- 22 Aralık 2015
- 45
- 21
- 18
- 42
- Konu Sahibi kendindenbikanhatun
-
Herseyin bi zamani vardir, ama sinirlarida vardir. Ne zaman nede sinir taniyacak gibi. Allah korkusu var, bu biraz akli basindadir dedim, ama hayir. Uzatmamam lazim galiba. Her 'heh, bu duzgun, karakteri iyi' dedigimde birsey cikiyor.Uyardığın halde devam ediyorsa anlamayacak demektir.
Rahatsız oluyorsan uzatma boş yere.
Genel olarak zaten disa yonuk bir karakteri var. Etkileniyormus gibi davraniyor, ama sadece benden mi yoksa bu herhangi bir kadin icinde gecerli olabilirmi, orasini kestiremiyorum elbette (henuz).Sizden fazlaca etkileniyor olabilir mi?
Baskalarına karşı mesafesi nasıl?
Iste, bu soruya cevap bulmam lazim.Adamin niyeti mi farkli yoksa ben mi oyle anladim biledim
Genel olarak zaten disa yonuk bir karakteri var. Etkileniyormus gibi davraniyor, ama sadece benden mi yoksa bu herhangi bir kadin icinde gecerli olabilirmi, orasini kestiremiyorum elbette (henuz).
Maalesef sorup sorusturabilecegim kimse yok. Iste bende ondan korkuyorum, hersey henuz bukadar yeniyken bile boyleyse oohooh.Etrafınızda bu adamı tanıyan kimse yok mu? Sorun sorusturun biraz.
Eger size özel bir durumsa ne yapsın adam, 1 kere 2 kere tutar kendini sonra yine başa sarar.
Onuda anliyorum, aynen dediginizede katiliyorum. Bunu acik acik konustum dile getirdimde, ama beni o arzu ve isteklerinden ayri bir yere koymasi gerek. Koyamayacaksada, ozaman birbirimize gore degiliz demektir. Sanirim naz saniyordu ilk baslarda. Bakti ki gayet ciddiyim, mesafe koymaya calisiyor su anda gibime geliyor. Keyfi bilir, sagdan gider.34 yaşında bir erkeğin yakınlaşmak istemesi anormal değil. Çeşitli gerekçelerle bunu istemiyorsanız açık açık söylemeniz lazım. Çünkü tavırlarınızdan naz yaptığınız, ikna edilebilir olduğunuz çıkarımı da yapılabilir. Bizim memlekette naz yapma diye bir şey var ve bu da erkekleri yeterince ısrar edersem ikna edebilirim düşüncesine itiyor maalesef.
Merhaba hanimlar,
Ikinci uyelik almistim bir konu icin, bir baska derdimi daha sizinle paylasmak istiyorum.
Bir suredir gorustugum bir adam var. Benden bir yas buyuk (34), isi gucu hali vakti benimkine uygun. Benim gibi oda bosanmis.
Normal olarak ilgimi ceken erkeklerden daha farkli, tatli, sevecen, iyi huylu, guler yuzlu, ilgili bir karakteri var. Bunlara alismam biraz zaman aldi, genel olarak daha ciddi daha maskulen tipleri miknatis gibi cekmisimdir cunku (yada onlardan hoslandigim icin onlarla ilgilenmisimdir, neyse). Ilk donem daha mesafeliydim yani. Daha sonra bende onun gibi daha sicak yakinlik gostermeye basladim.
Buraya kadar hersey tamam. Ama; gel gelelim asil konuya. Nekadar net ve acik belirtmis olsamda, fiziksel olarak fazla yaklasiyor. Nekadar uzaklastirsamda, istemedigimi belirtsemde, uzak tutsamda, olmuyor. Nerde gorusuyorsunuz bulusuyorsunuz derseniz, kafeler restoranlarda. Oralarda sorun yok (ara ara yine fazla yakinlassada; gecen magazanin birinde kasada geldi sap diye boynumdan optu, OHA oldum orada bisey demedim bozmayayim diye ama ciktiktan sonra fena hasladim, elin erkeklerinin yaninda nasil sacma bir hareket o!), ama vedalasirken yada nebilim yolda biryere giderken sigara almak icin vs durdugumuzda, adam yine basliyor. Ikaz ettim defalarca. Anliyor gibi gorunuyor, birdahaki bulusmamizda yine ayni hikaye. Karakter olarak sicak kanliyim, davranislarimi yakinligimi yanlismi algiliyor. Cilvelisin der arkadaslar, biraz kadinsi olmayi huy edinmisim evet, ama bu bir davetiye degil ki. En son birkac gun once yine ciddi anlamda cok kizdim bulusmamizi yarida kesip kalkip gittim hatta.
Simdi ise mesafeli, cool, ilgisiz olmaya basladi. Sinirlendim bu sabah ve ‘keyfin bilir’ diye trip attim mesajla, oda ‘nasil istersen’ tarzindan bisey soyledi. Yine bir hayalkirikligi yani. Iki gun once pervane olan adam nasil iki gun sonra boyle soguk olur.
Biktim sanirim. Erkeklerin niyetini anlamaya calismaktan, guvencimin defalarca kez kirilmasindan, buna ragmen yine guvenmekten. Biktim.
Tavrimimi degistirecegim ben, bu yastan sonra nasil, hic erkek sokamayacakmiyim hayatima. Bosanmis kadinin kaderimidir bu, inanin artik sinirden patlayacak gibi oluyorum.
Maalesef sorup sorusturabilecegim kimse yok. Iste bende ondan korkuyorum, hersey henuz bukadar yeniyken bile boyleyse oohooh.
Nekadar guzel bir iltifat oldu bu, tesekkur ederim:)Hanımefendi, bu platformda uzun zamandan beri ilk kez kendini, düşüncelerini ve isteklerini kelimelerle bu kadar iyi ifade edebilen bir yeni üye görüyorum bir derdim var forumunda bu yüzden içimden sizi tebrik etmek geldi. Bana göre de adamın istediği şeyde bir anormallik yok, bana normal geliyor ama siz öyle düşünmüyorsunuz neticede, size saygı duyması gerekir. Duymuyorsa evet, birbirinize uygun değilsiniz demektir. Bütün erkekler böyle değil ama emin olun bütün kadınlar da sizin gibi değil. Sonuçta bu insanlarla özel bir ilişkiye başlıyoruz, sevgili oluyoruz, arada insanların rıza verdikleri seviyede ve sınırlarda birşeyler geçmesinde bir tuhaflık yok ama bu demek değildir ki siz de böyle yaşamak zorundasınız. Bu konuda orta yol bulunmayacaksa sürmesinin anlamı yok.
Iste biraz celiskili davraniyorum sanirim, bazi sinirlari koruyalim diyorum, hemde bende dokunmadan duramayacagimi biliyorum...Bir kadın olarak dokunmama, öpmeme, yakınlaşmama karşı olan bir adamla yapamazdım, yol yakınken uzaklaşırdım. Buna kimseyi zorlayamam ama bu şartları kabul etmemek de benim hakkım.
Sizin prensipleriniz bu şekildeyse kimsenin diyecek bişeyi yok. Ama adamın seçimlerine ya da prensiplerine de saygı duymak gerekir. Hemen öyle uu tü kaka adam diye yaftalamamak lazım. Sadece prensipleriniz, ilişkiye bakış açılarınız uyuşmamış.
'Sevgiliniz' demeniz ne enteresan oldu, ben sevgilim oldugunu kabullenemiyorum mesela, oyle mi degil mi bilmiyorum. Zaten bu flort donemlerini hep cok sevmisimdir, uzatiyorum biraz belkide o yuzden:))Hayır yenyken boyleyse zamanla sapıtır demek istemedim ben. Sadece size karşı bir cekimi varsa adamın size dokunmadqn duramaz demek istiyorum
Sevgilinizin cevresiyle tanışın o halde? Gözlemleyin bi nasılmış arkadas ortamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?