Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar doktor deniz suyu vermişti burun temizliği için ama genize falan kaçar diye kullanamıyorum. Çok hassasım genzime kaçarsa acayip rahatsız olurum. Tuzlu su bir de. Kullanan var mı? Çok mu sıkıntılı oluyor?
kızlar doktor deniz suyu vermişti burun temizliği için ama genize falan kaçar diye kullanamıyorum. Çok hassasım genzime kaçarsa acayip rahatsız olurum. Tuzlu su bir de. Kullanan var mı? Çok mu sıkıntılı oluyor?
Çok faydası var, rahat nefes almanıza yardımcı oluyor. Snus Kit de vermişti bana. Plastik şişe , içine toz ve su konuyor, bir deliğe sıkıyorsunuz, diğer taraftan içerde ne varsa çıkıyor, harika ve kolay bir temizlik oluyor. Ama siz de tuzlu suya veya okyanus suyuna karşı bir hassasiyet varsa rahatsız olabilirsiniz. Ben hiç genzime kaçmadı diye hatırlıyorum.