densizligin bu kadari .!!!

beypazari

Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.813
355
43
Oncelikle hayirli aksamlar..
kizlar yakinlarda mewlut yaptim onceden ayarlanmisti komsular arkadaslar akrabalar vesaire toplandik .. Yalniz kuran baslayacak iki kisiyi bekliyoruz ariyorum bitanesini (Bu arada ikiside Yakin akraba )
acmiyo yine ariyorum acmiyo oburunu ariyorum mesgule atiyo neyse biz mewlutumuzu yaptik yemekler yendi vesaire birinci akrabam geldi .5dakka sonra oburu geldi bunlar geldi AMA AAA sendemi yeni geldin falan olaylari kendi aralarinda Ben bisii demedim NE diyimm neyse bi bit yenigi var AMA yine soyluyorum yuz yuze gorustugum Yakin akraba
aradan zaman geciyo bi ogreniyorum bunlar planli sabahdan temizlige gidiyolar bana geldiklerinde saat 4 idii vallaa isim vardi vallaa diye diye laf anlatilar bide ogunn ...
Benim de Buna cooook canimm sikildi soyleki gidiyosun temizlige gitt ekmek Kapin,sonuctaa eeee mubarek NE yalan soyluyonn geriiize...uyuz desemm bana aciklmaa yapsan Ben yokmu dicemm aciklma yapsann adami NE yerine koyuyon SEN yalan Bu yatsiya kadar derler arkadass

simdi Benim sorunm kizlar bunlara ogrendigimi soyleyimmmi yoksa hicc kale almayimmi ?? Dunden berii uyuyamiyrum
akill verin bana ...... (hatali yazdimm isee affola)

Kusura bakmayin Bu arada Alinti yapamiyorum
yaa oylemi dersiniz cookk bozuldumm ama.

Insanlara yaptıkları hatanın söyledikleri yalanin vs farkında değilmiş gibi bilmiyormuş gibi davrandiginizda sizi aptal yerine koyuyorlar ve bir daha ki sefere yine bişey yapılacağı zaman salak muamelesi yapıyorlar. Yani bu nasılsa biseyden anlamıyor yine yalan söyleriz tarzı düşünce içine giriyorlar. O yüzden bildiğinizi söylemeli yada belli etmelisiniz ki aptal olmadığınızı sadece alttan aldığınızı bilsinler bir daha buna göre davransinlar

Yanii cook haklisiniz aslinda AMA cok Yakin olmamiza ragmen umursadigimi dusunsunler istemiyorum ess gecmek istiyorumm Bu sferde dediginiz gibi iyi niyeti suistimallerr giriyor dewreye...,

Benim icin degerli olduklarini dusunsunler istemiyorummnmm AMA salah yerine konulmak da istemiyorum bi yonden.. Haksizmiyimm ??
zaten soylersemde sakayla karisik lafii vurupp onemsemedigimi belietip siyrilmak istiyorumm

Herkezz biliyolar bi tanesii oyle kazaniyoi ekmegini oyle diyimm yani

Söyleseniz ne geçecek elinize? Kendilerine göre bir sebepleri var ki söylememişler,bence uzatılacak bir mevzu değil,bir şey söylemeyin.

Ben olsam tutamaz soylerim.Kendime dert edecegime onlara dert olsun diye dusunurum.Konus bence bida yalan soylemeye cesaretleri olmaz.

ayy bu dert mi şimdii bi de uyuyamamıssın yazık ayol gözlerine önerim şu git bi güzel uyu

Hayir yalan soyleyip yemin etmeleri Benim,sinirimi bozan cok anlayissis bi,insan degilim olsunn der gecerdim aciklma yapildsa isi..

iyi ama ben salak yerine koyuldugunuz yada iyi niyetinizin suistimal edildigi bir olay göremedim bu durumda.
Mevlüt okutmuşsunuz biraz geç gelmişler,
İşim vardı diye geçiştirmişler.
Sonuçta ugramışlar bi şekilde. Bu kadar neye kızdınız gercekten anlayamadım.
Yada okudugumu idrak edemiyorum şuan da :)

Ayyy istee uzuldugumm nokdada oo yaa Bu kadar takiyroumnn kendime kiziyorum ortda birsey yokk AMA soz geciremiyorumm kendimeee......

Bir de şunu anlamadım,dünden beri uyuyamıyorum demişsiniz ama ortada ne var bu kadar? Sanki çok önemli bir mevzu mu bu? Mevlüde geç gelmişler,temizliğe gittiklerini söylemek istemediler demek ki,kendilerince o şekilde davranma kararı aldılar.Niye bunu bu kadar büyütüyorsunuz anlamadım ben.

Iyi AMA ortak,sekilde yalan soyleyerek yeminler ederek iceri giriyolar yuzyuze gorustugum icini disini bildigim akrabaa

dogruyu soylesee daha iyi olurdu diye dusunuyorum haksizmiyimmkii

Iyi AMA ortak,sekilde yalan soyleyerek yeminler ederek iceri giriyolar yuzyuze gorustugum icini disini bildigim akrabaa

dogruyu soylesee daha iyi olurdu diye dusunuyorum haksizmiyimmkii
Yalan yere yemin ediyorlarsa kendi günahları size ne bundan? Vardır kendilerince bir düşündükleri o şekilde davranmışlar o yüzden.Belki temizliğe gittiklerini söylemek istemediler.Durup dururken dert mi aranıyorsunuz kendinize yahu?

Yani gecictirme icin Benim cok,sik gorusmedigim insanlar olsa neysee hergun beni ararlar yuzyuze gorusmeleer,kimden,NE,sakliyonn bana kisa aciklama yapsa kimse bilmesin falan deseler kii temizlik yaparakk Para kazaniyolarr

ben üzerinde durmazdım, neticede ekmek parası keyfi değil.
belki de kırmamak için söyleyemediler ya da sadece söyleyemediler.
işin içinde ev geçindirmek olunca olumsuz düşünmemek lazım.

Yahuuu kardesimm niyee temizligee gittigini soylemek istemedim bununla kazaniyo,parasini anlamdigim Neden bana yalan soyluyorsuunn kandiriyosun kimse bilmesin istiyosanda kii oylebi,durum yokk bana kisaaca soyle oyle degilmii yaaa

Gecte olsa hatrinizi kirmayip gelmisler.
Tamam su sebeple biraz gec kalacagim siz beni beklemeyin diyebilirlerdi ama dememisler. Olmusla ölmüse care yok sonucta. Uykusuz kalacak kadar agir bir durum degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…