Denizlide tüp bebek yaptıran varmı ?

Ben ilk tedaviye fazla araştırmadan başladım ne yazık ki sonu da hüsran oldu
Tedaviye başlamadan üniversitelerin genetik bölümünde test yaptırın muhakkak pıhtılaşma var mı genetik problem var mı diye elinizde bu testler muhakkak olsun
Yapabileceğiniz her türlü araştırmayı yapın öyle başlayın
merhaba bu genetik testleri paüde mi yaptrdınız? hangi bölüme başvudrdunuz acaba?

İnşallah bir olumsuz daha olmasın ve gerek kalmasın hiç birine
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar bağışlasın
Cnm öncelikle hamilesin hayırlı olsun..tedavini nerde oldun.sanırım en son te muzdarip Pau de tedavi olcak yazmissin. Hemen bu kadar kısa sürede Pau de tuttu mu yani

Paude cihan kabukcu sorumlu dr.o ilgileniyor genelde herseyle sansini dene bi cnm memnun kalacagini dusunuyorum evet tup bebek cnm orda ilk denememde tuttu
Canım meraba bende cihan hocaya başladım uzun protekol uygulanıyor ikizlerin mi olcak inşallah bizde güzel sonuçlar alırız.

Kızlar moral olur belki bende denizlideyim tek şart var stres olmayın dr unuza güvenmiyorsanız devam etmeyin dr hasta uyumu şart

Bende denizlideyim arif saylan a gidiyorum işlemlerin yumurta toplama ve transfer istanbulda yapılıyor. ARIF bey çok güven veriyor çok sağlamci riskleri almıyor suan rahim kalinligini takip ediyoruz. Aret kamar ist tüp bebek merkezinde 2 adet dondurulmuş 3.gun embyosu var. Bakalım Allahın izniyle isteyen herkese hayırlısı ise sağlıkla sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Tutarsa yazarim size .. Bu arada benim ilk denemem yas 40 üstü...

Sebepsiz inferite butun doktorlar cocugunuz olur diyor bir akil verin kromozon butun testler normal.. sadece biraz t rahim goruntusu var.nerden baslasam yaşimda buyuk özel saglik mi üniversite mi hic asilama tup bebek yaptirmadim doktor tavsiye edecek olan var mi?daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum.

Bende denizlideyim arif saylan a gidiyorum işlemlerin yumurta toplama ve transfer istanbulda yapılıyor. ARIF bey çok güven veriyor çok sağlamci riskleri almıyor suan rahim kalinligini takip ediyoruz. Aret kamar ist tüp bebek merkezinde 2 adet dondurulmuş 3.gun embyosu var. Bakalım Allahın izniyle isteyen herkese hayırlısı ise sağlıkla sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Tutarsa yazarim size .. Bu arada benim ilk denemem yas 40 üstü...
Merhaba
Süreciniz ne durumda merkezden memnun musunuz
Sebepsiz inferite butun doktorlar cocugunuz olur diyor bir akil verin kromozon butun testler normal.. sadece biraz t rahim goruntusu var.nerden baslasam yaşimda buyuk özel saglik mi üniversite mi hic asilama tup bebek yaptirmadim doktor tavsiye edecek olan var mi?daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum.
Merhaba
Bence şansızını denizlide denemeyin derim. İstanbul İzmir Antalya daha güçlü Bi yerlerde deneyin

Öyle büyük bir miyomum vardı ki rahmimi kaybedebilirdim şükür dr uma güvendim inandım sonrası tüp bebek denedik yasım 40 şükür kuzum yanımda dr prf erkan alataş izmirde yapildi transferim 2 tane 5 gün dondurulmuş embriyolarım var
illaki ona git demem dr uyumun ona güvenmen çok önemli nereye gidersen git içine sinmiyorsa başlama git bikac dr la görüş araştır hemen başla denizlide iyi dr lar var

Back
X