Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hemşeriyiz elifcim trbzonluyum bende:içelim:
ay ne güzel cnm ya...zemuszemus

Hayırlı yolculuklar elifcim.
Mıhlamayı fazla kaçırma sakın:1:
alemsin güzelim...opuyorumnanaktan

İki gündür internete giremedim ama diyetimi aksatmadım hihoyyyt
Dün Yediklerim:

06.00 1 bardak şekersiz çay = 0

1 dilim kepekli ekmek = 7

70 gr peynir = 1,5

15.00 1,5 porsiyon yoğurt = 7

9 minik İnegöl köfte = 2

1 dilim ekmek = 7

18.00 1 simit = 25

30 gr peynir = 1 bile değil ama 1 diyorum :)

1 bardak şekersiz çay = 0

Toplam: 50,5

Bugün Yediklerim:

06.00 1 bardak şekersiz çay = 0

1 dilim kepekli ekmek = 7

60 gr. peynir = 1,5

1 haşlanmış yumurta = 0

15.00 1 simit = 25

100 r peynir = 2

1 minik nugget = 1

1 şişe soda = 0

17.30 1 porsiyon yeşil fasülye = 8

2 yemek kaşığı yoğurt = 2

1 şişe soda = 0

1 şekersiz Türk kahvesi = 0

Toplam: 46,5

Bu diyette hiç açlık hissetmiyorum hihoyyyt Çok mutluyum :) opuyorumnanaktan
süpersin cnm diyetinde gayet hoşş...

selam kızlar...
bugün giremedim. Banyomuzdan yine sular çıktı. usta geldi, fayansları falan kırdılar,ortalık savaş alanına döndü :( boruda kocaman bişey varmış, kalan çimentoyu mu dökmüşler ustalar neymiş. tıkayan oymuş.
yeniden açılan yere fayans döşediler...
Bi de bu akşama yemekli misafirim vardı, siz düşünün halimi. neyse ki gayet güzel atlattım...
yatıcam şimdi pek okuyamadım geçmişi. yarın ayrıntılı bakarım artık.
Öpüyorum hepinizi

selam kızlar...
bugün giremedim. Banyomuzdan yine sular çıktı. usta geldi, fayansları falan kırdılar,ortalık savaş alanına döndü :( boruda kocaman bişey varmış, kalan çimentoyu mu dökmüşler ustalar neymiş. tıkayan oymuş.
Bi de bu akşama yemekli misafirim vardı, siz düşünün halimi. neyse ki gayet güzel atlattım...
Öpüyorum hepinizi

merhaba canım...
inşallah bu sefer son olur
misafirlerine ne yapıcaksın bakalımaklinialirimsmile

Bugün Yediklerim:

06.00
1 dilim kepek ekmek = 7 , 1 haşlanmış yumurta = 0, 1 bardak şekersiz çay = 0, 100 gr peynir = 1

10.30 Yarım paket 3'ü 1 aradadan yapılmış kahve ( çikolatalı ) = 4,5 , çikolatalı eti light bisküvilerden 1 tane = 4,5

12.20 3/5 yeşil ekşi elma

slm kızlar, kahvaltımı 12 de yaptım erken kalkamıyorum gece yatarken yoğurt yiyorum çok uyku veriyor, kahvaltımı yazayım:
yarım simit
2 dilim peynir
3 zeytin
yeşil çay ve 1 bayram çikolatası yemek istediğim için yedim onuda özledim napimbilmiyorumkismile bugün yürüyüşede çıkamıcam yağmur yağıyo

slm, bu diyetin adı ne acaba?

Adı karbonhidrat diyeti :) Ben çok katı bir şekilde uygulmıyorum ama. Her yiyeceğin bir karbonhidrat değeri var. Günlük 40-70 aralığında karbonhidrat almalısın. Eğer bu aralığı aşmazsan kilo veriyorsun :) Ben şimdiye kadar ne açlık hissettim ne de zorlandım :)

Adı karbonhidrat diyeti :) Ben çok katı bir şekilde uygulmıyorum ama. Her yiyeceğin bir karbonhidrat değeri var. Günlük 40-70 aralığında karbonhidrat almalısın. Eğer bu aralığı aşmazsan kilo veriyorsun :) Ben şimdiye kadar ne açlık hissettim ne de zorlandım :)
Bu puan verme işi oyun gibi geldi bana :) aslında motivasyon sağlayabilir.
ben kahvaltı dışında kıstım şimdilik bunuda denesem mi acaba kaydirigubbakcemile3

Bu puan verme işi oyun gibi geldi bana :) aslında motivasyon sağlayabilir.
ben kahvaltı dışında kıstım şimdilik bunuda denesem mi acaba kaydirigubbakcemile3

Bence hangi diyet sana uygunsa onu yap. Herkesin bir beslenme alışkanlığı var. Mesela ben bu diyeti en ufak bir zorluk bile çekmeden, acıkmadan yapıyorum. Zaten proteinli gıdalarla da aram iyi. Arada fazla olmamak şartıyla kahvemi de içiyor, bisküvimi de iyiyorum. Önemli olan günlük miktarı aşmamak. Bugün 3. günüm. Normalde tartıya çıkmamam lazım ama ben dayanamıyorum, her gün tartıya çıkıyorum. 3 günde 1,5 kilo vermişim. Çok acelem de yok zaten. kaydirigubbakcemile4
Az olsun bizim olsun :lepi:

Bence hangi diyet sana uygunsa onu yap. Herkesin bir beslenme alışkanlığı var. Mesela ben bu diyeti en ufak bir zorluk bile çekmeden, acıkmadan yapıyorum. Zaten proteinli gıdalarla da aram iyi. Arada fazla olmamak şartıyla kahvemi de içiyor, bisküvimi de iyiyorum. Önemli olan günlük miktarı aşmamak. Bugün 3. günüm. Normalde tartıya çıkmamam lazım ama ben dayanamıyorum, her gün tartıya çıkıyorum. 3 günde 1,5 kilo vermişim. Çok acelem de yok zaten. kaydirigubbakcemile4
Canım zaten bi inceleme yaptım, asla bana göre değil bu diyet :sinifsinif:
Bu saate kadar yediklerimi hesapladım; bi simit bi kase mercimek çorbası, biraz peynir, bi kase yoğurt, tek şekerli çay,bi domates biraz salatalık
bi topladım 76 çıktı :teytey:
ki ben bana göre çok az yedim.
maşallah sen çok iyi gidiyosun, tebrikler canım.

aaaa negüzel spor salonuna mı yazıldın
keşke benimde arkadaşım olsa bana uyacakkk
hemen yazılırdım spor salonuna
evde olunca ihmal ediliyor
ama salona gitmek zorunda hissedersin kendinikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Arkadaş olması şart değil ki haticim.
Orada zaten çoğu yalnız gelip arkadaş oluyorlar.
Yakınında varsa git canım.
Çok eğlenceli oluyor, saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunhihoyyyt

selam kızlar...
Öpüyorum hepinizi

Geçmiş olsun canım hayli zorluk çekmişsin ama atlattın inşallah.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Arkadaş olması şart değil ki haticim.
Orada zaten çoğu yalnız gelip arkadaş oluyorlar.
Yakınında varsa git canım.
Çok eğlenceli oluyor, saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunhihoyyyt

ahhhh ahhhh
yalnız çıkabilsem keşke...:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
daha eğlenceli olacağı kesin
eşimi zorluyorum birlikte yazılalım diye onunda sporla arası yok:1no2::1no2::1no2:

selam kızlar...
Öpüyorum hepinizi
of of bu ustalar da bi işlerini tam yapsalar...iş içinde iş çıkartıolar sil baştann Alllah sabır versin cnm...iyi atlatmışsınn...

aaa ama doktorun ayda bi çık dediii :olmaz:

Back
X