Dengesiz Oda Arkadaşı!

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
Başlıkta da belirttiğim gibi sorunum oda arkadaşım. Ben yurtta kalıyorum ilk kez bu sene tanıştık çok yardımcı oldu bana sağolsun çok sıcak her şeyime koşar hatta yatağımı bile toplar. İyiken çok çok çok iyidir yani anlatamayacağım kadar. Ama sorun şu ki bazı dönemler ne olduğunu anlamıyorum pat diye soğuk davranmaya başlıyor ben bu dönemlerde daha iyi davranmaya özen gösterdikçe o da aksi gibi daha da soğuk davranıyor ve dışlıyor resmen. Bir sorunu var gibi düşünüyorum evet ama sadece bana böyle davranıyor diğerlerine değil. Ve diğerlerine daha sıcak davranıyor bilerek yapıyormuş gibi. Neye alındığını kırıldığını anlamıyorum çünkü davranışlarıma her zaman çok dikkat ederim. Hatta aramızın iyi olduğu dönemlerde daha dikkatsiz bile davranıyorum ama hiçbir sorun olmuyor o zamanlar. Sorunu olunca gelip konuşmuyor onun yerine böyle davranıyor bir kaç hafta sonra tekrar eskisi gibi iyi davranmaya başlıyor. İyice dengesiz oldum ben de. Diğer kızlarla ilişkisine bakıyorum onlar daha çok yüklendikleri halde onlara hiçbir şekilde küsmüyor. Bunları düşünmek istemiyorum çünkü ders çalışmam lazım ama huzur en önemlisi yaşadığımız ortamda malum. Napabilirim kafam allak bullak oldu. Çok iyiliğini gördüm böyle konuşmak da istemiyorum ama anlam veremedim. Çok hassasım bu konularda. Boş veremiyorum.

Sordum kaç kez bi keresinde çok ama çok küçük bişeye alınmış normalde alınılmayacak bişey o kadar küçük. Diğerinde de yok sana öyle geliyo falan diye geçiştirdi

Oda arkadasligi asla çok samimiyete gelmez. Neden boyle davraniyor diye bosuna kafa yorma. Yere düşen bir sac kilindan farketmeden wc yi lekeli birakmana kadar pek cok çeşitli ve farketmedigin neden olabilir ayni odayi paylasiyorsunuz neticede bozulmak için neden mi yok insana.. Sen temizliğine tertibine son derece dikkat et gene de böyle davraniyorsa da boşver. Sen ona daha soğuk davran. Ve samimi de olmayin zaten ne gerek var ? Samimiyet sorun getirir.

X