Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmirde nerede yaptırdınızBen geçen sene özel sağlıkta Yunus beyde tedavi gördüm
Çok kalabalık öncelikle hastane
Her gittiğinizde bekleme oluyor randevu saatiniz geçiyor genelde
Yunus bey çok beyefendi bir insan ben kendisini sevmiştim o dönem
Ancak standart tüp bebek tedavisi uygulanıyor
Yumurta kalitesini sperm kalitesini artırmak adına ekstra hiç bir tedavi uygulanmadı bize
Tedavim pozitif le sonuçlandı ancak kalbi durdu bebeğimin
Bu yıl izmirde bir merkezde tedavi gördüm
Karşılaştırma yaparsam burası çok daha bilinçli ilerledi her aşamada
İnşallah nerede olursa olsun tedaviniz istediğiniz gibi olur
Psikoloji de çok önemli çünkü
Izmir de hsg çektirdim ve masraf cok oluyor başka şehirden izmire gelip gitmekBen geçen sene özel sağlıkta Yunus beyde tedavi gördüm
Çok kalabalık öncelikle hastane
Her gittiğinizde bekleme oluyor randevu saatiniz geçiyor genelde
Yunus bey çok beyefendi bir insan ben kendisini sevmiştim o dönem
Ancak standart tüp bebek tedavisi uygulanıyor
Yumurta kalitesini sperm kalitesini artırmak adına ekstra hiç bir tedavi uygulanmadı bize
Tedavim pozitif le sonuçlandı ancak kalbi durdu bebeğimin
Bu yıl izmirde bir merkezde tedavi gördüm
Karşılaştırma yaparsam burası çok daha bilinçli ilerledi her aşamada
İnşallah nerede olursa olsun tedaviniz istediğiniz gibi olur
Psikoloji de çok önemli çünkü
İrenbe de doktor ümit hanım da tedavi gördümİzmirde nerede yaptırdınız
Evet nasip değilmişIzmir de hsg çektirdim ve masraf cok oluyor başka şehirden izmire gelip gitmek
Eylül de gidicem doktora nasipse odak hastanesi emre beye gidiyorum ameliyat oldum lap+histereskopi şükür ıyi geçti bekleme surecindeyim olmassa aşılama vs tedavine gerektiriyorsa onu yapıcaz burdaki yaptırdığın nasip değilmiş
Ordaki tedaviden sonramı hamile kaldınız?Evet nasip değilmiş
Hayırlısı hakkımızda
Tutmamasindaki etken nedir acaba eşinizde problem varmıydı?Ben de yunus beye gidiyorum. İlk tüp denemek istiyorum. 1 aşılama tuttu olmadı 2.aşılama hiç tutmadı .bakalım artık. Irenbe de sizin tuttu mu?
Tutmamasindaki etken nedir acaba eşinizde problem varmıydı?
Anladım hayırlısı olsun hakkında sende problem var mıydı hsg flan cektirmismiydinEşinde sorun yok Sperm sayisida iyydi
Evet yunus beyden sonra 9 ay kadar ara verdik bebeği kaybedince.Ordaki tedaviden sonramı hamile kaldınız?
Hayırlı olsun bebeginizAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet yunus beyden sonra 9 ay kadar ara verdik bebeği kaybedince.
Sonra irenbeye başladım
3 ay antioksidan tedavisinden sonra tüp bebekle şimdi yine hamileyim çok şükür
Allah bekleyen herkese nasip etsin
Amin inşallah, çok teşekkürlerHayırlı olsun bebeginizAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aşılama mi tüp bebek mi sonuç verdi ?Antioksidan tedavisi nedir?benimde bebeğim oldu de yunus beyle tedavi sonucu
Ilk aşılama tuttu sonra öldü. .2.hiç tutmadi .benim bir tüpü m tıkalı. ..şimdi de tupe başlamak istiyorum..Ama kararsızım. .acaba paü de onerebileceginiz doktor var mı. ?Tüp bebek için. ..Aşılama mi tüp bebek mi sonuç verdi ?
Antioksidanlar hücre yenileyici takviyeler aslında tam olarak ilaç bile değil yani. Yaşlanmanın getirdiği etkileri ortadan kaldırmaya yarıyor.Antioksidan tedavisi nedir?benimde bebeğim oldu de yunus beyle tedavi sonucu
Paude önerebileceğim doktor yok çünkü oraya bende gttim bayan doktora ilgi alaka sıfır tersleyici konuşmalar begenmedim odakta emre beye gidiyorumIlk aşılama tuttu sonra öldü. .2.hiç tutmadi .benim bir tüpü m tıkalı. ..şimdi de tupe başlamak istiyorum..Ama kararsızım. .acaba paü de onerebileceginiz doktor var mı. ?Tüp bebek için. ..