ayy bu dert mi şimdii bi de uyuyamamıssın yazık ayol gözlerine önerim şu git bi güzel uyuOncelikle hayirli aksamlar..
kizlar yakinlarda mewlut yaptim onceden ayarlanmisti komsular arkadaslar akrabalar vesaire toplandik .. Yalniz kuran baslayacak iki kisiyi bekliyoruz ariyorum bitanesini (Bu arada ikiside Yakin akraba )
acmiyo yine ariyorum acmiyo oburunu ariyorum mesgule atiyo neyse biz mewlutumuzu yaptik yemekler yendi vesaire birinci akrabam geldi .5dakka sonra oburu geldi bunlar geldi AMA AAA sendemi yeni geldin falan olaylari kendi aralarinda Ben bisii demedim NE diyimm neyse bi bit yenigi var AMA yine soyluyorum yuz yuze gorustugum Yakin akraba
aradan zaman geciyo bi ogreniyorum bunlar planli sabahdan temizlige gidiyolar bana geldiklerinde saat 4 idii vallaa isim vardi vallaa diye diye laf anlatilar bide ogunn ...
Benim de Buna cooook canimm sikildi soyleki gidiyosun temizlige gitt ekmek Kapin,sonuctaa eeee mubarek NE yalan soyluyonn geriiize...uyuz desemm bana aciklmaa yapsan Ben yokmu dicemm aciklma yapsann adami NE yerine koyuyon SEN yalan Bu yatsiya kadar derler arkadass
simdi Benim sorunm kizlar bunlara ogrendigimi soyleyimmmi yoksa hicc kale almayimmi ?? Dunden berii uyuyamiyrum
akill verin bana ...... (hatali yazdimm isee affola)
Yalan yere yemin ediyorlarsa kendi günahları size ne bundan? Vardır kendilerince bir düşündükleri o şekilde davranmışlar o yüzden.Belki temizliğe gittiklerini söylemek istemediler.Durup dururken dert mi aranıyorsunuz kendinize yahu?Iyi AMA ortak,sekilde yalan soyleyerek yeminler ederek iceri giriyolar yuzyuze gorustugum icini disini bildigim akrabaa
dogruyu soylesee daha iyi olurdu diye dusunuyorum haksizmiyimmkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?