DENİZLİDE BURUN ESTETİĞİ

heraloverr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
41
12
38
28
Herkese merhabalar uzun zamandır burun estetiği düşünüyorum ve iyi bir doktor arıyorum instagramda karşıma Tuğrul Çelebi çıkmıştı yaptığı burunlar çok dikkatimi çekti Tuğrul Çelebiye burnunu yaptıranlar görüşlerini ve ne kadara olduklarını söylerlerse çok sevinirim aynı zamanda doktor tavsiyelerinde açığım şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Herkese merhabalar uzun zamandır burun estetiği düşünüyorum ve iyi bir doktor arıyorum instagramda karşıma Tuğru Çelebi çıkmıştı yaptığı burunlar çok dikkatimi çekti Tuğrul Çelebiye burnunu yaptıranlar görüşlerini ve ne kadara olduklarını söylerlerse çok sevinirim aynı zamanda doktor tavsiyelerinde açığım şimdiden teşekkürler
Ben yaptirmadim ama cok samimi arkadasimin yegeni ve abisinin hanimi gecen sene yaptirdi. Gordum resimlerini eski hallerinide biliyorum. Basarili bir doktor. Gonul rahatligiyla yaptirabilirsiniz.

Ben yaptirmadim ama cok samimi arkadasimin yegeni ve abisinin hanimi gecen sene yaptirdi. Gordum resimlerini eski hallerinide biliyorum. Basarili bir doktor. Gonul rahatligiyla yaptirabilirsiniz.
Merabalar fiyat neydi acaba öğrenebilir misiniz çok harika olu büyük sevaba girersiniz :) doğuda öğretmenim ben yanına gidemiyorum doktorun :(

Back
X