- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
- Konu Sahibi prensesasik
Konu Kilit
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya zaten benim kapanmamı istiyor önceden bi ara kapalı olduğum için sorun yaşamıcam diye düşünüyorum ben buradaki haksızlığa dayanamıyorum :S
sorun ne o zaman. aynı kafa yapısına sahipsiniz. sorunda yaşamayacaksınız madem. sorun yoksa. girmeyin denize o zaman.çünkü hayata bakış açınız aynıymış işte.![]()
yol yakınken dön, insanın fizkri neyse zikride o olurmuş, demekki o erkeklerin yanında denize giren kadınlara kötü gözle bakıyor
ayrıca vahim olan yer aslında "evde erkeğin sözü geçer" demesi. kusura bakmayın ama arkadaş fi tarihinden kalmış galiba
Canım sana şöyle söyliyeyim öncelikle ben de kapalı bir bayanım ama açıkcası senin sadece sevgilinin sözüyle böyle davranman kendine haksızlık olur, ve her zaman kendi isteğin için değil erkek arkadaşının isteklerine göre davranmak zorunda kalırsın
ama ben de nişanlıyım ve bu sorunların pek çoğunu aynı boyutlarda zaman zaman bizde yaşadık nişanlımla ne kadar çabalarsan çabala nerkek arkadaşının tavırları bu konularda netse onu değiştiremezsin zamanla bi bakarsın ki sen değişmişsin
Bence kültürleriniz hayata bakış açınız ve yaşam şekliniz farklıysa ve iki tarafta düşüncelerine körü körüne bağlıysa ilişkiniz yürüyemeyebilir baştan tavrını koy gerekirse ayrl derim ben ama çok seviyorum üstelik zamanla alışırım uyum sağlarım diyorsan durum farklı
yol yakınken dön, insanın fizkri neyse zikride o olurmuş, demekki o erkeklerin yanında denize giren kadınlara kötü gözle bakıyor
ayrıca vahim olan yer aslında "evde erkeğin sözü geçer" demesi. kusura bakmayın ama arkadaş fi tarihinden kalmış galiba