ben henüz hamile değilim fakat artık bebek istiyoruz ve hangi doktora gideceğimi bilmiyorum çok ilgili ve her soruma sıkılmadan cevap verecek ve en önemlisi herşey bir yana konusunda uzman ve bilgili bir doktor arıyorum,arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.:sm_confused:
ben henüz hamile değilim fakat artık bebek istiyoruz ve hangi doktora gideceğimi bilmiyorum çok ilgili ve her soruma sıkılmadan cevap verecek ve en önemlisi herşey bir yana konusunda uzman ve bilgili bir doktor arıyorum,arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.:sm_confused:
ilk önce umarım hamile kalırsın.ben 25 haftalık hamileyim.ben erpada Ali Ulutürk'e gidiyorum çok memnunum şu an.güleryüzlü,ilgileiyor.başkalarından hakkında kötü birşey duymadım.şimdiden tbrklr:1hug:
çok teşekkür ederim ali beye bende gittim güleryüzlü iyi bir doktor fakat hastası çok ve hastanede olduğu için ilgilenmesi çok kısıtlı oluyo,bilemiyorum ne yapsam?
mrb canım.ben 18 haftalık hamileyim ve Mehmet ınceye gidiyorum,Denizli cerrahi hastanesinde ama ben özel muaynanesine gidiyorum ve çok memnunum.çok ilgili,güleryüzlü ve iyi bi dr. tavsiye ederim.
Yazdıklarını okuyunca inanamadım. Bu insanlar hipokrat yemini etmiyorlar mı? Şu maddiyatçılığa bak. Zaten benim kardeşimin kayınpederini de Pamukkale Ünv. de çalışan bir profesör mahvetti resmen. Hem maddi hem de manevi. Allahtan bu çiftin gerçek yüzünü hemen olayın başında görmüşsün. Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda mutlu haberi alırsın umarım.