• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dengesiz eş

Disardan bakildiginda iyi bir hayatimiz var gibi. Nispeten alabiliyoruz, gezebiliyoruz. Esim isinde saygi goren de biri. Ama evin icinde degisiyor. Sebebini sorguladigimda cevabini ikimiz de bilmiyoruz. Sadece ilk tokadini attiginda neden! Demistim. Verdigi cevap gucum senin gibi acizlere yetiyor demisti. Hic unutamiyorum onu. Tokattan bile daha agirdi
Sepetle bu adami.
Yok bir sans daha vereceksen o savasmali zaten sizi yeniden kazanmak. Siz ayri yasarken o tedavi olmali. Ciddi, uzun bir tedavi.

Ilk zamanlar dayak yiyordum sonra kesti dayagi demissiniz.
Bu dayak ne kdar surdu?
Ve dayak derken ne gibi sryler? Siddeti ne kdar?

Dayak diye ifade etmedim sanirim. Siddet goruyordum demistim. Bu da tokat atmakti. 3 kez tokat atti ve ilk tokadinda 2 gun yataktan cikmadan yattim. Cunku daha once hic yasamadigim birseydi ve ailemden 1 kez bile tokat yemedim ben cocukken bile

Disardan bakildiginda iyi bir hayatimiz var gibi. Nispeten alabiliyoruz, gezebiliyoruz. Esim isinde saygi goren de biri. Ama evin icinde degisiyor. Sebebini sorguladigimda cevabini ikimiz de bilmiyoruz. Sadece ilk tokadini attiginda neden! Demistim. Verdigi cevap gucum senin gibi acizlere yetiyor demisti. Hic unutamiyorum onu. Tokattan bile daha agirdi
Adam ağzı ile söylemiş seni eş olarak değil aciz biri olarak görüyor demek ki.

Özgüveninizi kaybetmeye başlamışsınız. Şiddet sadece fiziksel değildir psikolojik duygusal her türlü şiddeti uygulamış eşiniz.Bence bu şekilde devam etmemelisiniz ruh sağlığınız açısından boşanmalısınız.

Esiniz sizin yumusak yuzunuzu gorunce bu durumu kullaniyor anladigim kadariyla.
Ama net ve kesin bir tavir sergilediginizde de o yumusuyor.
Iki uclarda da yasamak cok kotu.
Oturup konussaniz orta yol bulsaniz, ne siz ona cok soylenin, nede o size sozlu siddette bulunsun.
Beraberce cozmeye calissaniz problemleri...

Aileme nasil soyleyecegimi dusunuyorum.tek tek kurdugum evimi nasil dagitacagimi. Hepsi cok zor ve cok agir geliyor...
Ailenize şiddet gördüğünüzü söyleyin seve seve desteklerler boşanmanızı. Hem fiziksel hem psikolojik olarak şiddete maruz kalmışsınız. Kendinize bunu layık görmeyin. Sizin el üstünde tutulan mutlu kadınlardan ne eksiğiniz var. Bir an önce boşanın.

:KK57: hay onun gibi kocanın :KK62:

Merhaba kizlar,kisaca size durumjmdan bahsetmek istiyorum.esimle severek evlendik.fakat dugunden hemen sonra sorunlar basladi.2aylik evliyken siddet uyguladi.ve bir sure devam etti.yasadigim soktan ben artik kendimden vazgecmis hale gelince siddeti kesti fakat hala sozlu siddeti devam etmekte.tabii ben de durmuyorum.evet cok soyleniyorum ama bu bana hakaret edip kufretmesini gerektirdigini dudunmuyorum. En son bir olayda supheli yaklasip cok soru sordum diye agza alinmayacak sozler soyledi.ben de bir daha konysmadim.is cikisi arkadaslarimla bulusup eve gec gittim. Tabii gecikecegimi de kendisine bildirmustim. Disarida arkadaslarimla olacagimi bildirirkrn de bu evlilikten umudumun kalmadigini artik nereye kaadar giderse oraya kadar onunla olacagimi,fazla caba sarf etmeyecegimi yazmistim.eve geldigimde davranislari yumusamisti.gece uyurken de sacimi oksayip defalarca alnimdan optu.kafam cok karisik. Bir yanim gelecegimizin olmadigini soykerken diger yanim cok uzgun. Siz olsaniz ne yapardiniz?

Üzgun olan yanın esını seven yuvadını seven tarafın..gelecegının olmadıgı dusunen tarafın mantıklı yanın bu adamın degısmeyecegını eli dilibıkere alıştımı asagılamalarına devam edecegını bılen yanın .. Bu tıp durumlarda eslere ıyı ders vermek işe yarıyor.. Dılerım toparlarsınız ama şiddet saglıklıbır bıreyın yapacagı bışı degıl hoş sızdekı tahrık unsuru psıkolojık sıddet.. Sız söylendıkce karsınızdakı caresızlık hıssıne kapılıyor ama ne olursa olsun asla haklı kılmaz

bu lafi bile bosanman icin yeterli aslinda

Canım ayni dengesizlik benim sözlümde vardı, sabah hersey gizel olacak, cok mutlu olacağız birdaha üzülmeyeceksin derdi aksam Saçma bi sebepten ağza alınmayacak sözler defol git demeler falan filan. Yani değişmiyorlar ya, kadının vicdanını kullanıyorlar

. Sadece ilk tokadini attiginda neden! Demistim. Verdigi cevap gucum senin gibi acizlere yetiyordemisti. Hic unutamiyorum onu. Tokattan bile daha agirdi
bu laf BOSANMAK Icin yeterli aslinda sakin kendini kandirma bazi seyler affedilebilir ama fiziksel siddet aldatma bence affedilemez

Hepinize cok tesekkur ederim. Her birinizin soylediklerini ben gun icinde defalarca dusunuyorum. Ama bir baskasindan duymak daha etkili. Rabbimden dilegim hakkimda hayirlisi ve eger bosanacaksam da bana o gucu vermesi. Tekrar cok tesekkur ederim kizlar. Hic tanimadigim birilerinin bana yardimci olmaya calismasi icinde bulundugum hassas donemde bana gercekten destek oldu...

Hepinize cok tesekkur ederim. Her birinizin soylediklerini ben gun icinde defalarca dusunuyorum. Ama bir baskasindan duymak daha etkili. Rabbimden dilegim hakkimda hayirlisi ve eger bosanacaksam da bana o gucu vermesi. Tekrar cok tesekkur ederim kizlar. Hic tanimadigim birilerinin bana yardimci olmaya calismasi icinde bulundugum hassas donemde bana gercekten destek oldu...

Evet siddet ve aldatma affedilmez diyoruz bende ayni fikirdeyim. Ama insanlar oyle bir cikmazda kaliyorki siddette gorse şiddeti gosterdigi an disinda esine guvenen o kadar cok bayan var ki..
Bu durumda senin evliligin sana ozel. Yasadigin kötü seyler iyi seyleri toptan sifirliyorsa bosanmayi dusunebilirsin.esinin ofke kontrolü problemi olabilir.bu konuda bir seyler yapabilirsin

Back
X