• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dengesizlikler yumağı :(

benden hemen sonra ablam doğum yaptı zaten 2 gün hastanede benle kaldı sonra ablamın yanına gitti boş zamanında gelip evimi falan temizledi ama bide babaanneme bakıyor nasıl kıyabilirim anneme o sorunca nasılsın diye hep iyi olduğumu söyledim..benim eşimin yemeğini yapmak zorunda değil ki annem kendi annesi hiç düşünmedi..çocuğa karşı soğuk değil ama diyorum ya haftada en fazla 2 kere akşam görüşürüz yani düşünün evlendim evleneli toplasan 5 6 kez yemek yapmıştır da bizi çağırmıştır..aslında önemli değil bunlar yemekdi gündüz gelmesi gitmesi aştım bunları her gün gelen kaynanadan iyidir... sorun o değil aslında benim için yalan..karşısına geçip söyleyebilirim belki ama eşimi üzmekten onunla kötü olmaktan korkuyorum onu annesi için üzemem ama ben çok üzülüyorum burayada içimi dökmek için yazdım :)

Ama bak annenin de ona ihtiyacın olabileceğini bilmesi gerekirdi sen iyiyim diye tamam iyiysen deyip gelmemesi ilgilenmemesi de hoş değil bir de aynı şehirdeyseniz. Yani gelip bir görebilir kalabilir bir iki akşam. Eşime yemek yapmak zorunda değil benim annem demişsiniz ama o yemeği eşiniz için değil sizin için yapacak size bakacak yani. Hiç olmazsa iki gün yemek temizlik düşünmeseniz fena mı olur. Kaynananız da kendi annesi gelmiyor bakmıyor ben mi bakıcam diye düşünmüş olabilir. Zaten haftada 2-3 akşam berabermişsiniz yeterli bence çok yüz göz olmamak çok daha iyi sürekli evinize gelir herşeyinize karışsa daha kötü olurdu yalan konusunda da işte söyleyebilirsiniz yüzüne neden millete öyle söylüyorsunuz diye. Kendi kıyafetleriyle ilgili yalan söylüyorsa da yani millete eskileri giydiğini söylemek istememiş olabilir o onu ilgilendirir ama sizinle ilgili bir yalan diyorsa müdahele etmelisiniz.

Son düzenleme:
Ayni benim kv yapmadigini yapmis gibi soyler millete.almadigini almis gibi soyler.benimde 10aylik bebegim var toplamda 2ay anca gormustur kizimi.ve millete soyledigi yalanlarin haddi hesabi yok.bende artik soyluyorum herkese neoldugunu.o yalan soylerken utanmiyorda koca kadin.ben dogruyu soylerkenmi utanicam...

E sende niye demiyosun, Anne sen benim cocuguma nerde görüsyosunda, ne ögretiyosun diye.

hayırdır hangi ara ortak büyüttük bizim sizi gördüğümüz mü var de. ben çok severim yalancı insanı bozmayı benim kayınpeder de böyle yapılmayan şeyi toplum içinde yaptım diye anlatır yalan olduğunu kendi de bile bile bir gün en sonunda dayanamadım iyi salladın baba dedim sürekli olmayan şeyleri yapmış gibi anlatan insnalara tahammül edemiyorum ben

ayyy uyuz oldum...
ne denir ki şimdi kadına..
başkasının yanında bozsan olmaz ama böyle kendini sıkmakta hoş değil..
allah yardım etsin...

Sinir olmakta cok haklisin, ama bosver gitsin. Emin ol evinden cikmasa ve cocugunla haddinden fazla ilgilense coookk daha fazla sinir olurdun. Sana sanki cocugun bakicisiymisin annesi deyilmissin gibi mudahale etse daha zor.

Gosteris yapmayi seviyor demekki birak yapsin sana ne. Sanki yakin cevresi tanimiyormudur onu saniyorsun sen. He de gec. Amaan basin rahat iste gidip gelmiyo cok fazla evine, ozelin var, daha ne istiyorsun be guzelim bu hayatta. Yalanini ortaya cikaricam deyip rahat basini belaya sokma, kayinvalideni kendine dusman etme. Esin ve cocugunla mutlu mutlu yasa. Kimseden birsey de bekleme, cok ihtiyacin oldugu zaman kendi annene ablana soyle bence. Sonucta esin annenin damadi, nolmus damadina iki gun yemek yapsa. iyi ya iste esin annene, minnettar olur.

Back
X