merhaba baya geç bi cevap ama belki burdan fikir edinmek isteyenlere yardımım olur. Denizli'nin en iyisi mi bilmem ama benim yıllardır kuaförüm SALON KAPRİS. Mehmet ÖZKAYA işletir. boya, kesim ve topuz gibi işlemlerde Mehmet istediğinizi hemen anlar olmayacak bişeyse olmaz der, nettir, kendi kafasına göre iş yapan istediğinizle alakasız birşey yapan kuaförlerden değildir. Ancak kaş konusunda Çaybaşındaki Fatma Güzellik Salonu var. İpek kirpik uygulamasını ve kaş ekimini de başarı ile yapıyolar, kuzenim denedi. Kınıklı'daki ÇİZGİ'de Zeynep Acar örgü ve topuz konusunda gelin başında başarılı ancak 2 yıl kadar önce bir arkadaşım, Hasan Bey'e balyaj için gitmişti yaklaşık 180 tl almasına rağmen 80'li yıllardaki 50 yaşındaki bayanların yaptırdığı röfleden yaptı bıraktı, biz şok...:/ fiyat konusunu yaptıkları işe göre fazla abartan bir kuaför. Makyaj nereye yaptırılır çok bilgim yok, ancak bildiğim tek şey bu alanı nerdeyse tek elinde tutan MAKE-UP NACİYE benim beğenimi kazanamadı, o net. Galiba sadece ben gelin olursam kuaföre makyaj yaptırırım onun için de tanıdığım ve kuaförde çalışmayan bi arkadaşım var. ama kendi kaş makyaj atolyesini kurmayı düşünüyo, denediğimde paylaşabilirim. Saygılar...