• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizci eşleri beni anlar

kahveben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
36
Selam kızlar , eşim denizci olduğu için uzun süreler yalnız oluyorum. Kendi ailem de başka şehirde . Bu yüzden burada benim gibi olan eşi uzakta olan denizci , asker , polis ne bileyim :) arkadaşlık kurmak isteyen var mı :?

Son düzenleme:
Ben de denizci anası olucam. Oğlum gemi makine okudu stajı var 6 aylık gemide:((
Nasıl olucak bilmiyorum ayrılık:((

Selam kızlar 🌿
Bir yıldır Isparta’da yaşıyorum, eşim denizci olduğu için uzun süreler yalnız oluyorum. Kendi ailem de başka şehirde . Bu yüzden burada benim gibi olan eşi uzakta olan denizci , asker , polis ne bileyim :) arkadaşlık kurmak isteyen kişilerle tanışmak isterim. 3 yaşında da bir kızım var .
Kahve, sohbet, yürüyüş… Ufak şeyler bile iyi geliyor.
Isparta’da olanlar yazarsa çok sevinirim :)
Bu saatte Isparta'yı İspanya okudum.🥱Allah kolaylık versin

Selam kızlar 🌿
Bir yıldır Isparta’da yaşıyorum, eşim denizci olduğu için uzun süreler yalnız oluyorum. Kendi ailem de başka şehirde . Bu yüzden burada benim gibi olan eşi uzakta olan denizci , asker , polis ne bileyim :) arkadaşlık kurmak isteyen kişilerle tanışmak isterim. 3 yaşında da bir kızım var .
Kahve, sohbet, yürüyüş… Ufak şeyler bile iyi geliyor.
Isparta’da olanlar yazarsa çok sevinirim :)
3 yaşında pırlanta gibi evladınız var sosyal medyadan arkadaşlık kuranlar elbet de vardır da ne kadar güvenli ? Ben kardeş gibi samimi olduğum arkadaşlarımı çocuğumu parkta oynatırken buldum.

3 yaşında pırlanta gibi evladınız var sosyal medyadan arkadaşlık kuranlar elbet de vardır da ne kadar güvenli ? Ben kardeş gibi samimi olduğum arkadaşlarımı çocuğumu parkta oynatırken buldum.
Her şeyin bir riski var aslında, parkta tanışmak da dahil 🙂 Önemli olan nasıl ilerlediğimiz zaten ben benzer durumda olanlar diye belirttim

Bu saatte Isparta'yı İspanya okudum.🥱Allah kolaylık versin
😀 teşekkür ederim

Back
X