• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengesiz kadın canımı sıktı:((

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar
yaklaşık 5-6 aydır farklı bir yere taşındık.ben çok önemli bir sınava hazırlanıyorum .26 yaşımdayım üniversite biteli 2 sene oldu hala işsizim .kpss den sonra kurum sınavına hazırlanmak zorundayız .dolayısıyla açıkçası anneme pek yardımım olmuyor .evde özürlü kardeşlerim var ve ben arkalarından sürekli toplamak zorunda kalıyorum herşeyimi kırıp döküyorlar.sürekli elbiselerini kirletiyorlar .anlayacağınız onların çamaşırlarını serip toplayıp katlamak bile yetiyor bana ki ancak bu kadar yapabiliyorum.akşam üstü komşu kadın geldi annemle sohbet ediyorlardı .anneme hastasın sen yat dinlen falan dedi .sonra da bakıp parmak sallarmış gibi yapıp bana sen de az annene yardım et bak annen hasta dedi.:((o kadar üzüldüm ki anlatamam yardım etmediğimi nerden biliyor bu kadın ya da beni yargılamaya ne hakkı var ki annemin öyle ağır bir hastalığı yok yani açıkçası hastalığı yok.kendi kızı lise bitirmiş evde bir iş yaptığını görmüyorum ben sürekli süslenip püslenip geziyor .o kadar canım sıkıldı ki anlatamam direkt sizinle paylaştım .kızıyla akşama kadar tartışıyorlar ben ise annemle en ufak bir sorunum olmaz

Belliki hassas bir zamana denk gelmiş ve kadının sözüne üzülmüşsünüz fakat bence kulak asmayın.Hane dışından kimse o ev içinde neler geçiyor bilemez bu yüzden söyledikleride umursanmamalı.

Allah kolaylık versin.

Sizde yardım etmediğimi nerden biliyorsun diye cevabı yapıştırsaymışsınız keşkee...

kız aman boşver ortalık lüzumsuz insanla dolu.bizim apartman komşıları abalm evlene kadar hep derlerdi ay bütün evi işini tek başına yapıyor ay çarşısına o bakıyor ay eşyayı o alıyor(sanki çalışıyorda elinde maaş var)aybilmem ne.bizde doğal olarak bozuluyorduk.sonuçta bende genç kızım ve ev işini hep beraber yapıyorduk.hatta düğünü olup gittikten sonra bahçede halı yıkıyoruz birinci kattaki teyze x evlendi halılar size kaldı dedi.annemde x tek başına yapmıyordu hep birlikte yapıyorduk (ki ablam nişanlılık döneminde bi evin halısını bana tek başıma yıkattı kendisi nişanlısı ile gezmek için.sadece halı değil koskaoca evi tek başıma temizledim)neyse annem öyle diyince kadın yok x daha çok yapıyordu dedi.neyse dedim demek ablam kendi öyle bildiriyor millete.şimdide bayram temizliği yapıyoruz annem ve ben tek başımıza ki okul ile birlikte hiç gitmiyor valla canım çıkıyor.halıları robotla yıkadım balkona asıyoruz annemle üst kattaki komşu y hanım x gitti temizlik sana kaldı halıları yıkadın he.sabır çektim cahille cahil olmadiye kendi kendime telkin ettim ve artık susuyorum millet bilse ne olacak bilmese ne olacak.bence sende öyle yap.

bizim apartmanda da var o kadınlardan. Kendi kızı 2 yıllık bi ünv.ye girip bitiremedi bile ama kadın kızı ODTÜ*de okuyormuş gibi hava atıyor

Bi de gelip bi yere yerleşemedin mi gibi imalarda bululnuyor. İşte eliniz ekmek tutsun annene de yardım et falan diyor

Annemin maaşı var ne yardımı?

Evet ben anneme temizlik konusunda yardım etmiyorum,hem sağlık sorunlarım var hem de tüm evin yükü sırtımdayken de aynı lafları

duydum.Artık yemek dışında bir şey yapmıyorum

Sizde böylelerine gülümseyip iğneleyerek cevap verin. Ben şöyle yapıyorum aa kızında girecek mi sınava? Eee işi zor daha bitiremedi

bile,ev işi zor yaa bak sizde böyle sorumluluklar yok ama yetişemiyorsunuz falan diyin

ama yumuşak bi tonla...Çok işe yarıyor bu yöntem,terslemekten daha iyi

Bende lisans mezunuyum bu yıl alandan da gireceğim. Çok zor çok hem kazanmak hem atanmak

Kardeşlerinizin şikayeti ne bilmiyorm ama ftr merkezlerine gittiklerinde derslerinize göz atsanız

Çok zor biliyorum hele sağlık sorunu

Allah yardımcınız olsun,sevgiler

bizim apartmanda da var o kadınlardan. Kendi kızı 2 yıllık bi ünv.ye girip bitiremedi bile ama kadın kızı odtü*de okuyormuş gibi hava atıyor

bi de gelip bi yere yerleşemedin mi gibi imalarda bululnuyor. Işte eliniz ekmek tutsun annene de yardım et falan diyor

annemin maaşı var ne yardımı?

Evet ben anneme temizlik konusunda yardım etmiyorum,hem sağlık sorunlarım var hem de tüm evin yükü sırtımdayken de aynı lafları

duydum.artık yemek dışında bir şey yapmıyorum

sizde böylelerine gülümseyip iğneleyerek cevap verin. Ben şöyle yapıyorum aa kızında girecek mi sınava? Eee işi zor daha bitiremedi

bile,ev işi zor yaa bak sizde böyle sorumluluklar yok ama yetişemiyorsunuz falan diyin

ama yumuşak bi tonla...çok işe yarıyor bu yöntem,terslemekten daha iyi

bende lisans mezunuyum bu yıl alandan da gireceğim. çok zor çok hem kazanmak hem atanmak

kardeşlerinizin şikayeti ne bilmiyorm ama ftr merkezlerine gittiklerinde derslerinize göz atsanız

çok zor biliyorum hele sağlık sorunu

allah yardımcınız olsun,sevgiler
teşekkür ederim canım sanki annem benden şikayetçi olmuş gibi geldi bana ama çok kırıldım

***Kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan Üslup***

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kadın bana taktı heralde arkadaşlar az önce bir yere gitmek için çağırdı annemi annem de çocukları bahane ederek gitmek istemedi heralde ben dışarı çıkmıştım gelirken merdiven de konuşuyorlardı annem çocuklar var gelemem dedi oysa ben anneme gitmek istiyorsan git dedim .O da ben gitmeyeceğim demişti .Kadın benden habersiz benim için KOSKOCAMAN KIZ BAKAMIYOR MU ÇOCUKLARA DEDİ .ÇOK ÜZÜYOR BENİ YA İŞE YARAMAZ BİŞEY HİSSEDİYOR HERHALDE BENİ

Bu kadının söylediklerine neden değer veriyorsunuz ki.
O kadar önemli mi sizin için.
Değilse, konuşsun dursun.
Herkesin her söylediğini ciddiye alırsanız daha çoook üzülürsünüz.
Ayrıca engelli kardeşleriniz olduğunu öğrendiğimde çok üzüldüm.
Allah yardımcınız olsun.
Onlarla birlikte yaşarken aslında ne kadar da şanslı olduğunuzun farkındasınızdır sanırım.

bu kadının söylediklerine neden değer veriyorsunuz ki.
O kadar önemli mi sizin için.
Değilse, konuşsun dursun.
Herkesin her söylediğini ciddiye alırsanız daha çoook üzülürsünüz.
Ayrıca engelli kardeşleriniz olduğunu öğrendiğimde çok üzüldüm.
Allah yardımcınız olsun.
Onlarla birlikte yaşarken aslında ne kadar da şanslı olduğunuzun farkındasınızdır sanırım.
çok teşekkür ederim canım evet onlarla yaşamaktan mutluyum onlarla ilgilenip mesafe kat ettiklerini görmek gerçekten çok güzel bir duygu ama insanlar bunu anlamıyorlar.elbiselerini değiştiriyoruz sıksık ama anında kirletiyorlar bunlara bakmıyorsunuz diyenler bile oldu

çok teşekkür ederim canım evet onlarla yaşamaktan mutluyum onlarla ilgilenip mesafe kat ettiklerini görmek gerçekten çok güzel bir duygu ama insanlar bunu anlamıyorlar.elbiselerini değiştiriyoruz sıksık ama anında kirletiyorlar bunlara bakmıyorsunuz diyenler bile oldu

Bırakın kim ne derse desin.
Hayatınız çok zor. Bir de başkalarının zorlaştırmasına izin vermeyin.
Sizin moralinizin yüksek olması gerekiyor.
Allaha havale edin. Kimin başına ne zaman ne geleceği bilinmez.
Siz yastığınıza başınızı koşduğunuzda huzurlu musunuz. Önemli olan o.
Yapmanız gerekenleri yaptığınıza inanıyorsanız boşverin gerisini.
Bu yaptıklarınızın mükafatını alacaksınız bir gün mutlaka

bende ebru 72 ye katılıyorum neden onemsıyorsunuzkı dedıklerını annenızle konusun sen benden sıkayetcımısın bu kadına bıseymı dedınde durmadan bana laf soyluyor dıye bakalım annenız ne dıyecek eger yok derse gıdın teyzeyle konusun anlatın durumunuzu (...gercı boyle bı zorunlulugunuzda yok bızler etrafımızdakılere gore ayarlayıp yasayamayız hayatımızı ama ıste malesefkı soyledıklerıyle canımızı9 sıkıyorlar...)bunları bılıp anlamadan ınsanlara laf sokmaya hakkınız yok dıyın olsun bıtsın bence gercı bıde o zmn dıl pabuc gıbı fılan demezse ıyı bıse cunku boyle ınsanlar devamlı kulp takacak bıse ararlar sıkmayın sız canınızı...

cankardeşim aldırma sen onlara..ben yasadıgımı bılırım.Annemın fiziksel engelı var..Hareket kabılıyetı yok.Sokakta sor herkese ablan söyle böyle olmasa ne yaparsın..Halbukı sabah ıse gıtmeden anneme bakarım..aksam ılk eve geldıgımde anneme.. sor ılacların adını bıle bılmez..altını almak gerekır alamaz..sadece yemek verır..alısverısını ben yapıyorum,evın faturalarını öderım,hem staj yapıyorum,hem sınavlara hazırlanıyorum,hemde çalışıyorum.. herseye yetısmeye calısıyorum.. üstelik işe gidip gelmeyı gezmek kabul edılen bı evde..ablam ıstedıgı zaman ıstedıgı yere gıder..kole gıbı ızın verırse dısarı cıkarım ıstemezse cıkamam..o kadar köleyim..kendı kıyafetlerını yıkar dolapta yerıne koyar..söylersem anca makıneye atar..yenı yenı anca katlar dolabıma koyar yanı..aile içinde olan evde kalır dıye agzımı acmam..annemın hatrına gıkımı cıkarmıyorum..bide bana derlerkı sen çalışmaktan baska ne yapıyosun..bı cevap bıle vermeyı yeglemıyorumkı :D sonrada benden sıkayetcı olurlar.. cok gezıyo cok harcıyo.. :D kursa gıdecegım evle ılgılenmeyecegım dıye musade ıstedımde ızın karsılıgı cep telefonu almazsam ızın vermedı bana.. :50: erkek arkadasımla gorusecegım plan yapıyoruz herhangı bısey yapmasını beklemıyorum asdece gorusmemıze müsade etsın. tum hayallerım altüst.. yedı el yabancıya yaptıgı guleryuzun ceyregını bana gosterse boyle olmayacagız..bence sen kımseye aldırma..elin agzı torba degılkı buzesın..sen dogru bıldıgını yap takdırını Allah'a bırak..gerısını duyma..oyy ıcımıde dokmus oldum bu vesıleyle..

aslında bizi mutsuz eden insanları ayıklamamız gerekiyor.
evet canım haklısın bu kadın beni mutsuz ediyor.şimdide kızı ne zaman yanıma gelse arayıp çağıryor .anlamadığım şey kız sabahtan akşama kadar gezerken aramıyor ama benim yanıma gelince neden arayıp çağırıyor

Amann cnm bos ver boyleleri heryerde mevcut!!!

He yenge hee diyip gecmek en dogrusu.

Aslinda o sana degil kendi kizina ofkeli oldugu icin soyleniyor! bos ver canini SIKMAYA deymez...

Sen neyin ne oldugunu biliyorsun annende biliyor yaa o yeter size... Gerisi yalan.

evet canım haklısın bu kadın beni mutsuz ediyor.şimdide kızı ne zaman yanıma gelse arayıp çağıryor .anlamadığım şey kız sabahtan akşama kadar gezerken aramıyor ama benim yanıma gelince neden arayıp çağırıyor

ah ahhh yaramı deştınız valla
demek bı bnım basımda yokmus boyle dusuncesız gerı ınsanlar
nerde ne zamann karsıma cıktıgı onemlı degıl
bn cevaplarını verıyorum arkadaslar ınanın o kadar rahatlıyorumkı
bnmde hem calısıp hem okumam bazı aıle dostlarımızı ve evlı kızlarını rahatsız edıyo
hıcte umurumda degıl valla onlarda cabalasalardı evde oturmaya benzemıyor
ama gercekten ınsanın canı sıkılıyor bn cevaplarını versem bıle ıcım sogumuyo bazen
napalım onlar utansın:19:

Back
X