denizimi aldım kucağıma :)

Ayyyyy gözün aydın canımmmm.Rabbim analı,babalı,huzurlu ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım 2,5 ay önce doğum yapmış bir anne olarak şunları söylüyorum ki evet gerçekten uykusuz geceler, gaz sancıları allaha şükür bizim baya bitti ama yine ara ara oluyor ama bunların hepsi onların kokusuna değer. allahım analı babalı büyütsün canım. doğumun normal mi sezeryanmı oldu canım?
5 mayısta aldım oğlumu kucağıma...o kokusu...annelik müthiş bi şey ve tabiki de çok çok zor allah sabır versin bizlere

canım 2,5 ay önce doğum yapmış bir anne olarak şunları söylüyorum ki evet gerçekten uykusuz geceler, gaz sancıları allaha şükür bizim baya bitti ama yine ara ara oluyor ama bunların hepsi onların kokusuna değer. allahım analı babalı büyütsün canım. doğumun normal mi sezeryanmı oldu canım?

sezaryen oldu canım ama çok kolay atlattım çok şükür 3.gün kalktım ayağa hemen ağrım sancım çok olmadı çok kolay geldi bana..beni zorlayan tek şey göğüslerimin yara olmasıydı neyse ki geçti artık..sütüm yeterli değil mama takviye yapıyourm içim hiç rahat değil ama ne yapayım mecburum doymuyor çocuk :((( mama takviye yapan var mı yada mamayla besleyen

ALLAH analı babalı büyütsün. kaderi güzel olsun inş. yara olan göğüsleriniz için silikon meme ucu kullanabilirsiniz :34: eczaneler de var.

Back
X