• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Seki´ye üzülen bir tek ben miyim?

Ben de üzülüyordum.. sonra aklıma küçük çocuklar, gençler geliyor.. çeksin cezasını diyorum

Uzulebilirsiniz, insansiniz sonucta, ve uzuldugunuz kisi de bir insan. Bunda tuhaflik yok bana gore. Insanlik hali.

Deniz Seki'yi bilmem. Senelerdir takip etmem. Tek bildigim sey uyusturucudan dolayi hapiste oldugu. Artik tam olarak ne yapmis, az mi ceza almis, cok mu almis, hakli mi haksiz mi bilemem. Ama eger ki yasadisi bir sey yaptiysa ben cezaevindeki insana acimam. Hic bir cezaya karsi da "bu kadari fazla" dusuncesinde olmam. Ceza ve adalet konusunda cok katiyim.
Deniz Seki'nin bu hapishane durumu bana hep Bayhan'a ettigi laflari hatirlatiyor. Seneler once yaptigi bir hatadan cezasini cekip kendine temiz sayfa acmis bir insani nasil kucumsemis, insan yerine bile koymamisti. E bak, kendin ne oldun simdi? Ne farkin var? O yarismadan sonra Deniz Seki'ye kanim isinamamisti bir daha. Haline uzulmuyorum. Hakediyorsa ceksin. Cezaevinde yatmak istemiyorsa bulasmayacakti uyusturucuya.

Şurda herkesin yorumlarını okuyorum ve açıkcası o kadar uzuluyorum ki anlatamam.Sucsuz olan bır ınsan o kadar kacmazdı dıyorsunuz da sucsuz olan ınsanın cezası kesinleşmese neden kaçsın zaten ?

Millet olarak birilerini yadırgamaya,kötülemeye bayılıyoruz ..Diyelim ki yaptı,içti ..Bundan size ne? yada banane ..
Sektör olarak aynı sektörde bulundugum için yada sektörü geçtim,bu işin artık sanatcılardan çıkıp ülkenın her yerinde bir sakız kadar rahat bulunabildiğine inandıgım için bu işin tek suclusu sanki Deniz Seki miş gibi lanse edilmesinden utandım ..

Herkesin ellerini kollarını sallayarak içtiği o keyıf maddesini,sanki dunya da bir tek Deniz Seki yapıyormus gibi gösterdikleri için tekrar ediyorum çok utandım..

Bu Ülke'de o kadar değerli insanları o kadar değersiz bir biçim de yargıladılar kii,bugun Deniz Seki olmuş yarın başka birisi..

Diyeceğim şudur ki; Siz siz olun içeriğini bilmediğiniz hiçbirşey hakkında yorum yapıpta büyük konuşup günah almayın..Sizin tv'ler de gördüğünüz çoğu seyın İZLENME DEĞERİ olsun diye birebir katılarak nasıl yazıldıgını ben biliyorum,meslektaslarım da bilirler..Sizlerde önunü arkasını bilmediğiniz birçok şeye yorum yapmayın bence ..

Kanal d de bi programa katılmıştı orda oranın kokusu gerçekten çok kötü oraya dönmek istemiyorum deyip ağlamıştı o yüzden üzülmüştüm gerçekten . Ama suçu var ki o kadar cezayı aldı . Bir de evli bir erkkle berabermiş ve bunu isteyerek kimse yapmaz bence demişsin istemeyerek mi yaapar yani göz göre göre elin evli adamıyla birlikte takılmış ötesi yok bu iğrençliğin .

tutuklandığını ilk okuduğumda çok üzülmüştüm.

Back
X