Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Ben birkaç ay kullanmıştım, inanılmaz iyi gelmişti. Hamile kaldığım için bırakmıştım. Şu an emzirme döneminin bitmesini resmen dört gözle bekliyorum tekrar başlamak için. O kadar iyi hissediyordum ki kendimi, tüm kaygılarım bitmişti elimden gelse ömür boyu kullanırım
Merhaba. Ben birkaç ay kullanmıştım, inanılmaz iyi gelmişti. Hamile kaldığım için bırakmıştım. Şu an emzirme döneminin bitmesini resmen dört gözle bekliyorum tekrar başlamak için. O kadar iyi hissediyordum ki kendimi, tüm kaygılarım bitmişti elimden gelse ömür boyu kullanırım
1 ay sonra kendimi iyi hissetmeye başlamıştım, 2 ay sonra tamamen etki etmişti. Ben aslında Prozac ile başladım, o zamanlar piyasada halen Prozac vardı. Açıkçası o daha da muhteşemdi bence. İnanılmaz bir mutluluk ve neşe veriyordu, her sabah uyandığımda yaşadığıma ve sahip olduklarıma şükrederken buluyordum kendimi Çok komik ve esprili biri olmuştum. Sonradan eczanelerde Prozac bulamamaya başlayınca, Depreks muadili olduğu için ona geçtim ve onu da 1.5 ay kadar kullandım. O daha makul bir iyilik haline getirmişti beni, Prozac resmen sevgi kelebeği yapıyordu ikisi de kaygı problemimi aşmamda büyük fayda sağladı (Yazarken yine o günlere özlemim tuttu ). Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz?