Dengesiz insanlar....

Cahil, görgüsüz insanlar için kendini yıpratma.
Bugün geldiklerinde gayet açık, önceden haber verip vakitli gelseydiniz de...
Kesinlikle açmak zorunda da değilsin...
Bidaha tekrarlanırsa polisi ara, canını da sıkma cnm.

yanlız yaşayan bir bayana, maalesef
bazı insanlar tarafından duyulmayan saygıdan kaynaklanıyor...
akşamın o saatin de yabancı kimseye kapı bile açılmazken,
ev bakmak için o saati mi beklemişler...
bence ev sahibine de haddini bildirmeden boşaltmayın evi...
açmadığınız iyi olmuş...
bugün ,gündüz vakti gelirler,önce yaptıkları
yanlışı yüzlerine vurun sonra da evinize baksınlar boşverin ama
bir komşunuz da sizin yanınızda olursa daha iyi
olur diye düşünüyorum...
sevgiler...

Son düzenleme:
canım kiracı evi göstermek zorundadır ama makul saatler içinde gece dokuz da o makul saatlerden değil tabi ki

eğer cart curt ederlerse gece dokuzda kimsenin evine haber verilmeden bakmaya gelinmez ben bakmanıza izin vermek zorundaysam siz de adam gibi bir saatte gelmek zorundasınız dersin

hanı dagdan ınmıs derler ya al ıste tam ornek dahada bunlardan maalesef ulkemızde cokkk varr :)

kızlar aileme haber vermeyecektim ama nişanlım haber ver dedi muhakakka baban gelsin dedi
yarın geliyor babam artık agızlarının payını verir onlara

En guzelını yapmıssın canım.. Dün okudum aksam aksam ben gerildim olanlara... Babacıgın en azından yanındayken daha güvende ve rahat olursun...

kızlar bugün öğleyin eve gelirken alt kattaki komşu kızla karşılaştım bana diyor ki gayet sakin bir biçimde canım dün o kadar kapını çaldık nerdeydin inanın çıldırdım dedimki neden haber vermediniz ben o saatte kimseyey kapımı açmam,dediki biz evi satın aldık 15 indfe tadilata başlıyoruz nasıl yani ben 30 mayısa kadar duracaktım dedim bilemem orasını dedi ya evsahibini aradım sabahtan beri telefonu kapalı bende inadına haziran sonun a kadar cıkmayacağım kapıya da yazı asacağım haber vermeden bana gelmeyin kapıma dayanbmayın aksi takdirde polise haber vereceğim inşallah üzerlerine alırlar ya kız birde öyle sakin konuşuyorki herşeyi dedim hiç üzerine alınmadı tınmadı bile

Canım benim gerçekten çok terbiyesizlermiş. Babacığın geldiğinde görsünler onlar senin orda tek olmadığını.Bir de ay ortasında sen evini boşaltmadan sana çık demelri çok yanlış...Üzme canım sen kendini... a.s.

aynısı ablamın başına geldi...ablam taşınma parasını bile söke söke aldı...

notere gidip anlaşma yaptılar...ablama 2 aylık kira bedelini de ödediler de ablam 15 gün süre sonunda noterde çıkmayı tahahhüt ederek aldı bu paraları...

yoksa kiracılı daire almak demek kiracıyı kabul etmek demektir...

sen 30 mayısta çıkacağını yazılı olarak eski ev sahibine belirttin mi....ve kontrat süren ne zaman doluyor?

tesekür ederim sardunyacım bunu bilmiyordum mesela kontratın her sene kendini yenilediğini ben bilmiyordum ayrıca 6 aya kadar cıkaramazlarmış beni hepsini işte insan başına gelince öğreniyor

sen 30 mayısta çıkacağını yazılı olarak eski ev sahibine belirttin mi....ve kontrat süren ne zaman doluyor?

canım 30 mayosta cıkacağımı söyledim evsahibim 15 inde cıkacakl demiş ve tel i de sabahtan beri kapalı ama ben haziran sonuna kadar cıkmayacağım inat ettim

kızlar 15 dk sonra gelecekler bakalım neler olacak ama cıkmayacağımı belirteceğim

canım 30 mayosta cıkacağımı söyledim evsahibim 15 inde cıkacakl demiş ve tel i de sabahtan beri kapalı ama ben haziran sonuna kadar cıkmayacağım inat ettim

yazılı olarak bir beyan yoksa hiç birşey yapamazlar....

dediğim gibi ablamın başına birebir aynısı geldi...

yeni ev sahipleri noterde 2 aylık kira ve nakliye parasını verdiler ablamda 15 gün sonra çıkmayı tahaahhüt etti...

sakın sakın rahat ol tatlım...psikolojik baskı yapacaklar ama burası muz cumhuriyeti değil yasal haklarını sonuna kadar kullan

tesekkür ederim sardunyacıım

rica ederim canım ne demek...

birebir aynı şeyleri yaşadığınız için rahatlıkla yap et diyorum...

üstelik ablamın evini alan gece klubü sahibi bir adammış dostuna almış daireyi...

başlarda çok havalı kabararak giriş yaptılar ama her kuşun eti yenmez...

baktılar karşılarında kanunu haklarını bilen ve bunları kullanmaya asla çekinmeyecek kişiler var pazarlıkla anlaştılar....

dediğim gibi yazılı bir taahhüt olmayacak ve kontrat süren ne zaman bitiyor...

gece gece ablamın kapısına dikilmelerine kadar aynı....ağlayarak aradı beni evi satmışlar diye...ablamın evden çıkma durumu da yoktu...tam şok olduk yani

süper olmuss...
muz cumhuriyeti..
cok yasa sen sardunyacım..

ewt cnm yasal haklarını kullan
ailenle beraber daha kolay cozersın bu işi..

kızlar hala gelmediler gelmezlerse pijamaları giyicem oturacam akşam akşam yine gelirlerse acmayacağım yine abartırlarsa bu sefer polise haber vereceğim

kızlar hala gelmediler gelmezlerse pijamaları giyicem oturacam akşam akşam yine gelirlerse acmayacağım yine abartırlarsa bu sefer polise haber vereceğim

:roflol: aynen canım hiç sinirlerini bozma....

yaptıkları haneye tecavüze girer ara 155 i hiç çekinme kötükedihüso

ev mahremiyettir...eve yapılan her saldırının suçu kanunda daha ağırdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…