denizlide burun estetiği

calikusu2042

starry-eyed
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
54
5
96
Denizli
kızlar tekden de bu ayın 9 unda gökhan beye burnumu yaptırdım bugün 3. günüm hergün girip yazmayı düşünüyorum... gökhan bey ameliyat başarılı geçti dedi artist gibi oldun dedi:1: bakalım şu anda yaratık gibiyim yüzüm gözüm şiş dün birrazz ağrım vardı

geçmiş olsun canmmmm :) hayırlı uğurlu olsunnn.. resimlerini eklersen süper olur :) bizde görürüz artisliğini ;)))

bende denizlide yasıyorum ama doktor konusunda hiç bi fikrim yok..sonuç nasıl..eger memnun kaldıysan doktorunla gorusmek istiorum.bide fiat kaç cnm ...cewap beklıorum acill:))))...

dün pansumana gittim şişken bile baya beğendim burnumu ateli yine koydu perşembe inş.çıkarır ben de çok merak ediyorum nasıl olacak diye...fiyat 3000 tl arkadaşlar

şu anda hala alçı var burnumda ayrıca sakal bıyık birbbirine karıştı :D kendime bi geleyim şu burnumdaki zımbırtılardan kurtulayım koyacam gerçi nasıl koyuluyo onuda bilmiyorum ama koyucam :D gerçi önce estetiksiz halimi koymam gerekiyo dimi :D

tşk.ler kızlarr bugün benüm 15. günüm burnumun üst tarafında ödem oluştuğu için ( atel varken alerji olmuştum atelin altına bişiler sokup kaşımıştum yerinden oynamış ve o yüzden o taraf şiş kalmış ) dr. ödemin olduğu yere tekrar atel yaptı yarın gidicem inş. ödem iner ve artık burnuma bişiler takılmazzz ve foto eklerim :))

Back
X