Denizlide burun estetiği

heraloverr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
41
12
38
28
İyi günler kızlar daha öncesinde yine burun estetiği ile ilgili konu açmıştım şimdide Onur Sakayı merak ediyorum burnunu ona yaptırmış olan var mı nasıl oldu ve fiyatı ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim

Valla benim 2 tanidigim Denizli de Tugrul Celebi ye yaptirdi. Cok ta guzel yapmis doktor bey..Imkanim olsa bende gider yaptirirdim.

merhaba benim doktorumda hem denizlide hem istanbulda ameliyat yapıyor bi bakabilirsin çok dogal yapıyor ben sadece ucundan korkuyorum çok kalkık degil düşermi diye doktorum serkan barışkan

merhaba benim doktorumda hem denizlide hem istanbulda ameliyat yapıyor bi bakabilirsin çok dogal yapıyor ben sadece ucundan korkuyorum çok kalkık degil düşermi diye doktorum serkan barışkan
Bende yarin 1 hafta olacak ameliyat olali. Alciliyim su an. Benimki de cok kalkik degil . Karsidan komple burun deligi gorunen burun bence hic hos degil yapay duruyor.

Bende yarin 1 hafta olacak ameliyat olali. Alciliyim su an. Benimki de cok kalkik degil . Karsidan komple burun deligi gorunen burun bence hic hos degil yapay duruyor.
bende ameliyat olmadan önce öyle düşünüyodum alcı varken kalkıktı burnum ama suan kalkık degil nasıl desem eski burnumdan acayip fark var ama yüzüme bakılınca bi degişiklik yok çok degişik bişey anlatabildim mi bilmiyorum ahahaha

Anliyorum sizi. Benimde eski burun ucum kalkik degildi ama sarkik ta degildi. Tamponlar cikinca biraz dustu. Ne duz ne kalkik ortasi yani. Ben daha alciliyim. Kavis vermis. Henuz tam sekil nasil bilmiyorum. Eskisinden farkli olacagina eminim ama.

ismet çerçiye ameliyat olan var mı arkadaşlar
Merhaba, ben 15 gün önce İsmet Çerçi'ye ameliyat oldum. Daha önce kendisine ameliyat olan hastaları ile de görüştüm. Memnundu hepsi. Ben de çok memnun kaldım. Hem ameliyat süreci aşırı rahattı hem de burnum doğal oldu. İnşallah uzun vadede de bir sorun yaşamam.

Merhabalar bilgi verirmisiniz?

1 yıl sonra güncelleme:

Burun sırtımda zamanla bazı sıkıntılar oluştu. Sol tarafında ufak bir çatı açıklığı kalmış. Bazı ışıklarda tırnak izi gibi gölge oluşuyor.

Sağdan ise hafif yan dönünce kemerli bir görüntü var. İsmet Bey revizyonluk olmadığını söylüyor ısrarla ama ben sonuçtan memnun kalmadım. Adı üzerinde estetik ameliyat. Doğal bir burun istemiştim, kusurlu değil. 2.bir müdahalede de bulundu çıkıntıya ama fayda etmedi.

Hastaları genel olarak memnun instagram hesabından gördüğüm kadarıyla ama şanssızlık beni buldu işte. Şimdiki aklım olsa Umut Kaygusuz ya da Ramazan Hakan Özcan'a bir şans verirdim. Belki ikisinden birine çıkıntıyı törpülettirebilirim ileride.

Ben Tuğrul Çelebi’ye ameliyat oldum ama bin pişmanım.. Rezalet bir burun oldu. İnsanlar ya dik dik bakıyor ya da dalga geçiyor. Fotoğraf çekinmekten korkar oldum. Burnuma karşıdan bakınca direk burun deliklerim ortaya çıkıyor. Dikkatli olun lütfen üç kuruş fazla verin kaliteli bir doktora gidin.. Burun çok ama çok önemli..

Geçmiş olsun, kendisini öven de vardı aslında burada. Hatta İsmet Çerçi'den önce onu düşünmüştüm. Sonra bir üyenin olumsuz yorumunu görünce vazgeçmiştim. Ha yine sonuçtan memnun kalmadım. Gerçekten şanssızlık mıdır nedir anlamadım ben... Onca hasta memnun kalır, sorun tutar seni bulur.

Merhaba
Ben de Dr Tuğrul Çelebi ye 1yıl önce burun estetiği operasyonu oldum. 1. Yıl Kontrolümüz Geçen ay oldu. Çok güzel nefes alıyorum burnum da görüntü olarak hayal ettiğimden de güzel. Her aynaya baktığımda Allah razı olsun aynalarla barıştım bir burun bu kadar mı güzel olur diyorum.

Benden 2 sene önce de ablam arkadaşının tavsiyesi üzerine Tuğrul beye burnunu yaptırmıştı.

Benim çevremden ve arkadaşlarımın arkadaşlarından Tuğrul Çelebi ye burun estetiği operasyonu olan çok var. Memnun olmayan kimseyi duymadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ilk başlarda kendisine ameliyat olmayı düşünüyordum. Buradaki bazı olumsuz yorumları görünce vazgeçmiştim. Sonrasında İsmet Çerçi'ye oldum. Ameliyat ağrısızdı, çabuk toparlandım. Ama burun sırtımda bazı ufak sıkıntılar kaldı. Siz şanslıymışsınız, ne güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:

bu mesaja asla itibar etmeyin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…