10 gün yeter mi demek istemiştim:kedi:
kızlar kaç sayfa okudum yazdıklarınızı hepsini bitiremedim.
yaaa korktum şimdi ameliyatsonrası nefes almak zor oluyor yazmışsınız,bu durum ne kadar sürüyor:umursamaz:
bir de ileride evlendiğimde herhangi bir sorun yaşar mıyım?taktırıpta bu durumdan eşi rahatsız olan var mı? elleyince yapay bulması, silikonun hissedilmesi vb...
Çok teşekkür ederim ya hemen ilgilendiniz..
20'si gibi olucak galiba ameliyat.
300 koltuk altı diye konuştuk ama daha belli değil sanırım ameliyatta deniyorlar en son kararı o zaman veriyorlar değil mi?
10 günde ağrım geçer mi 2.5 saat uçak yolculuğu yapıp işe döner miyim?
Kas kesilmiyormuş cep açılıyormuş inşallah ağrım çok olmazbenneyaptımki
bnm nefen alıp wermem de hiç bi sorun olmadı.. yapaylık da söz konusu bile degil bn dokunuyorum hissetmiyorum hiç bişey -ki daha 26.günüm.. kızlar size tek tawsiyem işinde uzman biriyle görüşmeniz.. bu işin en önemli kısmı doktor secimi kaydirigubbakcemile5
AYY NE GÜZEL.GEÇMİŞ OLSUNa.s.bu arada hengi doktora yaptırdığını sormamda bir mahsur var mı?
AYY NE GÜZEL.GEÇMİŞ OLSUNa.s.bu arada hengi doktora yaptırdığını sormamda bir mahsur var mı?
simdi farkettim sende mi antalya sositososito
EVETopuyorumnanaktanama ameliyatı İstanbul da Aylin Karanlık'a yaptırmayı düşünüyorum.şuan karar aşamasındayım,kesin bir şey yok henüz.
çok teşekkürler kızlar yanıtlar için. serum fizyolojik koltuk altından başka şekilde olmadığ için yapıldı. benim şu anda başka korkum başladı. 3. gündeki halinden daha küçük mü olacak ödemler inince? çünkü tam istediğim boyda gibi şu anda. ölçüsüne de ben karışıp küçültmüştüm 325 ten 275 e.. biraz sıktgm straplez bikini üstünü çkardm rahatladım. beni mahveden oymış. doktorum dayanabildiğin kadar sıkı tak dedi çünkü. koltuk altından girildiğinden yerleşmesi yanlara kaçmaması için ilk 10 gün önemliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?