- Konu Sahibi denizinkizi
-
yakaladım seni denizinkızı :)))))))))) kiloların sebebi anlaşıldı bu kadar güzel yemek yaparsan alırsın tabii sonra da diyet rejim uğraşırız:)
canım tariflerini aldım evime gidince hemencik uygulayacağım
teşekkür ederim emeklerine sağlık
tabiki de takip edicem.birinci elden tarif almayı çok seviyorum.malesef benim annecim bu kadar çok tarif bilmez ondan öğrenemedim.e yaş kemale erdi evlilikte var inşallah bir kaç seneye öğrenmek lazım:)ama ben en fazla 1 tane kurabiye yerim gerisini müstakbel kocama yediririm ohhhhhh yesin yesin kilo alsınnn çok seviyorum kilo almasını tabi o da benim almamamı seviyor:)canıımm hoşgeldin sefalar getirdin ilk yorumuda sen yaptın sevindim
aynen dedğin gibi oldu evlendiğimde hiç birşeyden anlamayan ben onu dene bunu dene
sununda tadına bak derken pastacı oldum cıktım amaa kilolarda aldı basını gitti cesası da bu oldu naaplım :)
sık sık eklicem buraya keske simdiye kadar fotoğraf cekseymısım hep dedim..artık takip edersin değilmi :)
aboowww :))
çok sakıncalı burası
sen bunları yap yap yandık biz sakın yapma :))
canım benim annemde cok güzel yemek yapar ama pastaya karsı hıc ılgısı yok ne yer nede yaapr fazla brşey bilmez o konuda..ama ben hepsini evlendikten sonra ögrendim deneye deneyee..sende yaaprsın eminim..aynen öyle ypmak lazım bi tanesi bizim gerisi herkesintabiki de takip edicem.birinci elden tarif almayı çok seviyorum.malesef benim annecim bu kadar çok tarif bilmez ondan öğrenemedim.e yaş kemale erdi evlilikte var inşallah bir kaç seneye öğrenmek lazım:)ama ben en fazla 1 tane kurabiye yerim gerisini müstakbel kocama yediririm ohhhhhh yesin yesin kilo alsınnn çok seviyorum kilo almasını tabi o da benim almamamı seviyor:)
eline emeğine sağlık
pek lezzetli görünüyor hepside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?