Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2599839A-7074-4E9B-8BCC-1FDA16BC4FB4.webp

Yaptığınız cok saçma, siz gitmek istemiyorsanız gitmezsiniz. Esiniz onları tek gönderirse cok saçma olur, sahil kentine misafirliğe giden herkeste denize girmek ister bu cok doğal. Insanlar sizin kurallariniza gore yaşayamaz ki. Belki esiniz denize girmek istiyor, siz girmeyebilirsiniz ama esinizi siz sevmiyorsunuz diyede mahrum bırakamazsınız. Siz denizi sevmediğinizi soylediginizde, esiniz olmazsa olmazim degil diye tamam dedi muhtemelen.

Alıntılamayın demiş diye alıntılamadım ama dayanamicam.

“Eşimin yeğenimi bikinili görmesini istemem” cümlesinden “eşim yeğenime bile yan gözle bakabilecek, bikiniyle görünce reel olarak bir şey yapmasa dahi fantezilerinde yeğenimi kullanabilecek karakterde bir adam” anlamı çıkmıyor mu?

Evet ben de o anlamı çıkardım. Başka ne sebep olabilir diye düşündüm ama bulamadım.

Herkesin kendince ahlak çerçevesi var. Bunu da yanlış anlamayın kimseye ahlaksız demek haddim değil. Sadece benim yetişme şeklim mayolu bikinili ortamları kaldırmıyor. Giyenlere de gidenlere de saygı duyuyorum. Görünce de öcü görmüş gibi olmuyorum. Nefret ettiğim bişey de değil sadece hoşlanmıyorum. Sizinde haz etmediğiniz hoşlanmadığınız kendinizce haklı olduğunuz ama başkasına saçma gelen durumlarınız olabilir. Ben burda sadece benim misafirime bensiz plan yapılmasına kızdım hoşlanmadığım ortama girip girmeme konusunda sizden fikir almak istedim hepsi bu
Bende kara çarşafla gezenlerden hoşlanmiyorum.
Ne yapabilirim?

ben direk bu anlamı alıyorum açıkçası
bu anlamı aldıktan sonra da din/kitap/büyük günahlar/sureler/dualar hiçbirini duyamıyorum
tek düşündüğüm "bu adam sapık" oluyor.

Peki sebebini açıklayın o zaman. Eşim yeğenimi bikiniyle görmesinden başka bir anlam çıkartamıyorum ben. Cidden merak ettiğim için soruyorum.
Sadece yeğenim kuzenım değil arkadaşım da olabilir tanıdık herhangi biriyle deniz mevzularını sevmiyorum. Sınırlarım olmasını seviyorumdur olamaz mı..Tabi ki tatile gidiyoruz otele gidiyoruz buda benim seçimim ...Nasıl ki çat kapı misafir sevmiyorsam , çünkü oda birinin sınırlarını ihlal etmek bunun gibi düşünebiliriz

Yooo hiçte kötü niyet yok neden normalde bikini giyen birisi tanıdıklarının yanında giyinmeyi çekinir ki
Ne alaka yaa neden tanıdıklarından çekiniyormuş "normalde" ???? Siz iyi misiniz gerçekten? Saçma sapan ahlak anlayışlarınızı neden sürekli "normal" normları içindeymiş gibi lanse edip, bu normlar dışındakilere uzaylı ya da ahlaksız muamelesi yapıyorsunuz?? Bıktık artık gerçekten bu örümcek zihinlerden biz! Bi bitin artık!

Bir de alıntılayacakların listesini falan veriyor arkadaş.. Sözünün üstüne söz söylenmeyecek çünkü :KK45:

Ben yobaz muamelesi yapmadığım için şeetmiştim ama :110:
Yoksa alıntılamazdım. Forum değil çünkü burası. O alıntı butonunu da sayfa dolu görünsün diye koymuşlar.

tabiki saçma birde eşim de gitmesin diyor
o zaman eşi ayarlayacak bi şekilde bu organizeyi yapmayacaktı ya da kendi olmadan ayarlatacaktı

Konuyu halen nasil bu kadar yanlis anlayabilirsin? haha

Kv'de oglu ile plan yapiyor denize gitmek için. Kv'de biliyor çünkü gelinin istemedigini. Gelin bunada kiziyor "bensiz plan yapiyorlar" diye. Ee kadin kendi oglu ile plan yapmasinmi? Oglu demek ki gitmek istiyormus. Konu sahibi niye karisiyor esinin planlarina? Kimse konu sahibine "ille gel" demiyor. Yani onun deger yargilarini kimse çignemiyor.

Konu sahibi esinin gitmesini istemiyor. Asil yarasi bu. Yani konu kendi hasasiyeti bile degil. Esi demek ki bu kadar hasas degil bu tür konularda. Konu sahibide bunu kabul etmek istemiyor çünkü (buda benim düsüncem) asil dert hasasiyet degil, özgüven eksikligi. Konu sahibi esinin orda bikinili kadinlari görmesini istemiyor. Neticede dini konu, deger yargilar olsa, herkes kendi hayatini belirlemezmi? Eger günahsa, herkes kendi günahindan sorumlu degilmi?

Konu sahibi bide kv'deyi suçluyor. O geliyor, ondan dolayi kocam denize giriyor diye. Ki alaka yok. Yetiskin adam kendi basina seçim yapamazmi? Bana çok bencil geliyor yetiskin insanlarin planlarin içine etmeyi, sirf kendisi sevmiyor diye.

Sadece yeğenim kuzenım değil arkadaşım da olabilir tanıdık herhangi biriyle deniz mevzularını sevmiyorum. Sınırlarım olmasını seviyorumdur olamaz mı..Tabi ki tatile gidiyoruz otele gidiyoruz buda benim seçimim ...Nasıl ki çat kapı misafir sevmiyorsam , çünkü oda birinin sınırlarını ihlal etmek bunun gibi düşünebiliriz
Yok maalesef beni tatmin etmedi bu açıklama. Hala ilk çıkardığım anlamı çıkarıyorum.

Ne alaka yaa neden tanıdıklarından çekiniyormuş "normalde" ???? Siz iyi misiniz gerçekten? Saçma sapan ahlak anlayışlarınızı neden sürekli "normal" normları içindeymiş gibi lanse edip, bu normlar dışındakilere uzaylı ya da ahlaksız muamelesi yapıyorsunuz?? Bıktık artık gerçekten bu örümcek zihinlerden biz! Bi bitin artık!

örümcek mi çok korkarım

Konuyu halen nasil bu kadar yanlis anlayabilirsin? haha

Kv'de oglu ile plan yapiyor denize gitmek için. Kv'de biliyor çünkü gelinin istemedigini. Gelin bunada kiziyor "bensiz plan yapiyorlar" diye. Ee kadin kendi oglu ile plan yapmasinmi? Oglu demek ki gitmek istiyormus. Konu sahibi niye karisiyor esinin planlarina? Kimse konu sahibine "ille gel" demiyor. Yani onun deger yargilarini kimse çignemiyor.

Konu sahibi esinin gitmesini istemiyor. Asil yarasi bu. Yani konu kendi hasasiyeti bile degil. Esi demek ki bu kadar hasas degil bu tür konularda. Konu sahibide bunu kabul etmek istemiyor çünkü (buda benim düsüncem) asil dert hasasiyet degil, özgüven eksikligi. Konu sahibi esinin orda bikinili kadinlari görmesini istemiyor. Neticede dini konu, deger yargilar olsa, herkes kendi hayatini belirlemezmi? Eger günahsa, herkes kendi günahindan sorumlu degilmi?

Konu sahibi bide kv'deyi suçluyor. O geliyor, ondan dolayi kocam denize giriyor diye. Ki alaka yok. Yetiskin adam kendi basina seçim yapamazmi? Bana çok bencil geliyor yetiskin insanlarin planlarin içine etmeyi, sirf kendisi sevmiyor diye.
Çünkü adam demiyor ki sen sevmiyorsun ben seviyorum gelmezsen otur oturduğun yerde ben annemle gidiyorum bu durumda seni enterese etmez. Kalkıp keşke şunları desede kimse kimsenin işine burnunu sokmasa oh ne ala ben sevmiyorum sende gidemezsin yok ya . Allahım saçmalıklara gel adam ota boka icazet alacak sanıyor evlilikte

siz denize gitmek istemezsiniz, gitmezsiniz,
esinizle konusursunuz, o da gitmez.

kirk yilin basi misafir gelir, o zaman esiniz gider, gitmek ister - gider, veya gitmek istemez ama kendini mecbur hisseder de gider,

olur yani boyle seyler,
cok abartiyorsunuz.

kim kirk yilin basi gelen misafire veyahut ailesine karsi azicik degisik davranmiyor ki.

Bence düşündükçe ikna olacaksın :)
Mümkün değil. Empati yapmaya çalışıyorum. Kuzenime birlikte tatil yapalım dedim, o da bana “tatlım kusura bakma eşimin seni bikinili görmesini istemiyorum, sınırlarım var benim” diye cevap verdi. O kuzenin eşiyle bir daha aynı ortama girmem. Neden? Çünkü adamın sapık olduğunu bana zarar vereceğini zarar vermese dahi bakışıyla vs rahatsız edeceğini düşünürüm. Niyetiniz nedir bilmem ama eşinizi soktuğunuz konum bu insanların gözünde.

göz zinası yapıcam diye mi korkuyosun yoksa eşim göz zinası yapıcak diye mi? anlamadım göz zinası mevzusunu?

haşemayla da olsa mesela denize girenler gunah mı işliyor sana göre?
Denize girmek gunah mı yani eğer plaja gitmek gunahsa?
eşin başka kadınlara bakıp " vaynasını nasıl kadınlar varmış be" der diye mi bu korku, yoksa tamamen dini temelli mi?
merak ettim.

Yooo hiçte kötü niyet yok neden normalde bikini giyen birisi tanıdıklarının yanında giyinmeyi çekinir ki

Bakın ikisi farklı şey diyorum, ikisini birleştirip soruyorsunuz yine de.
Kötü niyet olan "eşim kardeşimi, yeğenimi bikinili görmesin" demek.
Kardeşiniz ya da yeğeniniz eşinizle çok samimi değillerse rahat hareket edemeyeceklerini düşünüp onunla denize gitmek istemeyebilirler. Bu başka bir şey.
"Eşimin görmesini istemem" demek "eşim kötü gözle bakar" demektir. "Kızlar rahat edemez" diye düşündüğünüzden değil herhalde.

Herkesin kendince ahlak çerçevesi var. Bunu da yanlış anlamayın kimseye ahlaksız demek haddim değil. Sadece benim yetişme şeklim mayolu bikinili ortamları kaldırmıyor. Giyenlere de gidenlere de saygı duyuyorum. Görünce de öcü görmüş gibi olmuyorum. Nefret ettiğim bişey de değil sadece hoşlanmıyorum. Sizinde haz etmediğiniz hoşlanmadığınız kendinizce haklı olduğunuz ama başkasına saçma gelen durumlarınız olabilir. Ben burda sadece benim misafirime bensiz plan yapılmasına kızdım hoşlanmadığım ortama girip girmeme konusunda sizden fikir almak istedim hepsi bu
Bende cok defa benzer durumda kaldım ve gitmedim bazen gittim nereye gidileceğine bagli olarak ama ben sahilde sıcağa denize girmeyeceksem gitmem o sıcakta bunalamam. Alissaniz iyi edersiniz malesef gelen misafirler kendi planını kendileri yapiyorlar bende bu durumdan çok rahatsız olurdum hatta cok guzel lafi soktugumda olmuştur ama denize gitmek istemiyorsanız gitmeyin esinize mani olmayın. Her gun denize giderlerse o zaman sizin için değil deniz icin gelmişlerdir. O zamanda ister söylersiniz ister susarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X