deniz

aldıkların çok güzel canım güle güle kullan. çeyiz işine bulaştıysan daha kurtulamazsın hastalık gibi:2:

Ayşegüle %100 katılıyorum, birşey almazsam sanki o haftam çok boş geçmiş gibi geliyor artık
Kompulsif bir şekilde potansiyel çeyiz avcısı olmuş durumdayım

Denizcim tüm çeyizini çok beğendim arkadaşım, inşallah ağız tadıyla kullanmak nasip olsun :)

Denizcim tüm çeyizini çok beğendim arkadaşım, inşallah ağız tadıyla kullanmak nasip olsun :)

amin canım :)))hepimiz ağız tadıyla kullanalım inş:)ben de senin çeyizini çok beğendim:)) artık kıyafet mağazalarına girmez oldum hiçbişey yapamasam kupa vs alıyorum:)

Eki Görüntüle 540012

ütüyü annem kullandığı ve memnun olduğu için bu model aldım:)
heybeli çay setini çok beğeniyodum indirimde olduğunu görünce iki takım aldım ( 8 kişilik)
bi takımda farklı çay takımı ( 6 kişilik ) olsun dedim:)
limon saklama kabı:)
salata kurutucusu:))
kahvaltılık özellikle reçel saklama için kapaklı küçük cam kaplar ( 6 tane)

Son düzenleme:
herşeyiniz çok güzelmiş kahvaltı setinizde çok güzel bu kahvaltı setini bnde çok beğeniyorum bu setin içinde çaydanlığıda varmı bn çaydanlık yok biliyorumda

en beğenerek aldığım şey de kahvaltı takımım zaten:) ama çaydanlığı yok maalesef..alcaksanız şu an da fiyatı çok ucuzlamış ben 240 a almıştım 170 e inmiş

evet en son da taçtan aldığım pamuk saten nevresim takımım:)nevresim artık almayacağım bu kadar şu an için yeterli 3 pamuk saten 3 normal nevresim oldu:) şu an da yatak örtüsü ve yorgan araştırmalarıma başlıyorum:)

Hepsine bayıldım çok zevkli tercihler yapmışsın çok güzeller güzel günlerde kullanın mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…