- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi hayatiyasa
-
Ne gibi haksızlık yapılmış? Açıklarsanız bilgileniriz.ben bu kadına niyeyse biraz haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Ne gibi haksızlık yapılmış? Açıklarsanız bilgileniriz.
ben bu kadına niyeyse biraz haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Ben şahsen az bile yapıldığını düşünüyorum.
Zamanında popstar'da Bayhan'a çemkirmesini biliyordu, hapse girmiş diye. Kınadığın başına gelmeden ölmezmişsin.
Aslında, şöyle bir haksızlık yapılıyor Deniz Seki'ye o da, Hüsnü Şenlendirici'nin bu işten paçasını sıyırmış olması...Ben o detaylardan haberdar değilim.Konu az yapıldı çok yapıldı meselesi değil de neden diğer ünlüler de aynı muameleyi görmüyor.Belkide bilmediğimiz farklı bir detay vardır o ayrı tabi ki.
Mahkeme dosyasına bakmadan birşey diyemeyiz. Ama ben operasyonu gerçekleştiren jandarma askerlerine teşekkür ediyorum; Deniz Seki'nin kaçmasına veya saklanmasına yardım yataklık edenlere de lanet ediyorumBen o detaylardan haberdar değilim.Konu az yapıldı çok yapıldı meselesi değil de neden diğer ünlüler de aynı muameleyi görmüyor.Belkide bilmediğimiz farklı bir detay vardır o ayrı tabi ki.
Aslında, şöyle bir haksızlık yapılıyor Deniz Seki'ye o da, Hüsnü Şenlendirici'nin bu işten paçasını sıyırmış olması...
Görünen o ki, Hüsnü büyük parti mal alıyormuş satmak amaçlı, ama satıcıları kadına aratıyormuş. Dolayısıyla aramalar incelemeye alınınca, kadın suçlu bulundu, adama hiçbir şey olmadı; önce kullanıcıyım ben dedi, hatta sonra onu da reddetti, öyle yırttı. Ama ortağı Deniz Seki'ye hapis cezası verildi. Bir nevi başını sevgilisi yaktı...
Mahkeme dosyasına bakmadan birşey diyemeyiz. Ama ben operasyonu gerçekleştiren jandarma askerlerine teşekkür ediyorum; Deniz Seki'nin kaçmasına veya saklanmasına yardım yataklık edenlere de lanet ediyorum
Ben şahsen az bile yapıldığını düşünüyorum.
Zamanında popstar'da Bayhan'a çemkirmesini biliyordu, hapse girmiş diye. Kınadığın başına gelmeden ölmezmişsin.
Çok kanıt var canım,yoksa neden sadece ona hapis cezası çıksın ki?satış yaptığı kesinleşti mi ki?
aynı fikirdeyim. bu kadına savaş açıldı. ve ben bu işin içinde başka şeyler olduğunu düşünüyorum. onun satış yaptığınıda düşünmuyorum. ihtiyacı yok ki zengin zaten.satış değil içtiyse sorun sezen aksu girmeli önce. yada çoğu sanatçı hapiste olmalı.bu ülkede bu kadar çok hem içen hem de satan varken neden sadece onun üzerine bu kadar çok gelindi mesela?
aynı fikirdeyim. bu kadına savaş açıldı. ve ben bu işin içinde başka şeyler olduğunu düşünüyorum. onun satış yaptığınıda düşünmuyorum. ihtiyacı yok ki zengin zaten.satış değil içtiyse sorun sezen aksu girmeli önce. yada çoğu sanatçı hapiste olmalı.
biri uğraşıyor bu kadınla. üzülüyorum onun adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?