deniz

aldıkların çok güzel canım güle güle kullan. çeyiz işine bulaştıysan daha kurtulamazsın hastalık gibi:2:

Ayşegüle %100 katılıyorum, birşey almazsam sanki o haftam çok boş geçmiş gibi geliyor artık
Kompulsif bir şekilde potansiyel çeyiz avcısı olmuş durumdayım

Denizcim tüm çeyizini çok beğendim arkadaşım, inşallah ağız tadıyla kullanmak nasip olsun :)

Denizcim tüm çeyizini çok beğendim arkadaşım, inşallah ağız tadıyla kullanmak nasip olsun :)

amin canım :)))hepimiz ağız tadıyla kullanalım inş:)ben de senin çeyizini çok beğendim:)) artık kıyafet mağazalarına girmez oldum hiçbişey yapamasam kupa vs alıyorum:)

Eki Görüntüle 540012

ütüyü annem kullandığı ve memnun olduğu için bu model aldım:)
heybeli çay setini çok beğeniyodum indirimde olduğunu görünce iki takım aldım ( 8 kişilik)
bi takımda farklı çay takımı ( 6 kişilik ) olsun dedim:)
limon saklama kabı:)
salata kurutucusu:))
kahvaltılık özellikle reçel saklama için kapaklı küçük cam kaplar ( 6 tane)

Son düzenleme:
herşeyiniz çok güzelmiş kahvaltı setinizde çok güzel bu kahvaltı setini bnde çok beğeniyorum bu setin içinde çaydanlığıda varmı bn çaydanlık yok biliyorumda

son eklenenler de çok güzel sağlıkla mutlulukla kullanın inş

en beğenerek aldığım şey de kahvaltı takımım zaten:) ama çaydanlığı yok maalesef..alcaksanız şu an da fiyatı çok ucuzlamış ben 240 a almıştım 170 e inmiş

evet en son da taçtan aldığım pamuk saten nevresim takımım:)nevresim artık almayacağım bu kadar şu an için yeterli 3 pamuk saten 3 normal nevresim oldu:) şu an da yatak örtüsü ve yorgan araştırmalarıma başlıyorum:)

güzel günlerde kullan canım çok hoşmuş

canım yeni çeyizlerini güle güle kullan. taç nevresim takımında şık bu arada

Hepsine bayıldım çok zevkli tercihler yapmışsın çok güzeller güzel günlerde kullanın mutluluklar..

ohhh allah güzel güzel kullanmak nasip etsiiin çok güzel hepsii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…