DENİZ imin yeni gelin evi

alt kat falan mı ondan üsttedir belki
ama ev çok güzel olmuş
köşe takımı arkası mor yapılınca çok güzel kendin göstermiş
mutluluklar yeğeninizee

Despo merhaba...
cok fevkalede bir ev...
Kimn oturacak burda anlamadım ben.. hem teyzecim demişsin..hem Gelin evi dmeişsin...hem Denizim demişsin??
Ama harikulede... ALLAH huzurla yaşatsın içindekileri

Ta taaa taaaa :))
anladım anladım arkadaşım ya...
Senin yeğenin Deniz....
Sabah mahmurluğuna ver artık...
Peri kızı olur artıkın o evde Deniz... :))
Pamuk prensesss....

Despo merhaba...
cok fevkalede bir ev...
Kimn oturacak burda anlamadım ben.. hem teyzecim demişsin..hem Gelin evi dmeişsin...hem Denizim demişsin??
Ama harikulede... ALLAH huzurla yaşatsın içindekileri

canım slm.kafan karışmış senin:)deniz benim ablamın kızı yeğenim.ben onları teyzemm diye severim.kocca yeğeni var deyip beni yaşlı başlı sanmayın ,yeğenimle 7 yaş fark var aramızda:)))))

:))
tamammmmm...
ayıldımmmm....
Bende en cok renklere bayıldım... BEYAZZZ...
Sade,zarif,iddialı,ferah,evi olduğundan da geniş gösterir...
Geline en yakışacak renk...

Teşekkür ederiiiimmm....
Sen de şekersin belli :)))
Ama benim yeniden evlenesim geldi... :asigim:
Naapcaz şimdi, gelnlik görüyorum yeniden evlenesim geliyor, cici bir ev görüyorum yeniden ev döşeyesim geliyor, kır düğünü görüyorum yeniden düğün yapasım geliyor...ohooo cok daha kaydirigubbakcemile3
ALLAH tan benimki kocadan daha yakışıklısını görüp yenidne evlenesim gelmiyor :)))
Dİğerlerine çare bulunur da bu sonuncuya.... :umursamaz:
kafamçokkarıştı

:1:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3:emir_bebek:ohaoldumsmile:gitme::olmaz:kaydirigubbakcemile2slülülülülülüiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktandbayanssulusmileguclubacismile:hulya::hulya:bayanssulusmilebayanssulusmilezemuszemusd:sinifsinif: :1:
Teşekkür ederiiiimmm....
Sen de şekersin belli :)))
Ama benim yeniden evlenesim geldi... :asigim:
Naapcaz şimdi, gelnlik görüyorum yeniden evlenesim geliyor, cici bir ev görüyorum yeniden ev döşeyesim geliyor, kır düğünü görüyorum yeniden düğün yapasım geliyor...ohooo cok daha kaydirigubbakcemile3
ALLAH tan benimki kocadan daha yakışıklısını görüp yenidne evlenesim gelmiyor :)))
Dİğerlerine çare bulunur da bu sonuncuya.... :umursamaz:
kafamçokkarıştı

sabah sabah fena uyukumu dağıttın:1:.sanırım haklısın.insan ne görse istiyor:1rolleyes:

Walla bende uykumu dagıtacak yer arıyorum internette...
Oyun oynadım olmadı, klip izleidm olmadı, filme başladımn daha cok uykumg geldi...
biizm topicte kimse yok pazar pazar...
senin Denizin evi görüdm kendime geldim :))
ALLAH mutluluklarını daim etsin inşALLAHHH...

çokk çokk çokk begendim canım..güle güle otursun teyzoşuu:))

ya minik siyah örtüleri sevmedim bi tek..o mobilyalara hiç bi şekilde gitmez örtü bence tabi..gerisi harikaaaaalkisalkisalkis :nazar:

çokk çokk çokk begendim canım..güle güle otursun teyzoşuu:))

ya minik siyah örtüleri sevmedim bi tek..o mobilyalara hiç bi şekilde gitmez örtü bence tabi..gerisi harikaaaaalkisalkisalkis :nazar:[/QU

ben de örtü sevmem.haklısın canım

cok güzel olmuş Allah iyi ve mutlu günlerde oturmayı nasip etsin.nerde oturuyor yeğenin? ist da mı? kiptaş evlerimi burası? cok güzelmiş de:)

1+1 bahçe katı galiba hep söylüyorum ufakta olsa insanın kendi evi olunca orayı cennete çevirir diye allah ağız tadı huzur versin mutluluklar çok güzel olmuş gerçekten

Back
X