Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ne kursuna gidiyorsun canım...

ingilizce kursu canım haftanın 3 günü,45 dk mesafe var yürü yürü bitmiyor:icecream: memnunum bu durumdan valla. saat 11 de azcık pırasa yedim ve yeşil çay içtim, 12:30da 1 elma, kurstan geldim şuanda da 1 galeta, 1 dilim peynir ve yeşil çayımı yudumluyorum hihoyyyt

ya kızlar akşamdan cevizi suya koymayı unutuyorum bennn
unutmasam koyup içecemmm
diyetisyeninnn verdigi diyetimi tam yapamasamda daha dikkatetmeye başladımm

unutmasam koyup içecemmm

canım cevizi ne zaman aklına gelirse yatak odanda komidinin üzerine koy yatmadanda kır bardağa koy ben öyle yapıyorum gözümün önünde olunca unutmuyorum

dikkat etmene sevindim canım:lepi:

canım cevizi ne zaman aklına gelirse yatak odanda komidinin üzerine koy yatmadanda kır bardağa koy ben öyle yapıyorum gözümün önünde olunca unutmuyorum

dikkat etmene sevindim canım:lepi:

aa evet bu çok mantıklıymışşş canım
hemen buakşam yapmaya başlıyorummkaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar... ücretli öğretmenlik için milli eğitime başvurdum ama geç kalmışım :(
atamalara kadar evde boş boş oturmaya devam anlayacağınız :gitme:
siz nasılsınız?

canım31 ağustoste sondu çok geç kalmışsın
inşallah başka iş bulursunkaydirigubbakcemile5

ya nezmana kadarmış kiii....üzüldüm canım hayırlısı olsunnn...
ya sanırım 15eylüle kadarmış ama bi arkadaşım daha geçen hafta başvurdu ve atandı bi yere. hayırlısı olsun gerçekten...
ahh canım keşke daha erken davransaydınn
neyse hayırlısı demekten başka çare yok....

saol fıstığım.. benim de hatam var ya daha erken davranmalıydım. artık kasım atamalarının ertelenmemesi için dua etmekten başka yapacak bişe yok....
unutmasam koyup içecemmm
kızlar ben ilk kez sizden duydum bu ceviz hadisesini. tam olarak ne işe yarıyor ki acaba?
canım31 ağustoste sondu çok geç kalmışsın
inşallah başka iş bulursunkaydirigubbakcemile5
burda zor canım ya. bankalar olabilir ama ben memuriyet istiyorum ya, zaten benimki de bu dönem boş kalmamak içindi. zayıflamaya harcarım tüm enerjimi bende ((:

.

kızlar ben ilk kez sizden duydum bu ceviz hadisesini. tam olarak ne işe yarıyor ki acaba?

burda zor canım ya. bankalar olabilir ama ben memuriyet istiyorum ya, zaten benimki de bu dönem boş kalmamak içindi. zayıflamaya harcarım tüm enerjimi bende ((:

canım ceviz kolesterolü düşürmek ve yağ yakmak için içiliyormuş
bende bi kaç kişiden duydum önemsememiştim zayıflattığını
burda arzuub arkadaşımıza diyetisyen tavsiye etmiş
bizde içiyoruz
cevizden zarar gelmez diye
akşamdan 1 bardak suya iki cevizi kırıp koyuyoruz sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyoruz
ben de 1 haftadır içiyorum etkisini bilemiyorum tartım bozuldu çünk
ama sanki biraz inceldim gibi
8bilemiyorum belkide piskolojiktir

neyse canım sıkma canını kasımda inşallah atamalar gerçekleşir kaydirigubbakcemile5

bizde içiyoruz
akşamdan 1 bardak suya iki cevizi kırıp koyuyoruz sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyoruz

neyse canım sıkma canını kasımda inşallah atamalar gerçekleşir kaydirigubbakcemile5

evt kontrole gittiğimde yağ verememiştim o hafta hamur işi pasta falan çok yemiştim diyetimi yapmadım yani.. diyetisyenim tedirgin oldu yağ veremediğim için o yüzden ceviz suyunu tavsiye etti, sindirim sistemimi çalıştırdı ve iştahımı kesti onu içince gün boyu acıkmıyorum rahat geçiriyorumsositososito

bizde içiyoruz

anladım canım teşekkür ederim. ben de deneyeceğim hemen :)
vala inşallah canım ya maddi-manevi sıkılmaya başladım artık

Eve yeni gelebildim. Sabah saat 6'dan beri koşturuyorum. Mesele koşturmak değil de dışarıda yiyecek bir şey de zaman da bulamıyorum :gitme: Bir süre sonra şekerim düşüyor, kafam ağrımaya başlıyor.... Dışarıda en kolay bulabildiğim şey simit. O yüzden simit diyetini deneyeceğim. Aksi takdirde diyet işi olmuyor :(

Eve yeni gelebildim. Sabah saat 6'dan beri koşturuyorum. Mesele koşturmak değil de dışarıda yiyecek bir şey de zaman da bulamıyorum :gitme: Bir süre sonra şekerim düşüyor, kafam ağrımaya başlıyor.... Dışarıda en kolay bulabildiğim şey simit. O yüzden simit diyetini deneyeceğim. Aksi takdirde diyet işi olmuyor :(

canım dışarı çıktığında simit ye o zaman ama yarım tabi yanında da ayran içebilirsin evde de sebze yemeği yersin
diyette simit yasak değil ki..a.s

canım dışarı çıktığında simit ye o zaman ama yarım tabi yanında da ayran içebilirsin evde de sebze yemeği yersin
diyette simit yasak değil ki..a.s

Saat 06.00-08.00-10.00-12.00- 14.00 şeklinde beş öğün yarım simit yesem geri kalan zamanlarda yani saat 16.00 ve 18.00'de de protein ve sebze ağırlıklı beslensem nasıl olur acaba ? :uhm: Her 2 saatte bir yarım simit yesem kilo vermeme engel olur mu ki?

slm kızlar...ya benim reglim gecikti deyete başladım için olabilir mi acaba...ağrı var ama kendi yok....

Back
X