- 15 Şubat 2020
- 82
- 58
- 88
- 36
- Konu Sahibi Challenging
-
Ben gidiyorum ama doğum ücretini daha konuşmadımKızlar Denizli Özel Egekent hastanesine giden var mı? Doğum fiyatı hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi benimle
Hangi doktora gidiyorsunuz? Biz de seyide hanıma çıktık ancak bir de Ayşe Seçil Özbana gitmeyi düşünüyorum.Ben gidiyorum ama doğum ücretini daha konuşmadım
Mehmet gencere gidiyorum 1 kere gittim daha önce başka doktora gidiyordum onu bıraktım bu doktoru tercih ettim memnunum seyide hanımı isim olarak duydum ancak gitmedim memnun musunuz?Hangi doktora gidiyorsunuz? Biz de seyide hanıma çıktık ancak bir de Ayşe Seçil Özbana gitmeyi düşünüyorum.
Seyide hanıma ablam gitmişti gebeyken. O zamanlar Antaltadaydı seyide hanım. O memnundu. Bana myom sebebiyle önce ameliyat sonra gebelik dedi. Kompleks bir durumum var benim o sebeple 4 ayrı hekime gittik fikir almak için. Bir tek seyide hanım ameliyat deyince biraz güvenim kırıldı. Ayşe hanıma gideceğim bu ay sonu kontrol için eğer memnun kalırsam kendisiyle devam edeceğim.Mehmet gencere gidiyorum 1 kere gittim daha önce başka doktora gidiyordum onu bıraktım bu doktoru tercih ettim memnunum seyide hanımı isim olarak duydum ancak gitmedim memnun musunuz?
Doktorların hepside farklı farklı birşeyler anlatınca ister istemez güvensizlik oluyor hangi doktor daha yakın daha doğru daha ilgiliyse onunla devam et derim suan gebelik var mı sizde ?Seyide hanıma ablam gitmişti gebeyken. O zamanlar Antaltadaydı seyide hanım. O memnundu. Bana myom sebebiyle önce ameliyat sonra gebelik dedi. Kompleks bir durumum var benim o sebeple 4 ayrı hekime gittik fikir almak için. Bir tek seyide hanım ameliyat deyince biraz güvenim kırıldı. Ayşe hanıma gideceğim bu ay sonu kontrol için eğer memnun kalırsam kendisiyle devam edeceğim.
Maalesef henüz gebelik yok. Deniyoruz ama maalesef bu ayda olmadı.Doktorların hepside farklı farklı birşeyler anlatınca ister istemez güvensizlik oluyor hangi doktor daha yakın daha doğru daha ilgiliyse onunla devam et derim suan gebelik var mı sizde ?
Tedavi şeklini denediniz mi ?Maalesef henüz gebelik yok. Deniyoruz ama maalesef bu ayda olmadı.
27 Ocağa randevu aldık, konuşalım diye. Detaylı tetkik ve tedavi yöntemlerine baktıracağızTedavi şeklini denediniz mi ?
Benim tedavimi pamukkale üniversitede yaptırdım hocalar cok ıyi özellikle vlcihan kabukcu tavsiye ederim cok cok ilgili27 Ocağa randevu aldık, konuşalım diye. Detaylı tetkik ve tedavi yöntemlerine baktıracağız
Kac haftaliksiniz bnde kendisine ilk defa gittim konuşmasıyla rahatlatıyor ilgilide bir doktor kendisine devam edicem hastaneyi aradiginda fiyat veriyorlar doktorun diyeceği ücretle aynıdır InsaAllahMehmet Gencer e gidiyorum ben de. Çok iyi bir doktor ve Denizlide popüler.Hala doğum ücretini konuşmadım
Hastane ne kadar ücret dedi? Yarın arayacağım ben de ücret için.İsim yapmış bir doktor olduğu için acaba daha fazla mıdır ücreti diye düşünmedim değilKac haftaliksiniz bnde kendisine ilk defa gittim konuşmasıyla rahatlatıyor ilgilide bir doktor kendisine devam edicem hastaneyi aradiginda fiyat veriyorlar doktorun diyeceği ücretle aynıdır InsaAllah
2500 den başlıyormuş tabi bu fiyatı aralik 2020de öğrenmiştim fiyatları umarım yukselmemistir .Hastane ne kadar ücret dedi? Yarın arayacağım ben de ücret için.İsim yapmış bir doktor olduğu için acaba daha fazla mıdır ücreti diye düşünmedim değil32 haftalığına bu arada
Ahhh 2500den başlıyor diyorlarsa o doktor en yüksek fiyatı alır bence2500 den başlıyormuş tabi bu fiyatı aralik 2020de öğrenmiştim fiyatları umarım yukselmemistir .
Benden 2 hafta öndesiniz:)
Bende araştırdım aslında fiyatlar çok cok uçuk
Ayda birdi normalde ama artık sıklaştıracak.İki haftada bire düşürecek.Şubatın ilk haftası randevum.Nstye de girersin dediBu arada kontrolunuz ne sıklıkta ?
Bilemiyorum artık ne kadar alır haftaya randevum benimde ozmn konuşacağım kendisiyleAhhh 2500den başlıyor diyorlarsa o doktor en yüksek fiyatı alır benceSekreterine sormak lazım aslında.Yarın bu işi çözeceğim inşallah
Benimde haftaya 31 hafta oluyor banada dermiki 1 ay çok geliyor nedense artık ☺Ayda birdi normalde ama artık sıklaştıracak.İki haftada bire düşürecek.Şubatın ilk haftası randevum.Nstye de girersin dedi
Bir şey demedi ama ben normal doğumdan korkuyorum o yüzden sezeryan isteyeceğim.Bilemiyorum artık ne kadar alır haftaya randevum benimde ozmn konuşacağım kendisiyle
Size doğum hakkında bir sey dedimi sezeryan yada normal diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?