Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk bebeğimi izmirde doğurdum. denizliye yeni geldim hamileyim. burada rıdvan erdemire gidecem. pek kimseyi tanımıyom ama bir kaç kişiden adını duydum iyi diyolar bir de ben izmirde epidural ile doğurmuştum burda anestezi uzmanlarını hiç tanımıyom epidural için tavsiye edeceğiniz biri var mı?
Merhaba canım ben hamile değilim ama kuzenim epidural doğumu er-pa hastanesinde yaptı oranın anestezistinin iyi olduğunu biliyorum çünkü eşim sağlık sektöründe çalışıyor.Adını hatırlamıyorum ama başhekim yardımcısıydı sanırım.Zaten rıdvan beye gidersen epidurlinde orda olur bence iyi bir seçim.
merhaba,
canım yaaa, sana bişey sorabilir miyim?
Eşim sağlık sektöründe demişsin, ben Odak tıp merkezi, Murat Karayel'e gidiyorum, hastane ve doktor nasıl, bilgisi varmı eşinin bi sorar mısın??
şimdiden teşekkürler... a.s.
uzun saçlı dedikleri doktor bu başhekim yardımcısı olan mı, hiç kendisi epidural olan varmı valla bana yardımcı olursanız sevinirim :)
Merhaba arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim :)
odak tıp Murat beye gidiyorum..ikili taramaya geldim artık..heyecanlıyım..Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin..Denizlideki hamilelerle tanışmak isterim..
ben 26 yaşındayım.ilk gebeliğim 4 yıllık evliyim ve çalışıyorum :):)![]()