- Konu Sahibi BinbirRenk
- #15.441
slmm kızlar ben geldımmm ınt.yoktu bi suredır ve bu arada da pek dıkkat edemedım siz olayınca olmuyorr:kedi:geçmişi okuyım bakalım neler olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrıkler canımbugün kendimi çok aç hissediyorum yarım kilo vermişim 60 kiloyum haftaya da 59 olurum inş
regl olmussun canım rahatlamıssındır valla.bende veremıyorum ama bırakmak yok ben bı kac gundur bıraktım yarım kılo geri gelmışşÇok üzgünüm çoookgünde 40 dk plates yapıom cnm ondan fazlası zarar...yedikerimi azltsam şok diyet olur...beni bu regli olmamazlık yıktı zmabkacım ilk bi hafta ne güzel 1.400 vermiştimm...ama 11 gündür tık yokkk of off..ben oflamımde kimmler oflasın cnm ya...
10 kılo vermıssın canım çok buyuk bır adım atmıssın,pes etme emeklerın bosuna gıtmesınopuyorumnanaktanGünler, aylar, yıllar geçiyor ve ben hala yerimde sayıyorum :çok üzgünüm:
canım giriibn geçmedıyse tez zamanda gecer ınsallahiki gündür ölüyorm gripten
yaaa
dün kaçamak yaptımm ben
bir ilim pizza yedim
doktorun dedıklerınden çıkma canım,bu karbonhıdrat dıyetı çok guzel aslında topıgı okudumda acayip yıyorlar amaçok guzel kkılolar verıyorlar.tabı proteın agırlıklı.Bugün heyecanlı bir gündü benim için çünkü doktora gittim :)
Tahlil sonuçlarımda korkulacak bir şey yokmuş ama acilen diyet yapmam gerekiyor. Şeker hastalığı yok ama bu şekilde beslenmeye, deli gibi karbonhidrat almaya devam edersem şeker hastası adayıyım. Bu yüzden forumdaki karbonhidrat diyetine benzer bir şekile karbonhidrat kısıtlamasına giderek diyet yapacağım, aynı zamanda yiyeceklerimim çok yağlı olmaması da önemli. Günde 8 km yürüyüş yapmam gerek akannehirdelikafadulden Doktor bu konuda pazarlık kabul etmiyor kaydirigubbakcemile3
günaydın patiskacımmm...
ne oldu herkes terk etmiş burayı nerdesinizz...
yarın memlekete gidiom canlarım...zemuszemus
hoşgeldin cnm...
hoşgeldin Twilight...
bugun kanal d ye doktor maranki çıkmıştı;ıspanak ve lahana sularınızı dökmeyın için dıyo.ısırgan otunu için dıyor.bide erken kalkın diyorsaat 10 da kalkıp elma sirkeli suyu içince çok büyük etki beklemeyın dıyor erken saatte kalkıp içmek gerekıyormus.
erken kalkıp öğleden sonra biraz uyusak oluyo muymuş mirmirmirmir
rizeliyim cnm ...:hulya:
kızlarrr spor yapamıyorm bennn
3de eve geliyorum yemek ev bulaşık topla derken 8 oluyooooo
sonrada ölüyorum yorgunlktan ya offf
ahhhhh ahhhh işte bi onu yapamıyoruzbugun kanal d ye doktor maranki çıkmıştı;ıspanak ve lahana sularınızı dökmeyın için dıyo.ısırgan otunu için dıyor.bide erken kalkın diyorsaat 10 da kalkıp elma sirkeli suyu içince çok büyük etki beklemeyın dıyor erken saatte kalkıp içmek gerekıyormus.
:roflol::roflol::roflol:alemsin patis hiç olurmu ne anladık erken kalkmaktan o zamanerken kalkıp öğleden sonra biraz uyusak oluyo muymuş mirmirmirmir
doktorun dedıklerınden çıkma canım,bu karbonhıdrat dıyetı çok guzel aslında topıgı okudumda acayip yıyorlar amaçok guzel kkılolar verıyorlar.tabı proteın agırlıklı.
nasılsın binbirrenkcim
hoşgeldinopuyorumnanaktan
Merhaba canım iyiyimopuyorumnanaktan sen nasılsın geçmişi okuyordum