dengesiz sevgilimsi

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
biri var sevgilim gibi ama değil.ama öyle davranıyoruz oda bende.yani sadece bana çıkma teklifi etmedi.aşkımlı bitanemli falan konuşmuyoruz bi de.sözde arkadşız ama elele tutuşyoruz vb. falan.ben onu çok seviyorum biliyo farkında.sorun şu o beni seviyo mu sevmiyo mu emin olamıyorum.bazen öyle davranıyoki tamam diyorum kesin beni seviyo aşık bana. bazende tam tersi sen benim arkadaşımsın başka türlü olamaz gibi imalı konuşmalar yapıyo.e mübarek adam madem arkadaşınım sadece niye elele tutuşup yürüyoruz niye gelip öpüyosn kokluyosun.bunu ona sorcak cesareti bulamadım kendimde hiç.sizce niye böyle dengesiz tavırlar sergiliyo olabilir? beni mi deniyo diyecm ama benim onu sevdiğimden emin.biliyo.

adı bıle konulmamıs bı durum söz konusu iken ;

neden elını tutmasına senı opmesıne ızın verıyorsun ?

aslında bı dengesızlık soz konusu degıl canım .

adamın nıyet cok bellı .senı cepte tutuyor

yedektesın uzgunum :(

Son düzenleme:
Kendini biraz geri tut yani sen üzerine dusme eger ciddiyse zaten pesini birakmaz... Ama diger turlu yani seni cepte goruyorsa uzakligindan anladigini farkeder ve vaz gecer... Bencede niyetini tam belli etmeden adini tam koymadan izin verme bazi seylere ;) uzulmeyesin dikkat et ;)

Son düzenleme:
neden soracak cesareti kendinde bulamıyorsun ki... öpmesine koklamasın elini tutmasına izin verecek cesareti vermen de büyük hata... Sana o şekilde yaklaştığında sorabilirsin , ne olduğunuzu bilmek tabiki hakkın yada sadece arkadaşsanız o da hareketleirne çeki düzen verir , sende tavrını göster anlasın ki ileride daha fazla üzülme ,

Canım günaydın :)
Bence senden çok emin olduğu için hem senle yaşamak istediklerini yaşıyo, hem de ilişkiniz olsa nasıl olurdu diye uzun uzun düşünüyo. Sonuçta sen onu seviyosun, bekliyosun diye.
Bana kalırsa ondan bir adım gelene kadar sana dokunmasına bile izin verme. Samimiyetini kes. Bakalım durumu kabullenip gidecek mi (bunu yaparsa seni kullanıyor demektir), yoksa sevgilin olmak için çaba mı gösterecek? (umarım böyle olur)

Kendini biraz geri tut yani sen üzerine dusme eger ciddiyse zaten pesini birakmaz... Ama diger turlu yani seni cepte goruyorsa uzakligindan anladigini farkeder ve vaz gecer... Bencede niyetini tam belli etmeden adini tam koymadan izin verme bazi seylere ;) uzulmeyesin dikkat et ;)

kendimi geri tuttuğum zamanlarda oldu.ama dayanmıyorum ben. ozamanlarda yanıma pek gelmedi ilgilenmedi.ama bu beni kullandığı anlamına gelmesin lütfen :( o çok gururlu biri kimsenin ayağına gitmez birine çok aşık olsa bile.bana böyle söylemişti bigün.

Canım günaydın :)
Bence senden çok emin olduğu için hem senle yaşamak istediklerini yaşıyo, hem de ilişkiniz olsa nasıl olurdu diye uzun uzun düşünüyo. Sonuçta sen onu seviyosun, bekliyosun diye.
Bana kalırsa ondan bir adım gelene kadar sana dokunmasına bile izin verme. Samimiyetini kes. Bakalım durumu kabullenip gidecek mi (bunu yaparsa seni kullanıyor demektir), yoksa sevgilin olmak için çaba mı gösterecek? (umarım böyle olur)

keşke zamanında okdar ssevildiğini hissettirmeseydim ona.şimdi biliyoki ben nereye gidersem gideyim hep arkamdan gelecek.çok rahat davranıyo buyüzden. :(( off off

bence bunu ona,yani onun için tam olarak neyi ifade ettiğini kesinlikle sor ve cevabını alana kadarda asla görüşme onunla.Kimse kimsenin duygularıyla oynayamaz,bu o kadar kolay değil.Ne kadar akıllıymış be sinir oldum şimdi:31:

kendimi geri tuttuğum zamanlarda oldu.ama dayanmıyorum ben. ozamanlarda yanıma pek gelmedi ilgilenmedi.ama bu beni kullandığı anlamına gelmesin lütfen :( o çok gururlu biri kimsenin ayağına gitmez birine çok aşık olsa bile.bana böyle söylemişti bigün.
yaa canım lutfen kendıne gelırmısın .

ne gururundan bahsedıyorsun yaa

adam kımsenın ayagına gıtmez gurulu cunku .

ama opmeye koklamaya geldıgınde gurur murur

tanımıyor .:27: tatlım ıyı nıyetınden kotu anlamıyorsun

belkı ama,karsındakı kotu nıyetlı gorunuyor .

yaptıgı yakısır sey degıl cunku . o gelmıyorsa sen de

gıtme nıye kendını bu adama odaklıyorsun .

baska erkekmı kalmadı .bırak gıtsın .oda ıstıyorsa

zaten gelır sana .senın ıtelemenle bı ılıskı baslasa ne olacak

yarın yıne gıdecek .eger bı ılıskı baslayacaksa bıle en basından

ıplerı ona verırsen halın zor olur valla .

Son düzenleme:
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama "çıkma teklifi" olayı bana bir yaştan sonra biraz tuhaf geliyor. Bazı şeyler kendiliğinden oluşur. Bir bakmışsınız sevgilisinizdir. Ama ona bunu sormalısın "Biz neyiz?" demelisin. Öğrenmeden de seni öpmesine filan izin verme canım bence.

seni öpüp koklamasına elini tutmasına izin veriyorsun

ama bu ilişkinin adı ne demeye dilin gitmiyor öyle mi.. :26::26:,,,

sadece arkadaş olabiliriz demeler ! ilginç sence durum ne:23:

seni kullanmasına izin verme:47:

Senin uzak durduğun anlarda gelmemesi gururundan değil
kibirinden... Uzak durman gurur kırmaz seven insanda, aksine
neden diye sorgulayıp koşar gelir yanına. Seni cepte mi
tutuyor, çok güzelsin de etrafa caka mı satmaya çalışıyor
bilmem ama senin ona verdiğin değeri o sana vermiyor...

bu kangren ilişki senin içini böle kemirir durur.. ne istediğini bilmeyen bi adam yada sevgilisi olmadığı zamanlarda vakit geçirmek için seni elinin altında tutuyor. ya bu kangreni kesip at yada açık açık konuş birşeyler belirginleşsin..

Oldukça basit bir çözümü var. Ona gidip biz şu an neyiz diye sormalısın.. Eğer seni seviyorum ama diye başlarsa da yol ver gitsin. 16-17 yaşlarında mısınız acaba ?:44:

seni öpüp koklamasına elini tutmasına izin veriyorsun

ama bu ilişkinin adı ne demeye dilin gitmiyor öyle mi.. :26::26:,,,

sadece arkadaş olabiliriz demeler ! ilginç sence durum ne:23:

seni kullanmasına izin verme:47:

olumsuz cevap almaktan korktuğum için sormaya dilim gitmiyo.evet biliyorum aptalca.

Senin uzak durduğun anlarda gelmemesi gururundan değil
kibirinden... Uzak durman gurur kırmaz seven insanda, aksine
neden diye sorgulayıp koşar gelir yanına. Seni cepte mi
tutuyor, çok güzelsin de etrafa caka mı satmaya çalışıyor
bilmem ama senin ona verdiğin değeri o sana vermiyor...

kibir konusunda haklısın.biraz kibirli biri.nasıl böyle bi insana aşığım bilemiyorum.işin ilginç yanı okdar zıtızki.hiçbi ortak noktamız yok.hatta onun özellikleri başka bi insanda olsa gıcık bile olurum.komik gelebilir ama bazen acaba büyü mü yaptı diyorum bana.vazgeçemiyorum ondan :(

hey allahım yaa bugün benim sabrımı deniyorlar bu erkekler allah hepsine akıl fikir versin sende ona yol ver :ssz::ssz:hiç bir şekilde zorlama sınırları sadece arkadaşız gibi imalı konuşup canı istediğinde yakınlaşıyorsa seni başka türlü düşünüyor senin ona olan zaafını kendi nefsi duyguları için kullanıyor ve sende buna izin veriyorsun ha bu durumdan memnunsan bişi diyemem:30:

Back
X