Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Saat 06.00-08.00-10.00-12.00- 14.00 şeklinde beş öğün yarım simit yesem geri kalan zamanlarda yani saat 16.00 ve 18.00'de de protein ve sebze ağırlıklı beslensem nasıl olur acaba ? :uhm: Her 2 saatte bir yarım simit yesem kilo vermeme engel olur mu ki?
susamlımı susamsızmı canım...

kolay gelsin Haticem
nightwinglover tatlım bence ana öğün olarak yarım simit ye, ara öğünlerde çantana attığın elma,leblebi , kurutulmuş meyve vs yiyebilirsin...
ama benden daha iyi bilen arkadaşlar var onlar daha iyi yardımcı olurlar

slm kızlar...ya benim reglim gecikti deyete başladım için olabilir mi acaba...ağrı var ama kendi yok....

vala herşey olabilir. benim de zaman zaman manasız bi şekilde gecikiyor. ama diyetle ilgili olduğunu sanmıyorum

Diyetle ilgili olduğunu sanmıyorum. Psikolojik olabilir veya şekerine baktır, şeker değerlerinde ani bir artı olunca yumurta çatlayamıyor.

susamlımı susamsızmı canım...

Burada susamsız olanını bulmak zor, o yüzden susamlı yiyiyorum.
kolay gelsin Haticem
nightwinglover tatlım bence ana öğün olarak yarım simit ye, ara öğünlerde çantana attığın elma,leblebi , kurutulmuş meyve vs yiyebilirsin...
ama benden daha iyi bilen arkadaşlar var onlar daha iyi yardımcı olurlar

Kurutulmuş meyve yiyince herkes diyette misin diye sormaya başlıyor. Sinir oluyorum :( Ne yapsam bilemedim :gitme:

haklısın canım insanı sinir ediyorlar...bi alternatif bi yerde oturup salata felan yeme durumun oluyormu canım....

Son düzenleme:
slm kızlar ben bugün kaçamak yaptım bana ceza verebilirsinizzzzzz
sabah küçük kepek ekmeğne domates peynir yedim ,
ara kelops yedim 1 avuç
öğlen kepekli ekmeğe tost
gel gelelim saat 3 eeşimin otlu gözlemesinden 2 3 parça yedim 1 de elme
gözleme yedimmm yaa
sonra eve gelince uyudum
kalkıncada 2 3 lokma bişey
akşamda
3 köfte yağsız patlıcan menemeni
regli olcam ondan heralde canım eler istiyo nelerrrr,

benimde canım ya offf özllikle tatlı kakolu tatlılar çok zor tutuom kendimi ama tavla oynamaya gittik sütlü nescae içtim biraz didndi...

haklısın canım insanı sinir ediyorlar...bi alternatif bi yerde oturup salata felan yeme durumun oluyormu canım....

Sabah yoğurtlu yulaf ezmesi ile kahvaltı yapıp geri kalan zamanda yoğurt yemek istiyorum, hani küçük kutularda satılanlardan. Ya da diğer alternatif olarak simit var. 3 kere yarım simit yesem çok problem olmaz sanırım :uhm: Öğleden sonra eve gelince sadece protein alıp dengelerim diye düşünüyorum :) Düşünmek ile uygulamak aynı değil maalesef, kafam ağrımaya başlayınca gözüm kararıyor. O an diyet miyet gelmiyor aklıma. Ne yesem de şu lanet baş ağrısı geçse diyorum :gitme:

bakalım 2 gün daha geçikirse anlakı bişi var...:emir_bebek:
hayırlısı olsun diyelim :))))
ara kelops yedim 1 avuç
gözleme yedimmm yaa
sonra eve gelince uyudum
akşamda
yaptığın kaçamak bu mu yani Nuraycım bir gözlemenin kim bilir kaç parçaya ayrılmış halinden 2-3 parça :) :) vücudun kaçam yaptığını farketmemiştir bile :) çaktırma sen de :roflol:

ara kelops yedim 1 avuç
gözleme yedimmm yaa
sonra eve gelince uyudum
akşamda

Canın durup dururken istiyorsa ye bence :)

Sabah yoğurtlu yulaf ezmesi ile kahvaltı yapıp geri kalan zamanda yoğurt yemek istiyorum, hani küçük kutularda satılanlardan. Ya da diğer alternatif olarak simit var. 3 kere yarım simit yesem çok problem olmaz sanırım :uhm: Öğleden sonra eve gelince sadece protein alıp dengelerim diye düşünüyorum :) Düşünmek ile uygulamak aynı değil maalesef, kafam ağrımaya başlayınca gözüm kararıyor. O an diyet miyet gelmiyor aklıma. Ne yesem de şu lanet baş ağrısı geçse diyorum :gitme:

dışarda okadar uzun süre ne yapıyorun canımmm...

ben de yapıyoprum bakalım yarın fitness yapıcam erken uyanıyorum zaten..

:)) bakalım çok kasılmadan vermek kurtulmak istiyorumm

Dahiliyeye gidince o gün içinde diyetisyene de muayene olabiliyor muyuz? Yoksa diyetisyen için çok daha ileri bir tarihe mi randevu veriyorlar? Ben yarın için endokrinoloji polikliniğine randevu aldım. Burada hormon test sonuçları bir gün içinde alınabilir mi, yine bir günde diyetisyene görünülebilir mi? :uhm:

Back
X