deniz tutmasına çözüm varmıdır rezil olmasam..

bihter__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
239
136
103
merhabalar. baslıkta dedıgım gıbı denız tutmasına bır cozumu olan var mı yada mide için çok iyi gelecek bir ilac bilen? cok yakın bır tanıdıgımız kına gecesı organızasyonu ıcın tekne kıralamıs orda olucakmıs dolasılacak sonra kıyıya yanasılıcak vs. yalnız benı o sallantı mahvedıyor ıcım dısıma cıkıyor mutlaka gercı bayadır bınmıyorum ama olacagı o gıbı gelıyor. tavsıyelerınız varsa sevınırım sımdıden tesekkurler.

Metpamid diye hap var çook etkili Beni araç da deniz de tutar hep kullanırım Ama çok hafif bi ilaç çocuklar bile kullanabilşyor o yüzden iki tane iç

merhabalar. baslıkta dedıgım gıbı denız tutmasına bır cozumu olan var mı yada mide için çok iyi gelecek bir ilac bilen? cok yakın bır tanıdıgımız kına gecesı organızasyonu ıcın tekne kıralamıs orda olucakmıs dolasılacak sonra kıyıya yanasılıcak vs. yalnız benı o sallantı mahvedıyor ıcım dısıma cıkıyor mutlaka gercı bayadır bınmıyorum ama olacagı o gıbı gelıyor. tavsıyelerınız varsa sevınırım sımdıden tesekkurler.

Emedur da metpamid de içerikleri aynı ilaçlar. İkisinden birini kullanabilirsiniz.
Durum çok vahimse bu ikisinden birinin iğnesi hem daha etkili olur hem de etkisi uzun sürer.

Antiem diye bir ilaç vardı eskiden ama artık kaldırılmış. BEnim de bir şey bulmam lazım. Virajlı yollarda fena oluyorum.

Aile hekiminize sorun, o tarz bir ilac kullanan arkadasim vardi, olabiliyor yani

emedur bende bılıyorum ama etkısını unuttum yalnız bu metpamid icin asırı uyku yapıyor felan yazıyordu nette mide bulantım cok kotu yaptıgı ıcın tansıyonum dusuyor o yuzden eczaneyede sorarım tabı ama kullananların tecrubelerı daha ıyı

Back
X