- 21 Nisan 2018
- 8.154
- 30.244
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
Gunaydin. Calistigim okulda bir ogretmen arkadasim var. Gecen yil atandi buraya. Ben dogum izninde oldugum icin ikinci donem tanistim. Gecen yil zaten sut iznimden dolayi ogleden sonra eve gittigim icin pek muhabbetimiz olmamisti. Bu sene basinda geleneksel olarak bir gun grubu olusturduk. Hem bu sayede hem de okulda daha fazla zaman gecirdigim icin muhabbetimiz az cok oluyordu. Ancak bu arkadasin soyle bir durumu var. Iki gun cok guzel samimi konusup ucuncu gun gormezden gelebiliyor. Bu sadece bana karsi degil daha samimi oldugum bir arkadasima karsi da boyle. Yeni yeni fark ediyorum bu durumu cunku onceden zaten cok samimi degildim. Yani bir gun once bir bos ders boyunca dertlestigin bir insana ertesi sabah neden gunaydin bile demezsin hic anlamis degilim. Normalde insanlari bu kadar onemseyen biri degilim. Samimi oldugum bir iki kisi yeter bana ama kim olursa olsun mutlaka selam veririm. Sonucta ayni okulda calisiyoruz.
Bu durum beni su acidan rahatsiz etti kisacasi. Ben acaba birsey mi yaptim bilmeden diye ikileme dusuyorum. Ister istemez kafami mesgul ediyor. Ama diger arkadaslarla konusunca tek olmadigimi anladim. Bundan sonra iletisimimi minimuma indirmeyi dusunuyorum ama aklina eser de yine samimi olmaya calisirsa sizce nasil davranayim. Kadin benim de dengemi bozuyor cunku.
Bu durum beni su acidan rahatsiz etti kisacasi. Ben acaba birsey mi yaptim bilmeden diye ikileme dusuyorum. Ister istemez kafami mesgul ediyor. Ama diger arkadaslarla konusunca tek olmadigimi anladim. Bundan sonra iletisimimi minimuma indirmeyi dusunuyorum ama aklina eser de yine samimi olmaya calisirsa sizce nasil davranayim. Kadin benim de dengemi bozuyor cunku.