Densizlik mi çözemedim

etipuff_

Valla bak benim kemiklerim iri:)
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
127
39
38
Merhaba hanımlar,
Benim 9 aylık bir oğlum var. Doğduktan sonraki ilk 5 ay iflahımı kuruttu. Gece, gündüz, sabah, akşam demez sürekli ağlardı. Hatta birgün saydım tam 2 saat 40 dakika durmaksızın ağlamıştı:) Bir derdi de yoktu, doktorumuz yaramazlığından ağlıyor demişti. Neyse, benden 2 ay sonra doğum yapan komşumuzun kızı da maşşallah pek bir sakinmiş. Ayrı şehirlerdeyiz, yazışırız arada. Ama böyle nasıl desem, ben dert yanarken o hep ''aaaaa benim kızım hiç öyle değil, hııııı seninki emmeyi de bıraktı orda olsam ben emzirirdim onu'' diye saçma sapan hava yapar gibi konuşurdu. (Doyasıya emziremedim hep içimde yaradır, yarama tuz basıyor bile bile sanki) En son geçen gün aşılarda ağladı mı çok dedim '' ay hiç sesi çıkmıyo aşı yapılırken''dedi. Nasıl yani 3 aşı üstüste vuruluyor ve çocuk gıkını çıkarmıyor. Ya bu hatun bana hava yapmak için şişiriyor çocuğunu yada gerçekten acı hissetmiyor Allah korusun birçok hastalığın belirtisi. Kaç yaşında insanım asla kıskançlıktan değil, benim de oğlum sakinleşti. Zaten her çocuğun farklı karakteri vardır, Allah gönlüne göre versin herkesin ama çok sinir bozucu bir tavrı var her defasında. Var mı sizin de etrafınızda böyle densiz insanlar? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum söylediklerini?

Merhaba hanımlar,
Benim 9 aylık bir oğlum var. Doğduktan sonraki ilk 5 ay iflahımı kuruttu. Gece, gündüz, sabah, akşam demez sürekli ağlardı. Hatta birgün saydım tam 2 saat 40 dakika durmaksızın ağlamıştı:) Bir derdi de yoktu, doktorumuz yaramazlığından ağlıyor demişti. Neyse, benden 2 ay sonra doğum yapan komşumuzun kızı da maşşallah pek bir sakinmiş. Ayrı şehirlerdeyiz, yazışırız arada. Ama böyle nasıl desem, ben dert yanarken o hep ''aaaaa benim kızım hiç öyle değil, hııııı seninki emmeyi de bıraktı orda olsam ben emzirirdim onu'' diye saçma sapan hava yapar gibi konuşurdu. (Doyasıya emziremedim hep içimde yaradır, yarama tuz basıyor bile bile sanki) En son geçen gün aşılarda ağladı mı çok dedim '' ay hiç sesi çıkmıyo aşı yapılırken''dedi. Nasıl yani 3 aşı üstüste vuruluyor ve çocuk gıkını çıkarmıyor. Ya bu hatun bana hava yapmak için şişiriyor çocuğunu yada gerçekten acı hissetmiyor Allah korusun birçok hastalığın belirtisi. Kaç yaşında insanım asla kıskançlıktan değil, benim de oğlum sakinleşti. Zaten her çocuğun farklı karakteri vardır, Allah gönlüne göre versin herkesin ama çok sinir bozucu bir tavrı var her defasında. Var mı sizin de etrafınızda böyle densiz insanlar? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum söylediklerini?

diğer yazdıklarınıza yorum yapamayacağım
fakat bir kadının diğer kadına (HAKLI OLSA BİLE) "hııııı seninki emmeyi de bıraktı orda olsam ben emzirirdim onu" demesini anlayamam.
densizlik değil, densizlik ötesi!!!

Aglamayan cocuk olurmu allasen sacmalamis sizde dert yanmayin bu kadina belli hava atiyo

Zaten huylanmaya başlayınca iyice mesafemi koydum, eskisi gibi görüşmüyorum. Aramızda 7 yaş var, cahilliğine vereyim dicem, diyemiyorum:)

Buda bir şey mi? evde çocuğunun yüzüne bakmayıp sırf çocuğu olmuyor diye karşısına geçip çocuğunu bağrına basanlar gördüm ben
Ay yazıklar olsun böyle vicdana...inadına bam teline vurmak... Nası bu kadar kötü kalpli olabilir ki bir anne?

2 yıl hastanede çalıştım çocukları çok sevdiğim için hep kaçıp çocuk doktoruna asistanlık yapardım daha aşı olurken alamayan görmedim. Hatta doktoru görür görmez ağlayan gördüm. Onun ki ağlamıyorsa iyimiş.
Lakin diğer konuya gelirsek bu kişi dost arkadaş gibi sıfatlara layık değil. Yaptığı şey densizliğin ötesinde bir şey. Bence bu kişi ile çocuğunuz hakkında konuşmayın. Ben olsam tutamazdım kendimi siz gene iyi susmuşsunuz. Ben olsam konuşmam bir daha çok ayıp ya. Vicdansiz..

En nefret ettiğim şey cocuklarin kıyaslanması benim bulunduğum yerde de var oğlum da çok çektim 2. Ye hamile kalmadan araştırdım kimse değilmiş Ohh dedim bi yakın akraba da hamilymis meğer herkesten saklamis kizimla aralarinda 1 hafta var sürekli yaristiriyorlar yok o iriymis benimki oyuncak bebek kaliyomus yanında vs vs sinir oluyorum yani bıraksinlar bu işleri.. yaw he he diyip geçiyorum valla sen de öyle yap :)

Ay yazıklar olsun böyle vicdana...inadına bam teline vurmak... Nası bu kadar kötü kalpli olabilir ki bir anne?
Valla oluyolar ben de şaşıyorum. ;Üstelik yıllarca her türlü yolu ve tedaviyi denediklerini ve inanılmaz derecede çocuk sevdiklerini bile bile gözümün önünde gerçekleşti bu olay. Üstelik gerçektende evinde çocuğunun yüzüne bakmaz azarlar vs sürekli. Ama o komşumuzun karşısına geçip böyle yapardı :KK43: Neyseki o komşumuz şimdi evlat edindi, bebekti henüz evlat edindiklerinde ve onun evlatlık olduğunu ilk söyleyen de çocuğa yine o canı kadındı :KK43:

Valla oluyolar ben de şaşıyorum. ;Üstelik yıllarca her türlü yolu ve tedaviyi denediklerini ve inanılmaz derecede çocuk sevdiklerini bile bile gözümün önünde gerçekleşti bu olay. Üstelik gerçektende evinde çocuğunun yüzüne bakmaz azarlar vs sürekli. Ama o komşumuzun karşısına geçip böyle yapardı :KK43: Neyseki o komşumuz şimdi evlat edindi, bebekti henüz evlat edindiklerinde ve onun evlatlık olduğunu ilk söyleyen de çocuğa yine o canı kadındı :KK43:

ben böyle insanları tabir edecek kelime bulamıyorum:KK62:
siz bulabiliyor musunuz?

Merhaba hanımlar,
Arkadaşınız biraz atmış bence. Biz bile kaç yaşında insanlarız, utanmasak kan verirken ağlayacağız, küçücük çocuk mu ağlayamayacak? Ben görüyorum hastanede hiç ağlamayan yok. Hastaneyi ayağa kaldırıyorlar. Bence arkadaşınız sizle itiiyor gibi. Kıskanıyor olabilir. Herkesin çevresinde var böyle insanlardan. :) Hepsi de beni buluyo nedense :) Boşver

Bu nasıl bir vicdansizlik nasil bir insan diyemiycem.Söyleyince ödül mü verecekler ne kendini bilmez insanlar var yaziklar olsun o kişiye :KK57::63:

Sen nasil cocygunla ilgili konusmktan keyf alyrsan o da keyf aliyor bellki yani oda anlatmk istyr.bde her cocuk bir dgl bnm kizim asilrda ihh derdi tamm aglmzdi smdi 7 aylik oglum varcyeri gogu inletyo asuda.kizim hep uyurdu 19 ay emzrdm hic aglmzdida.ama oglum ne emyr nede aglmsi btyr hic yanlis anlma arkdsini canim

Bu nasıl bir vicdansizlik nasil bir insan diyemiycem.Söyleyince ödül mü verecekler ne kendini bilmez insanlar var yaziklar olsun o kişiye :KK57::63:
Üstelik öyle bir zamanda söylediki tam pedagogdan ne zaman söylenmeli vs diye diye görüşmeler yapılırken zart diye çocuğa söylemiş. Çocuk evden kaçtı zor bulduk ve bir süre hiç konuşmadı. Sonra söyledi o manyak kadının ona öyle söylediğini :KK43: Çocuk şimdi liseye gidiyor ama inan benim bile hafızama kazınmış o zaman yaşananlar. anlamıyorum ben bu insanların içindeki kötülüğü. Ben evli değilim iki tane yeğenim var ve onlara çok düşkünüm ama asla o komşumuzun yanında ilgilenmezdim yeğenlerimle hatta onlar ilgilenirlerdi bir nevi evlat özlemi giderirlerdi o zamanlar henüz evlat edinmemişlerdi kendi çocuklarını. Ama o kadın tam bi manyaktı unutamadım yani :KK43:

Çocuklarla sidik yaristiriyorlar ya nefret ediyorum. Bana da çok yaparlar. 2 kızım var. Küçük 14 aylık 9 aydır gece uykusu nedir unuttum. Birine söylediğim zaman ayy benim ki uyuuuurrr.
Büyük kızım yemek yemez,ay valla benim ki yer. Naapayim bacım uyursa uyur yerse yer. Bananeee diyesim geliyor hatta bir gün dicem de hadi hayırlısı.
Küçük kızım 2.200 gr doğdu premature iste ne diye gunünde doğan cocukla kiyaslarlar anlamam.
Hastanede kadının biri ayını sordu söyledim ayyyy ne kadar küçük oyuncak gibi dedi.
He evet sizin ki azman gibi de ne oldu deyiverdim :)
Aşıda aglamayani da ilk defa duydum hep diyorum benim kızların kodu bozuk, aşılarda ortalığı ayağa kaldırıyorlar :)
Ortalık densiz dolu arkadasım. Duymicaz gormicez. Baska yolu yok

Üstelik öyle bir zamanda söylediki tam pedagogdan ne zaman söylenmeli vs diye diye görüşmeler yapılırken zart diye çocuğa söylemiş. Çocuk evden kaçtı zor bulduk ve bir süre hiç konuşmadı. Sonra söyledi o manyak kadının ona öyle söylediğini :KK43: Çocuk şimdi liseye gidiyor ama inan benim bile hafızama kazınmış o zaman yaşananlar. anlamıyorum ben bu insanların içindeki kötülüğü. Ben evli değilim iki tane yeğenim var ve onlara çok düşkünüm ama asla o komşumuzun yanında ilgilenmezdim yeğenlerimle hatta onlar ilgilenirlerdi bir nevi evlat özlemi giderirlerdi o zamanlar henüz evlat edinmemişlerdi kendi çocuklarını. Ama o kadın tam bi manyaktı unutamadım yani :KK43:
Evet hemde ne manyakmis sana neki milletin cocugundan seni beni ne ilgilendirir yazik olmuş çocuğa. Aile ne yaptı bişey demedimi kadina niye böyle dengesizlik yaptin diye o_O

X