.....................70......verememiş
patiska .............. 85..........................84.8........................81.1.....................70......yok
nesibe26 ............ 75..........................69.9........................70.5.....................65........verememiş
nuraksoy ........... 72..........................71.0........................70.5...................60500gr vermiş
pofu ......... ....... ... 68.........................65.0.........................65...................58..........yok
melekkız ............. 57..........................57.............................57.......................50 .......yok
elif_86 .............. .... 74.4.......................73.0.........................73.0................67 ......YENİ
nıghtvinglover ....... ..92.. .....................92.2............................90.8........................70........1kilo 400gr vermiş
arzub ......... ..... 71..........................61............................60.5..................... 52yeni
listenin son hali kızlar
kilı veren arkadaşları tebrik ederim
aramıza yeni katılan arkadaşlarla haftaya daha güzel bi tablo olması dileğiyle...:lepi:

Back
X