selam kizlarr,
1 haftadir esimle konusmuyorduk, aynen konustugumuz gibi uyguladim herseyi, bende konusmadim özür dilemedim, istedigim zamanlarda disari cikip gezdim eve gec geldim, gönlümce eglendim, hic umursamaz modunda 1 haftam gecti yanii :))))
neyse bugün esim gec kalkti o kalkinca bende süslendim giyindim ve cantami alip ciktim yine disari belki 1 saat dolasmisimdir orda burda.. bu arada ben kapidan cikarken gözucuyla bakayim dedim ki esim pencereden bana bakiyordu

neyse eve geldim esim arada bir gülücük atiyor ama yüz ceviriyorum falan

barismaya calisiyor sanki sonra arada birde konusmaya calisiyor bi seyler soruyor falan neyse ben kisa cevaplarla gecistiriyorum
derken koltuga uzandim o da kucaginda laptop kulagindada kulakliklar pc basinda
arkam dönüktü sonra bi ara döndüm ve esime baktim gözüm dalmis hatta öylece bakakalmisim
esimde ani bi bakisla bana bakti

DDDDD
gözgöze geldik ve öylece kalakaldik

DDDDDDDDDDDDDDD
sonra tutamadim kendimi gülesim geldi o da anladi tabi hemen arkami döndüm.. esim ani bi kalkisla pc yi kenara birakti kulakligida yere atmis bana geldi ve kafasini bana dogru egerek bakmaya basladi benim gözüm kapali hic bakmiyorum ay cok komik oldu ama

DDDDDDD
sonra birden öpmeye basladi ama abartisiz belki yarim saat öptü kokladi sarildi tabi ben sok icindeyim 3 yildir hic böyle görmemistim esimi hic bu kadar öpmemisti sarilmamisti koklamamisti sonra gülmeye basladik bu gene basladi koklamaya kokumu öyle bi cekiyoki icine inanamazsiniz yaaa Allahim diyorum bu benim esimmi ya :'(
nasil özlemisim seni diyor cok coook özledim diyor öpmeye koklamaya dvm ediyor sonra..
esim kahveyi cok sever ona sana kahve yapimmi dedim gene basladik gülmeye

sonra ne desin.. gitmeden yap diyo

DD
tuttu beni birakmiyo ellerimi alip beline sariyo kendide sariliyo falan
ayyy cok uzun oldu ya kusura bakmayin ama sevincimi anlatmak istedimm:)))
suanda cok mutluyummm
dün berat gecesinde cok dua ettim sadece hayirlisi icin.. Rabbim bana yol göster dedim hayirlisi neyse o olsun diye cok dua ettim.. bugünde böyle bisey oldu iste insallah yinede hayirlisi olur.
suandada esim nedense hala bana bakiyor bu bakislar hic tanidik gelmiyor bana hic böyle bakmazdi nasil olduda bu kadar degisti birden anlamiyorum :S
bu arada yardimlariniz icin cok tesekkür ederim kizlar iyiki varsiniz