Deniz bey önce aradı, sonra mesajlar attı. Elim ayağım titriyorr.. :o

E sen numaranı değiştirmiştin canım nerden bulmuş?
Pis Hans'a da hala gülüyorum bu arada:1::1:

Olaylar büyüyünce müdahale etmem gerekti, kuzenlerimi falan arayıp duruyordu.. Belki de istikrarlı davranamadım bi an, öyle verdim nr.. Hem de görmek istedim sanırım, bu kudurmaları bittikten sonra nasıl yalvarıp içip içip arayacağını..

Sana almanyaya gelmek icin evleniyosun benle demisti, salak yaa.

Onu o gudubet ablası demişti.. Nefret ediyorum şu kadından ya.. Firavun gibi.. Ya gül gül yarıldığım da şu ki; zamanında oraya işçi olarak gitmişler zaten asla azımsamıyorum ama biz de burda farklı değilizdir belki.. Ha yani o vesileyle gitmişsin havan ne senin?? Elinde hiçbir şey olmayınca orayı nimet olarak gördü herhalde. Aramızda çook fark vardı.. A'dan Z'ye fark vardı ama ben gözümü kapatmıştım..

bu alamanyada yaşayan erkeklerin türk kızlarını mutlu ettiklerini hiç duymadım ,genelde aşağlarlar yani daha çok hayalkırıklığına uğrarsın yine en iyisi yerli erkekler

Neyiyle aşağılayacak? kim ki o? Ait olmadığı bi ülkeyle mi aşağılayacak beni? 2 kuşaktır Almanyadalar da bi tane üniversite mezunları yok yani, güya avrupa görmüşler..

nickini de ona itahfen mi aldın:44:

bence hiççç umursama......:6:

Ay evet.. Ne kezbanmışım!

Şu kısmı hatırlatsak kafi olur sanırım

Hiçbir şekilde cevap verme ki tekrardan başlamasın herşey
Başında bu kadar arıza çıkan işlerin sonundan hayır gelmez genelde

Bi an gaza geliyorum, arayıp her şeyi yüzüne vursam mı? diye... o kadar.

Kk da ne konular açtın o adam yüzünden ne yorumlar aldın, sonra haklısınız dedin sizi dinlemeliydim dedin .
Şimdi bu konuya çok şaşırdım gerçekten .

Kk da ne konular açtın o adam yüzünden ne yorumlar aldın, sonra haklısınız dedin sizi dinlemeliydim dedin .
Şimdi bu konuya çok şaşırdım gerçekten .

Aman zaten burada da herkes Türkan Şoray.. Al yazmalımın sonunda herkes Samet'in baba sandığı adamla yaşamaya devam ediyor.. Duygularıma engel olmaya çalışıyorum işte ne var bunda?? İstikrarsız olsaydım o telefonu açardım, karşılık verirdim.. Ama bir an duygular ağır basabiliyor sonuçta 3 yıllık bir geçmişimiz var. Ben açıp da ağlaşmadım ya.. Şaşılacak bir şey yok. Zaten görüşmedim, görüşmek istemediğimi de her fırsatta vurguluyorum.. Böyle deyince sizler, kendimi gurursuz gibi hissediyorum..

Aman zaten burada da herkes Türkan Şoray.. Al yazmalımın sonunda herkes Samet'in baba sandığı adamla yaşamaya devam ediyor.. Duygularıma engel olmaya çalışıyorum işte ne var bunda?? İstikrarsız olsaydım o telefonu açardım, karşılık verirdim.. Ama bir an duygular ağır basabiliyor sonuçta 3 yıllık bir geçmişimiz var. Ben açıp da ağlaşmadım ya.. Şaşılacak bir şey yok. Zaten görüşmedim, görüşmek istemediğimi de her fırsatta vurguluyorum.. Böyle deyince sizler, kendimi gurursuz gibi hissediyorum..

Hayır ne alaka ?
Senin iyiliğin için diyorum ben .
O adamdan da ailesinin de hayır gelmez sana .

Back
X