densiz adam

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
Erkek arkadaşım bana herşey i götnden anlıyorsun dedi ben bu duruma çok bozuldm bana ilk saygıszlığı saygı benim için çok önemli bugün onu diyen yarın neler der sinir oldum

Sadece sinir olmakla yetinecekmisin. İlerinin sinyallerini vermişş

Totonla anlıyorsun deseydi, olabilirdi. Bende söylerim arada nişanlıma

Ama bu şekilde hoş olmamış, güzelce uyar, tekrarlamasın.

Son zamanlarda ağzı bozuldu siktr et falan demeye başladı ergen gibi argo laflar bide 32 yaşında.uyardım ama ne var bunda diyor

Hoş değil. Aradaki saygı kalkanının kalkmaması gerekir. Sorunlar ard arda gelir çünkü.
Uyarin, tekrarlarsa sizde bir argoyla ağzının payını verirsiniz geregini yaparsınız artikin

kıro...denilir böylesine..insan biraz kadına karşı saygılı olur..kadına saygısı olmayan ne sevgili olur nede eş..

Ben olsam adam beni kendine yakın görüyor diye sevinirdim herhalde zira ben de sadece çok samimi olduğum kişilerin yanında argo konuşurum, kendimi kasmam hiç.
Ama siz bundan rahatsızlık duyduysanız güzel bir dille anlatın. Umursuyorsa bir daha yapmaz

densiz adam diye başlık görünce 3. bir şahısdan bahsettiğinizi sandım meger erkek arkadaşınızmış ayrıldınız galiba.

Onun karekteri öyle değişmez artık sende ruhsuz ve mutsuz etrafta dolaşırsın aşk uğruna onu mu yoksa kendini mi , daha çok seviyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…