deowell göğüs büyütücü bant kullananların gorüşleri buraya

ben geldim gene yorumlara bakıyorum ya bende hafif bi dolgunluk var gibi geldi akşam ama öyle br büyüme yok gözle görülür sadece ele hafif dolgun gelioo öle süper göğüs olmadı yani 1 kutunun bitmesine 3 bandım kaldı:( inşş işe yarar yaramazsa çemen otu yağına başlıycam bende:( of off

ya sımdı okuyunca morelım bozuldu ben yanında küç ve çörek otuda kullanıyorum bırsseylerde olursa zaten bandın sayesınde olmaz ya masajla destekte var küç yiyorum yanında bakalım ben yazarım burdan 15 gune kadar bırde canım tabı bırden buyume z aman ben yorumlardan bırını okumustum bayanın bırıde yazmıstıkı 3 kutu sıparıs vermıs 2.kutunun yarısında baslamıs buyume belkı vucuttan kaynaklanıyo buyusunde 6 kutuda alırız

canım umudunuzu kırmak istemedim ama benim bu işe çok moralim bozuldu ikinci kutuyu bende kullanıcam tabiki nede olsa almış bulundum ama inancım ilk baştaki gibi değil bu küç dediğiniz şey dolgunluk veriormuş heralde büyütmüyormuş bende burda biyerde okudum sadece gerçekçi olmaya çalışıyorum üzmek istemem.

ben geldim gene yorumlara bakıyorum ya bende hafif bi dolgunluk var gibi geldi akşam ama öyle br büyüme yok gözle görülür sadece ele hafif dolgun gelioo öle süper göğüs olmadı yani 1 kutunun bitmesine 3 bandım kaldı:( inşş işe yarar yaramazsa çemen otu yağına başlıycam bende:( of off

bende öyle bir dolgunluk hissetmiştim tamam oluyor derken zaman geçmesine rağmen farkı göremedim anladımki banta olan inancımla psikolojik olarak öyle görmek istemişim ya kızlar moralınızı bozmak ıstemıyorum ama isyanlardayım ooff off

valla arkadaslar dolgunluk dedıgınız sey bendede var ama arkadasında dedıgı gıbı psikolojıkte olabılır ne bılımya valla pişman oldum aldıgıma

arkadaşlar ben deowell in müşteri temsilcisiyle görüştüm bir aydır bu bantları kullanıyorum ama milimetrik bi büyüme bile yok dedim sitenizde 30 45 gün sürede farkı göreceksiniz diye belirtmişsiniz ben neden bu farkı göremiyorum dedim bana ne desin;acaba hormonlarınız yetersiz mi çalışıo dedi başka da bir açıklama yapmadı.sizcede saçma bir soru değilmi ?hormonlarım yeterli çalışsaydı göğüs ölçülerim yeterli olurdu ve bu bantlardan medet ummazdım zaten.bu kadar abuk bir soru soran temsilciyle daha fazla ne konuşulabilirki.baksanıza sonuç alamayınca verecek bir cevapları bile yok.

arkadaşlar dikkatimi çeken bir konu daha var bu deowell in sitesinde bantları kullanan müşterilerin yorumlarına yer vermişler.bantlar hakkında yapılan yorumların hepsi olumlu.bende yorum yapmak istedim fakat dışarıdan yorum yapma seçeneği yok.dolayısıyla yorum yapamadım.bu olumlu yorum yapanlarada inanamıyorum onlarda işe yaradıda bende işe yaramadı bende bir gariplik var o zaman.insanı kendinden şüphe ettirıorlar ya.yok artık.....

kızlar benimde 1 kutum bitmek üzere,ama zaten 3 kutu olumlu sunuç veriyor dediler,3 kutuyu bitirip hiç faydasinı görmeyen varmı,ona göre 2.kutunun siparişini versemmi vermesemmi diye düşünüyorum,3 kutuyuda kullanan varsa sonuçları yaszın lütfennn

arkadaşlar ben deowell in müşteri temsilcisiyle görüştüm bir aydır bu bantları kullanıyorum ama milimetrik bi büyüme bile yok dedim sitenizde 30 45 gün sürede farkı göreceksiniz diye belirtmişsiniz ben neden bu farkı göremiyorum dedim bana ne desin;acaba hormonlarınız yetersiz mi çalışıo dedi başka da bir açıklama yapmadı.sizcede saçma bir soru değilmi ?hormonlarım yeterli çalışsaydı göğüs ölçülerim yeterli olurdu ve bu bantlardan medet ummazdım zaten.bu kadar abuk bir soru soran temsilciyle daha fazla ne konuşulabilirki.baksanıza sonuç alamayınca verecek bir cevapları bile yok.

arkadasım hormonla alakalı degıl ya adet duzensızlıgı varmı sende varsa hormondan dolayıdır burdan anlarsın benım adetım duzenlıu ama goguslerım yok yanı hormona baglamamak gerekıyo ve ayrıca bende sıteye en az 5 kere yorum yazdım yorumum gozukmuyo sımdı arıcam agzıma gelenı sayıcam valla kızdım bende sımdı satarken yalayıp yutuyolar hanı musterı memnunıyetı allah kahretsın onları

baska yorumu olan yokmu kızlar ona gore alıcam bendee...

ewet sitesinde hep iyi yorumlar var nedense hiç kötü yorum yok bende görmedimm çok inceledimm ama artık umudumu yitirsemmi yitirmesemmi anlamadım galiba bana da psikolojik olarak gelioo:((((( of offf

bende de çok az bir dolgunluk var hissediyorum
ama banttan mı küç'ten mi bilmiyorum belki de masajdandır
ama banttan en az 2 kutu bitirmeye kararlıyım
ondan sonra 3. yü alıp almayacağıma karar vereceğim

bende de çok az bir dolgunluk var hissediyorum
ama banttan mı küç'ten mi bilmiyorum belki de masajdandır
ama banttan en az 2 kutu bitirmeye kararlıyım
ondan sonra 3. yü alıp almayacağıma karar vereceğim

slm canım.bende kullanmaya başladım bu bantları ama yalnış birşey yapmak istemiyorum.netteki kullanma talimatında kürek kemiği üstüne yapıştırın diyor ama kutuda kalp ve genital bölge hariç uygun bir yere yapıştırın diyor.ben kürek kemiği üstüne yapıtırıyorum ama çok kaşıntı yaptı orda.acaba kola falan yapıştırsam fayda edermi?nasıl kullandığını anlatırsan sevinirim.teşekkürler.

slm canım.bende kullanmaya başladım bu bantları ama yalnış birşey yapmak istemiyorum.netteki kullanma talimatında kürek kemiği üstüne yapıştırın diyor ama kutuda kalp ve genital bölge hariç uygun bir yere yapıştırın diyor.ben kürek kemiği üstüne yapıtırıyorum ama çok kaşıntı yaptı orda.acaba kola falan yapıştırsam fayda edermi?nasıl kullandığını anlatırsan sevinirim.teşekkürler.

kalp ve genital bölge dışında her hangi bir yere yapıştırılabilir

ama kürek kemiği üzerinde daha etkili oluyormuş, bu yüzden o bölgeyi öneriyorlar hep

ben de çok ümitlenmiştim ama tamamen vazgeçtim. Küç yiyip yağ masajı yapmak daha iyi ya da son çare ibrahim saraçoğlu nun 250 tl lık bi kürü vardı adetin üçüncü gününde hormon tahlili yaptırıp yolluyosun ona göre veriyo kürü sana. O yönteme başvurcam. Silikon çok uzak bi ihtimal yaw benim için CADIARZU

ben de çok ümitlenmiştim ama tamamen vazgeçtim. Küç yiyip yağ masajı yapmak daha iyi ya da son çare ibrahim saraçoğlu nun 250 tl lık bi kürü vardı adetin üçüncü gününde hormon tahlili yaptırıp yolluyosun ona göre veriyo kürü sana. O yönteme başvurcam. Silikon çok uzak bi ihtimal yaw benim için CADIARZU

masaj çok etkili masajı bırakma sakın

Back
X