denizliden hamileler

normal doğummu sezeryanmı

• normal

OY: 20 62,5%
  • sezeryan

OY: 12 37,5%

• Ankete Katılan
    32

nihal222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2007
11
0
86
Denizli
bende hamileyim ve denizliden olupta hamile olanlarla tanışmak istiyorum şuan 23 hafta 2 günlük hamileyim

inşallah arkadaşım en önemli aylardasın sen kendine daha iyi bak olurmu
mesajın beni çok sevindirdi umarım tekrar yazarsın

teşekkür ederim arkadaşım umarım herşey yolunda gider dikkat etmeye çalışıyorum kendime sana bir şey sorabilirmiyim doktorun kim, ben doktor seçmekte çok zorlanıyorum bir türlü karar veremedim.

prof mehmet emin soysal şuanki doktorum ve çok memnunum ben daha önce iki bebek kaybettim denizlinin en ünlülerine gittim ama bu doktorumdan çok memnunum diğerleriyle aralarında dağlar kadar fark var biraz pahalı ayda 150 ytl alıyor oda prof olmasından kaynaklanıyor ama değer msn varsa daha sık konuşmak isterim kendine ve bebeğine çok iyi

Merhaba, bahsettiğin hekim üniversitede galiba. Bencede daha sık görüşsek iyi olur. Msn ye eklersen sevinirim XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Sende kendine ve bebişine iyi bak.

merhaba kızlar bende denizlideki hamilelerin arasında olmayı çook isterdim fakat mayısta 8 haftalık bebeğimi düşürdüm unutamıyorum....yeniden hamile kalmayı sabırsızlıkla bekliyorum
bana dua edin arkadaşlar
hamilelerin duası kabul olurmuş
öptüm hepinizi
bebişlerinize iyi bakın.........

merhaba kızlar bende denizlideki hamilelerin arasında olmayı çook isterdim fakat mayısta 8 haftalık bebeğimi düşürdüm unutamıyorum....yeniden hamile kalmayı sabırsızlıkla bekliyorum
bana dua edin arkadaşlar
hamilelerin duası kabul olurmuş
öptüm hepinizi
bebişlerinize iyi bakın.........

geçiş olsun cnm allah tekrar sağlıklı sıhatli bir bebek nasip etsin sana

arkadaşlar buluşup tanışmak isteyenler varmı?varsa bir görüşme ayarlayalım.

merhaba arkadaşım denizlidendi değilmi daha önceki mesajına anca cevap yazabildim kusura bakma görüşmek dileğiyle

meraba ben 3 aylık hamıleyım doktorumdan memnun degılım cok soguk bır bayan napmalıyım bana yardım edın

meraba arkadaslar ben 3 aylık hamıleyım denızlıye yakın bır yerde oturuyorum doktorum denızlıden ama memnun degılım cok soguk bır bayan sız doktorunuzdan memnunmusunuz yardımcı alurmusunuz

:nazar:meraba arkadaslar ben 3 aylık hamıleyım denızlıye yakın bır yerde oturuyorum doktorum denızlıden ama memnun degılım cok soguk bır bayan sız doktorunuzdan memnunmusunuz yardımcı alurmusunuz

bendej 7 haftalık hamileyim.2.gebeliğim.bide 4 yaşında dünya tatlısı kızım var.denizlide memurum.burayı çok sevdim

bende buraya geleli 1 yıl oldfu ve kadn doğum dr.u tanımıyorum.ruhsal yanımada hitap eden tam anlamıyla ilgilenen bi dr. tavsiye edebilirmisiniz.lütfen.

bende buraya geleli 1 yıl oldfu ve kadn doğum dr.u tanımıyorum.ruhsal yanımada hitap eden tam anlamıyla ilgilenen bi dr. tavsiye edebilirmisiniz.lütfen.

dr unun adı ne ben den,izlideki dr larla nerdeyse akraba oldum tavsiye ediyim sana bikaç kişi

Arkadaşlar özel Sağlik La Anlaşmali Kendi özel Muayenehanesinde çalişan Kadin Doğumcu Nuray Aydini Taniyormusunuz.nasil Bi Dr.bi Fikriniz Varmi?

Canin Cevp Ve Ilgin Için Tşk Ler.odak Tipta Murat Karayele Gittim Ama Orasi Küçük Bir Tip Maerkezi Olduğu Için Daha Teşekküllü Bi özel Hast.gitmek Isterm.ama Kadn Doğum Dr.lari Hakkinda Hç Bir Fikrim Yok.suratsizz Bi Dr Istemiyorum.

Back
X