Deniz komik ama gerçek :) Kızlar sorunum var bi bakarmısınız ?

ya zaten benim kapanmamı istiyor önceden bi ara kapalı olduğum için sorun yaşamıcam diye düşünüyorum ben buradaki haksızlığa dayanamıyorum :S

yol yakınken dön, insanın fizkri neyse zikride o olurmuş, demekki o erkeklerin yanında denize giren kadınlara kötü gözle bakıyor

ayrıca vahim olan yer aslında "evde erkeğin sözü geçer" demesi. kusura bakmayın ama arkadaş fi tarihinden kalmış galiba

Canım sana şöyle söyliyeyim öncelikle ben de kapalı bir bayanım ama açıkcası senin sadece sevgilinin sözüyle böyle davranman kendine haksızlık olur, ve her zaman kendi isteğin için değil erkek arkadaşının isteklerine göre davranmak zorunda kalırsın
ama ben de nişanlıyım ve bu sorunların pek çoğunu aynı boyutlarda zaman zaman bizde yaşadık nişanlımla ne kadar çabalarsan çabala nerkek arkadaşının tavırları bu konularda netse onu değiştiremezsin zamanla bi bakarsın ki sen değişmişsin
Bence kültürleriniz hayata bakış açınız ve yaşam şekliniz farklıysa ve iki tarafta düşüncelerine körü körüne bağlıysa ilişkiniz yürüyemeyebilir baştan tavrını koy gerekirse ayrl derim ben ama çok seviyorum üstelik zamanla alışırım uyum sağlarım diyorsan durum farklı

hepsini okuyamadım valla karısık cok ama arada ne b.. yersen ye diye bir cumle gördum hiç yakısmamıs saygı yok
bide sevgililerin böyle izin vermemesi izin alması cok sacma geliyor bana neden hayatlarınız endeksliyorsunuz birbirinize

ya zaten benim kapanmamı istiyor önceden bi ara kapalı olduğum için sorun yaşamıcam diye düşünüyorum ben buradaki haksızlığa dayanamıyorum :S

sorun ne o zaman. aynı kafa yapısına sahipsiniz. sorunda yaşamayacaksınız madem. sorun yoksa. girmeyin denize o zaman.çünkü hayata bakış açınız aynıymış işte.:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
Küfürlü konuşmasından saygısı,edebi ortada. Daha yeniymiş ilişkiniz..Karar sana kalmış canım,o kendi bildiklerini sana uygulatmaya çalışıyor, kendi yapmaz yaptırır mantığı..

sorun ne o zaman. aynı kafa yapısına sahipsiniz. sorunda yaşamayacaksınız madem. sorun yoksa. girmeyin denize o zaman.çünkü hayata bakış açınız aynıymış işte.:delphin:

aynı düşüncelere sahip değiliz hani kapanmam sorun olmazdı ama böyle olacaksa bilmiyorum heralde ondanda vazgeçebilirm

yol yakınken dön, insanın fizkri neyse zikride o olurmuş, demekki o erkeklerin yanında denize giren kadınlara kötü gözle bakıyor

ayrıca vahim olan yer aslında "evde erkeğin sözü geçer" demesi. kusura bakmayın ama arkadaş fi tarihinden kalmış galiba

sanırım öyle olmuş..

Canım sana şöyle söyliyeyim öncelikle ben de kapalı bir bayanım ama açıkcası senin sadece sevgilinin sözüyle böyle davranman kendine haksızlık olur, ve her zaman kendi isteğin için değil erkek arkadaşının isteklerine göre davranmak zorunda kalırsın
ama ben de nişanlıyım ve bu sorunların pek çoğunu aynı boyutlarda zaman zaman bizde yaşadık nişanlımla ne kadar çabalarsan çabala nerkek arkadaşının tavırları bu konularda netse onu değiştiremezsin zamanla bi bakarsın ki sen değişmişsin
Bence kültürleriniz hayata bakış açınız ve yaşam şekliniz farklıysa ve iki tarafta düşüncelerine körü körüne bağlıysa ilişkiniz yürüyemeyebilir baştan tavrını koy gerekirse ayrl derim ben ama çok seviyorum üstelik zamanla alışırım uyum sağlarım diyorsan durum farklı

aklım çok karışık yani şimdi böyle yapan ileridede böyle yapar diyorum yani beni bırakır gider denize ya da başka kabul etmiyeceğim birşeye nasıl olsa sen kapandın diyecek giremezsin öle diyecek ne bileyim ayrılma düşüncesindeyim ama sıkıldım hep birileri ile ayrılmaktan çok yoruldum ne yapıcağımı şaşırdım

çok kısa süreli ilişki

ciddi düşünülüyor

ve usluba bak :1shok:

denizden bikiniden önce düşünmen gereken daha ciddi sorunların var

mesela aranızdaki saygı:bbo:

aynen böyle düsünüyorum
hersey bitti senin denize girmenmi sorun kald
i

denize girmene izin vermemesini geçtim, bi bayana ne b.. yersen ye ne demek ya, çok ayıp bence, daha yeniymiş ilişki, biraz çekinme utanma saygı olmalı, hani alışmış hakarete desem neyse, öyle de değil, böyle gitmez bence bu...

hayatta en uzak duracağım erkek tipi,kıskanç erkektir..

ha nasıl kıskanç..tamam süper mini etek giyme lütfen hayatım diyen erkeğe anlayış gösterilir,orta nokta bulunur

ama süper miniyi o..lar giyer,denizde havuzda bikini giyemezsin,boynu açık giyemezsin eğilince memelerin gözükür,beyaz pantolon giyme,oje sürme sexy duruyo diyen erkeklere 100 metreden yaklaşma derim.tecrübeyle sabittir.

erkek arkadaşınızdada rahatsz edici bi kıskançlık var,yol yakınken dönün yada onun bu konuda rahat erkek olmasını sağlayın,yoksa hayatı size zindan eder,ilerde bağlanırsınız ayrılamazsınızda..

Tmm ne b.. yiyorsan ye .bende buraya takıldım kaldım
1. sana karşı saygısız
2. ben erkeğim yaparım mantığı insanı hastalık sahibi yapan erkek tipi

Back
X