kızlar aileme haber vermeyecektim ama nişanlım haber ver dedi muhakakka baban gelsin dedi
yarın geliyor babam artık agızlarının payını verir onlara
kızlar bugün öğleyin eve gelirken alt kattaki komşu kızla karşılaştım bana diyor ki gayet sakin bir biçimde canım dün o kadar kapını çaldık nerdeydin inanın çıldırdım dedimki neden haber vermediniz ben o saatte kimseyey kapımı açmam,dediki biz evi satın aldık 15 indfe tadilata başlıyoruz nasıl yani ben 30 mayısa kadar duracaktım dedim bilemem orasını dedi ya evsahibini aradım sabahtan beri telefonu kapalı bende inadına haziran sonun a kadar cıkmayacağım kapıya da yazı asacağım haber vermeden bana gelmeyin kapıma dayanbmayın aksi takdirde polise haber vereceğim inşallah üzerlerine alırlar ya kız birde öyle sakin konuşuyorki herşeyi dedim hiç üzerine alınmadı tınmadı bile
kızlar bugün öğleyin eve gelirken alt kattaki komşu kızla karşılaştım bana diyor ki gayet sakin bir biçimde canım dün o kadar kapını çaldık nerdeydin inanın çıldırdım dedimki neden haber vermediniz ben o saatte kimseyey kapımı açmam,dediki biz evi satın aldık 15 indfe tadilata başlıyoruz nasıl yani ben 30 mayısa kadar duracaktım dedim bilemem orasını dedi ya evsahibini aradım sabahtan beri telefonu kapalı bende inadına haziran sonun a kadar cıkmayacağım kapıya da yazı asacağım haber vermeden bana gelmeyin kapıma dayanbmayın aksi takdirde polise haber vereceğim inşallah üzerlerine alırlar ya kız birde öyle sakin konuşuyorki herşeyi dedim hiç üzerine alınmadı tınmadı bile
aynısı ablamın başına geldi...ablam taşınma parasını bile söke söke aldı...
notere gidip anlaşma yaptılar...ablama 2 aylık kira bedelini de ödediler de ablam 15 gün süre sonunda noterde çıkmayı tahahhüt ederek aldı bu paraları...
yoksa kiracılı daire almak demek kiracıyı kabul etmek demektir...
sen 30 mayısta çıkacağını yazılı olarak eski ev sahibine belirttin mi....ve kontrat süren ne zaman doluyor?
canım 30 mayosta cıkacağımı söyledim evsahibim 15 inde cıkacakl demiş ve tel i de sabahtan beri kapalı ama ben haziran sonuna kadar cıkmayacağım inat ettim
tesekkür ederim sardunyacıım
yazılı olarak bir beyan yoksa hiç birşey yapamazlar....
dediğim gibi ablamın başına birebir aynısı geldi...
yeni ev sahipleri noterde 2 aylık kira ve nakliye parasını verdiler ablamda 15 gün sonra çıkmayı tahaahhüt etti...
sakın sakın rahat ol tatlım...psikolojik baskı yapacaklar ama burası muz cumhuriyeti değil yasal haklarını sonuna kadar kullan
kızlar hala gelmediler gelmezlerse pijamaları giyicem oturacam akşam akşam yine gelirlerse acmayacağım yine abartırlarsa bu sefer polise haber vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?